oreo
Well-Known Member
Έσω έτοιμοςΕσύ;;;
Έσω έτοιμοςΕσύ;;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ισχυει ναι και να βοηθανε ,βοηθανε ελαχιστοτατα...Κυριως τα παιρνω για πιο γρηγορη φυτρωση των δικων μου!!!Γιάννη νομίζω ότι όλα αυτά τα συμπληρώματα δεν βοηθάνε στο shock loss. Από τη στιγμή που παίρνουμε τις pilfood complex και δεν είμαστε vegan, θεωρώ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι κάποια από αυτά γράφεις κιόλας είναι υπερδοσολογίες σε σχέση με τα επιτρεπτά όρια ημερησίως.
Cvial αλήθεια έχει τύχει να ρωτήσεις το Λορένζο την άποψη του σχετικά με τον Zarev;Όχι είναι αδύνατον. Το motorized είναι ένα ηλεκτρικό εργαλείο με πολύ μεγαλύτερη μάζα από το manual και με ηλεκτρική κίνηση. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες ντελικάτες κινήσεις. Το motorized είναι φτιαγμένο για μια μονοδιάστατη και πολύ γρήγορη εξαγωγή. Εδώ και με το manual δεν γίνεται πολλές φορές αυτή η κίνηση και χρησιμοποιείται χωρίς κάθετη διάτρηση.
Εννοείται ότι το keep έχει πολλά προτερήματα, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο, η προστασία του graft κατά την εισαγωγή. Το προτέρημα όμως της ενδοσκοπικής διάνοιξης που κάνει ο implanter στα χέρια του Λορενζο (δεν έχω δει άλλον γιατρό να το χρησιμοποιεί έτσι) είναι μοναδικό και δεν μπορεί να αναπαραχθεί από τον συνδυασμό blades/keep. Το σημαντικό εδώ είναι να καταλάβουμε ότι implanter χρησιμοποιεί και η advanced. Όχι όμως με τον τρόπο που έδειξα στο βίντεο. Εχει μεγάλη διαφορά.
Το είδα τυχαία...
Εξαγωγή με motorised και βλέπω να τραβιέται το γκραφτ και όχι να πιεζεται το δέρμα!
HAIR OF INSTABUL
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και που να ξέρατε σε ποιόν έκανε το μάθημα....(για αυτό κόβεται και ο ήχος για να μην ακούγεται ο μαθητής )
Πείτε και σε εμάς τους νέουςΚαι που να ξέρατε σε ποιόν έκανε το μάθημα....(για αυτό κόβεται και ο ήχος για να μην ακούγεται ο μαθητής )
Βάλε αυτή την ριμάδα την συνέντευξηO Zarev είναι ερωτηματικό για όλους και για τον Λορενζο.
Μέχρι πριν λίγα χρόνια θεωρούσα ότι είναι αδύνατον να υπάρξει καλύτερος γιατρός από τον Couto, αλλά αυτός ο Zarev τίναξε τη μπάνκα στον αέρα, έχει κάνει μέχρι και τον Couto να μοιάζει γατάκι.Βάλε αυτή την ριμάδα την συνέντευξη