Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πως να μου το φτιαξουν να ξαναπληρωσω; εαν βγει αραιο.Εχεις καλη φύτρωση. Μονο μπροστά στο πλάι αν βγεί αραιο να πας να στο φτιαξουν. Ειναι αυτό που λέγαμε
αυτο πιστευω και εγω αλλα εαν αυτο χρειαστει απο 30+ ειλικρινα θα το σκεφτω , γιατι ολη η διαδικασια ηταν κουραστική γενικα .Εχει ο θεος και βλεπουμε. Μινοξ τωρα και θα παρω και ενα shampoo λογικα της frezyderm.Και χαιρομαι γιατι φοβομουν μην το μετανιωσω , τωρα αισθανομαι καλα.Γιαννακη πολυ καλες οι φωτο σου.. εγω σου το χω πει εδω κ πολυ καιρο..προσωπικη αποψη πως θα παρεις το καλυτερο αποτελεσμα στην κατα τα αλλα προβληματικη κλινικη(οι λογοι ειναι γνωστοι) του βεκρη.. πιο πολυ ευνοηθηκες απ την ποιοτητα της τριχα σου την ηλικια κ του οτι την εκανες την καταλληλη στιγμη δεν αφησες να εξελιχθει η τριχοπτωση.. θα πρεπει να κανεις κ αλλη μια εχω την εντυπωση για πυκνωση αργοτερα.. καλη συνεχεια..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ανυπομονώ για το τελικο αποτελεσμα.Mπραβο Γιανναρε παιχταρα μου έτσι να νιώθεις καλά γι'αυτό την έκανες κιόλας, έχε υπομονή και θα ρθει η ώρα που θα ανταμοιφθεις..ωραίο και το κούρεμα καλά κάνεις και τα κουρευεις κοντά για να μακρύνουν όλα μαζί όταν θα έρθει η ώρα που θα έχουν φυτρώσει και τα νέα..δείχνεις ωραία έτσι κοντοκουρεμενος και όχι μεταμοσχευμενος .. καλή συνέχεια κρατά τη καλή σου διάθεση και προχώρα..
Μπορεις να μ στειλεις ενα λινκ με αυτο;Απο σαμπουαν Cystifaine παρε. Θα σκληρηνουν οι τριχες και θα δεις διαφορά
Ναί τριχοπτωσηςΑυτο το σαμπουαν εχω ακουσει να το προτεινουν και δερματολογοι. Ειναι για καποια συγκεκριμενη χρηση tsek; πχ για τριχοπτωση;