Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
2 εβδομαδες δεν θα εχεις σημαδια , εγω δεν ειχα.Φίλε Γιάννη πολυ καλο το αποτελεσμα ! Μπραβο σου! Ηθελα να σ ρωτησω, αν εχεις φωτογραφιες απο την δευτερη εβδομαδα σου, και αυτο Γιατι θελω να δω αν σε μια αδεια 2 εβδομάδων οταν επιστρέψω στην δουλεια αν θα εχω σημάδια!
Φίλε Γιάννη πολυ καλο το αποτελεσμα ! Μπραβο σου! Ηθελα να σ ρωτησω, αν εχεις φωτογραφιες απο την δευτερη εβδομαδα σου, και αυτο Γιατι θελω να δω αν σε μια αδεια 2 εβδομάδων οταν επιστρέψω στην δουλεια αν θα εχω σημάδια!
Δεν θα έχεις αλλά πιθανότατα θα σε πάρουν χαμπάρι από την ερυθρότητα. Με εμένα έτσι έγινε..Φίλε Γιάννη πολυ καλο το αποτελεσμα ! Μπραβο σου! Ηθελα να σ ρωτησω, αν εχεις φωτογραφιες απο την δευτερη εβδομαδα σου, και αυτο Γιατι θελω να δω αν σε μια αδεια 2 εβδομάδων οταν επιστρέψω στην δουλεια αν θα εχω σημάδια!
αυτο ελεγα να κανω στο θεμα κουρεματοςΠολυ καλος Gianni. Αν το αφησεις και το μαλλι λιγο μακρυτερο και το χτενισεις πισω και απο τη μια μερια θα δειξει τελειο.
Τα κατω κοντα σβησιμο και τα πανω πιο μακρια και χτενισμενα. Με οτι θες λουσου πλεον. Δοκιμασε τι σου ταιριαζει.
Εγω επειδη λουζομαι καθημερινά λογω λιπαροτητας 2 στις 3 μερες κανω με johnson baby shampoo που ειναι πολυ απαλο σαμπουαν.
Εγώ πάντως πήγα στη δουλειά στον μήνα και με πήραν χαμπάρι όλοι λόγω ερυθρότητας2 εβδομαδες ειναι υπεραρκετες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το έχω σκεφτεί για Κύπρο αλλά δεν λέω για τώρα , τώρα έχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα είμαι 26 για το μέλλον έλεγα σε περίπτωση που χρειαστω,σπαστικα για την δοτρια που μου είπε να το αφήνω πιο μακρύ λες και δεν τα είχαμε αναφέρειΕαν εχεις καλο μπατζετ πηγαινε κυπρο.Αλλιως ειναι μονοδρομος ο βεκρης.Γνωμη μου βεβαια.