Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσύ μοντ δεν μας έδειξες το ψάρι που έφαγε ο ΙσπανόςΆλλη version αυτή
Έγραψες ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Αμάν..πως έγινε έτσι η Γιουσέφ..καλά πάντα λίγο αντρόφερνε ,αλλά όχι και έτσι..τελευταία φορά που την είχα δει σε κλαμπακια,τουλάχιστον δεν είχε γενια..το χρώμα ίδιο..αχχαχα
Μιας και σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει, εύχομαι στον Γιάννη του σπιτιού πολλά μαλλιά στην κεφαλή, για να ασχολείται μετά του οίκου του χωρίς προβληματισμούς για την "σκεπή του".Φωτο απο 5η και 10η μερα (5+5)
Καταρχην καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια και συγχαρητηρια στον cvial για το πολυ ωραιο βιντεο.
Cvial βλέποντας το βιντεο εχω 2 απορίες.
Κατα την εξαγωγη με motorized ειναι αδυνατο (οσο εμπειρος και να είναι ο γιατρος) να γίνει εξαγωγη με το σωστο τροπο οπως στη manual?
Δηλαδη πρωτη επαφή με το δερμα καθετα και μετα να δώσει την καταλληλη γωνια?
Ειναι αδύνατο αυτη η τεχνικη εξαγωγης να γινει με motorized?
Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν το keep implanter που χρησιμοποιεί ο erdogan και ο bisanga αν εχει εστω και ενα πλεονέκτημα σε σχέση με το implanter που χρησιμοποιεί ο Lorenzo και ο δικος μας ο τυρκαλας.
Υπερτερεί εστω και σε ενα σημειο το keep η μονος λογος που το χρησιμοποιουν οι γιατροι αυτοι ειναι να μειωσουν το χρονο της συμμετοχής τους στην διαδικασία εισαγωγης?
Και η παιχτούρα Γιουσέφ πρέπει να πάει μια βόλτα στον Λορενζο……Γιάννη έχεις και ευχές για καλή φυτρωση και από τον Γιουσέφ. Σου εύχεται καλό σκοράρισμα!
Προβολή συνημμένου 47427
Η Αναστασία;;;;;;Αμάν..πως έγινε έτσι η Γιουσέφ..καλά πάντα λίγο αντρόφερνε ,αλλά όχι και έτσι..τελευταία φορά που την είχα δει σε κλαμπακια,τουλάχιστον δεν είχε γενια..το χρώμα ίδιο..αχχαχα
Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που «σε πάμε» ρε mod!!!!!!!!!!!!!!Είναι γνωστές οι ποδοσφαιρικές μου πεποιθήσεις
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χαλάρωσε λίγο ακόμα κ ετοιμάσου γρήγορα γρήγορα@ giannis 1991 καλή φυτρωση να εχεις. Όλα θα πάνε όπως τα περιμενεις. Όλες αυτές τις βιταμίνες πόσο καιρό πριν τις ξεκίνησες? Οι ροζ κ κίτρινες που φαίνονται τι είναι?
Άντε να ετοιμάζομαι κ εγώ σιγά σιγα.
Σε ευχαριστώ πολυ φιλαράκι μου και δεν εννοώ μόνο για τις ευχές! Ξέρεις εσυ!Γιάνναρε και από εμένα ολόψυχα καλή επιτυχία, είσαι ταλαιπωρημένος πολύ και έκανες μια εγγυημένα άριστα επιλογή, η δουλειά στο κεφάλι δείχνει τρομερή, θα πάρεις ένα τρομερό αποτέλεσμα είμαι βέβαιος. Παίρνεις και φίνα πλέον, δεν θυμάμαι αν το έγραψες.
Γιαννη η μαγια κοκκινου ρυζιου σε γλυτωσε απο στατινες ;Επειδή από συμπληρωματα-βιταμινες εδώ και μια δεκαετία έχω δοκιμάσει τα παντα και έχω ψαχτεί θα σας απαντήσω...
Αρχικά στο 3 μηνο είσαι πολυ ασφαλής να παρεις το οτιδήποτε σε φυσιολογικές δόσεις αλλά ακόμα και 6 Μηνο νομίζω μπορείς να το πας... Μετά καλό είναι ανάλογα τη διάρκεια χρησης να κάνεις ένα διάλειμμα 15-30 μέρες σίγουρα. .. Ίσως και περισσοτερο αν δε τις χρειάζεσαι για ιατρικο-γυμναστηριακο λόγο...
Τασαρα μου σου ευχομαι μιας που έχεις κλείσει και εσυ 10ετια εδώ να παρεις το αποτέλεσμα που θες σε ένα δυνατό γιατρό χωρίς πειραματισμους!!!
Για τις βιταμίνες 15 μέρες πριν μου είπε να ξεκινήσω τις pill food και να παρω έως το 6 μηνιαίο αν δεν κάνω λάθος... Αυτές είναι οι υπέρ αναγκαίες... Τα υπόλοιπα που θα σου ανάλυσω τα παιρνω για μένα για να μακρυνουν τα μαλλιά asap και για να βοηθήσουν (αν βοηθάνε) για σοκλος!Στα βάζω με σειρά βαρυτητας!
Pill food 2 την μέρα(τα ροζ που βλέπεις)
Msm τώρα παιρνω στα όρια 6 γρ αλλά θα μειώσω σε 4,5
Βιοτινη 5.000mcg
Ψευδάργυρο πικολινικο 22mg
Βιταμίνη c 1gr(500+500mg)
Αργινινη 1gr
D3 2000 iu
2 omega-3
Τα κίτρινα είναι άσχετα είναι μάγια κόκκινου ρυζιού βοηθάει παρα πολυ στην χοληστερίνη!
Σίγουρα βοηθάνε οι βιταμίνες των μαλλιών στο να μακρυνουν πιο γρήγορα αλλα μεχρι ένα σημείο... Όπως και η διατροφή κυρίως η πρωτεινικη!
Οχι Κώστα μου δεν έχω παρει στατινες κτλπ... Η Χοληστερίνη είναι κληρονομική καθώς και διατροφή-γυμναστηριο-αεροβιο που δοκίμαζα δεν έπεφτε... Αλλά επαιζε παντα στο 240-250 ολική και η κακή στο 180...αν πατησεις στο Σκρουτζ το arichol (το κόκκινο κουτί)ή το lanes cholestade και δεις κριτικές θα παθεις πλακα...Γιαννη η μαγια κοκκινου ρυζιου σε γλυτωσε απο στατινες ;
Ή τα συνδυαζεις?