giannis1312
Active Member
ΚομμωτήριοΓιάννη κουρεύεσαι σε κομμωτήριο ή μόνος με μηχανή;
ΚομμωτήριοΓιάννη κουρεύεσαι σε κομμωτήριο ή μόνος με μηχανή;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ το ζήτησα έτσι για να πάνε να το δουν παιδιαΔεν ειναι θεμα κουρεματος αυτο.Αν και θα μπορουσε καποιος εμπειρος κουρεας να σβησει λιγο την διαφορα.
στο μελλον θα δουμε. τωρα προς το παρον αραζωΠαιδιά. Το θέμα με την δότρια είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι για την συγκεκριμένη κλινική. Δεν έχει να κάνει με κουρέματα και να μην κοροιδεύομαστε. Και επειδή πέσατε να με φάτε κάποτε όταν το ανέφερα καλό θα ήταν να το επισημάνουμε όταν το βλέπουμε. Και το έχουμε δει σε όλα τα κεφαλάκια από την κλινική. Γιάννη είσαι μια χαρά. Αλλά το παράθυρο φαίνεται. Μήπως να δοκιμάσεις κανένα scalp micropigmentation για να το κρύψεις λίγο;
Αυτό ήθελα να πω. Αν φαινεται όταν παίρνει τα πίσω με την ιδια σκάλα ολα, ο κομμωτής ας το σβήσει λίγο δεν είναι δύσκολο. Αλλά ο Γιάννης το ζήτησε για να το δείξει όπως είπε όποτε εντάξει.Δεν ειναι θεμα κουρεματος αυτο.Αν και θα μπορουσε καποιος εμπειρος κουρεας να σβησει λιγο την διαφορα.
Υπάρχει και η πιθανότητα να συμβαίνουν και τα δύο. Και να υπάρχει πρόβλημα στη δοτρια και να γίνεστε υστερικοί, δεν αναιρεί το ένα το άλλοΥστερίες. Μάλιστα. Άρα δεν υπαρχει πρόβλημα στη δοτρια. Είναι όλα καλα. Οκ. Μπορεί να βλέπω λάθος.
Φαινεται αρκετα το προβλημα,μην χαρακτηριζεις υστερικα τα μελη του φορουμ.Μην ασχολείσαι με τις υστερίες του φόρουμ, η δουλειά σου έγινε τέλεια.
Δεν χαρακτήρισα κανένα μέλος του φόρουμ απολύτως τίποτα. Ξαναδιάβασε την πρόταση μου, δεν υπάρχει επίθετο ούτε χαρακτηρισμόςΦαινεται αρκετα το προβλημα,μην χαρακτηριζεις υστερικα τα μελη του φορουμ.
Δεν χαρακτήρισα κανένα μέλος του φόρουμ απολύτως τίποτα. Ξαναδιάβασε την πρόταση μου, δεν υπάρχει επίθετο ούτε χαρακτηρισμός
Μια χαρα χαρακτηρισες,τελος παντων,οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει.Και να υπάρχει πρόβλημα στη δοτρια και να γίνεστε υστερικοί, δεν αναιρεί το ένα το άλλο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Συμφωνώ απόλυτα για τον cvial δεν είπα κάπου το αντίθετο.@mic6 εισαι λαθος φιλε,το οτι σε σενα εγινε καλη δουλεια δεν αναιρει οτι σε αλλους εχουν γινει τεραστια φαουλ.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπερασπιζεστε κλινικη/ες με τοσο παθος,εθελοτυφλειτε και βλεπετε το νομισμα μονο απο την μια μερια.Οσο για τον cvial θα πρεπε να του εχουμε στησει ανδριαντα με αυτα που εχει κανει εδω μεσα.
Δεν νομίζω ότι με έχει πιάσει ποτέ υστερία για τρίχες αλλά να ξέρεις μου είσαι ιδιαιτέρως συμπαθής όπως και να χειΠάντως για να βάλω και λίγο "χιούμορ" υστερία κ. καθηγητή σας πιάνει και όταν λέμε και κάτι κακό για την κλινική.
Έτσι για να γελάσουμε και λίγο.
Δεν νομίζω ότι με έχει πιάσει ποτέ υστερία για τρίχες αλλά να ξέρεις μου είσαι ιδιαιτέρως συμπαθής όπως και να χει