tamaliamoupiso
Well-Known Member
Όπως ο φαφούτης οδοντίατρος ?
Έτσι, Κάποια πράγματα τα θεωρώ αυτονόητα. Για τον φίλο μας τον Zarev και επειδή δεν θέλω να τον στεναχωρώ, ένα πιο αραιωμένο κεφάλι θα του ταίριαζε καλύτερα.
Όπως ο φαφούτης οδοντίατρος ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Προσωπικά δεν θα με έκανες πελάτη σου. Όπως και ο φαναρτζής που έχει χτυπημένο αμάξι, ο μαντράς που δεν έχει μάντρα στο σπίτι του, ο σοβατζής που έχει μείνει με τα τούβλα κοκ. Από την εμπειρία μου, αν δεν ενδιαφερθείς για τα δικά σου πράγματα πως θα φτιάξεις του άλλου;
Να προσθέσω οτι για 4ευρώ το γκραφτ που χρεώνει, έχει πάρει και την περούκα με την μεγαλύτερη πυκνότητα, προιδεάζοντας για την εξέλιξη της μεταμόσχευσηςΠέραν του ότι έχετε ξεσκίσει το νήμα, να προσθέσω ότι αν ο zarev όντως πάσχει από γυροειδή (πιθανότατα) και δεν έχει τρίχα πάνω του, δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τον φαναρτζή ούτε με τον σοβατζή. Απλούστατα γιατί δεν είναι θέμα ενδιαφέροντος για τα δικά του πράγματα αλλά θέμα δυνατότητας. Αν το δεις από αυτή την οπτική μια χαρά ενδιαφέρεται για την εικόνα του επιλέγοντας την καλύτερη εναλλακτική που είχε: περούκα.
Πέραν του ότι έχετε ξεσκίσει το νήμα, να προσθέσω ότι αν ο zarev όντως πάσχει από γυροειδή (πιθανότατα) και δεν έχει τρίχα πάνω του, δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τον φαναρτζή ούτε με τον σοβατζή. Απλούστατα γιατί δεν είναι θέμα ενδιαφέροντος για τα δικά του πράγματα αλλά θέμα δυνατότητας. Αν το δεις από αυτή την οπτική μια χαρά ενδιαφέρεται για την εικόνα του επιλέγοντας την καλύτερη εναλλακτική που είχε: περούκα.
Να προσθέσω οτι για 4ευρώ το γκραφτ που χρεώνει, έχει πάρει και την περούκα με την μεγαλύτερη πυκνότητα, προιδεάζοντας για την εξέλιξη της μεταμόσχευσης
Εχεις δικιο, κι εγω σταματω εδω. Συμφωνω, αυτο λεω, οτι υπαρχει καποιος λογος αν δεν εχει κανει μεταμοσχευση ο ανθρωπος. Ειτε γιατι δεν μπορει, ειτε γιατι δε θελει.Πέραν του ότι έχετε ξεσκίσει το νήμα, να προσθέσω ότι αν ο zarev όντως πάσχει από γυροειδή (πιθανότατα) και δεν έχει τρίχα πάνω του, δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τον φαναρτζή ούτε με τον σοβατζή. Απλούστατα γιατί δεν είναι θέμα ενδιαφέροντος για τα δικά του πράγματα αλλά θέμα δυνατότητας. Αν το δεις από αυτή την οπτική μια χαρά ενδιαφέρεται για την εικόνα του επιλέγοντας την καλύτερη εναλλακτική που είχε: περούκα.
Το συμπερασμα ειναι ενα: Η νυχου κι ο σοβατζης κι ο μεγας Ζαρεφ, εχουν λογο που δεν κανουν αυτο που εφαρμοζουν σε αλλους. Καλώς ή κακώς. Γιατι δε διαφωνω οτι ως προς το μαρκετινγκ το σωστο ειναι αυτο που λες. Ωστοσο, δεν ειναι απαραιτητα αποδεικτικο των ικανοτητων τους.Καταρχάς να ζητήσω συγγνώμη από τον νηματοθέτη (οι άλλοι φταίνε ). Όσο αφορά τον Zarev σε πρόλαβα και το διαχώρισα. Το παράδειγμα του σοβατζή πήγαινε για τη φίλη μας τη νυχού.
Παπατζής που κάνει μαγικά.Τελικά παιδιά ο zarev κάνει μαγικά ή είναι παπατζης;
Παιδιά επειδή τυχαίνει κ μένω 10 χρόνια Σόφια, θέλετε να πάω να του μιλήσω για ότι απορίες έχετε;;Τελικά παιδιά ο zarev κάνει μαγικά ή είναι παπατζης;
Ούτε από περιέργεια;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εννοείται και θέλουμε!!Παιδιά επειδή τυχαίνει κ μένω 10 χρόνια Σόφια, θέλετε να πάω να του μιλήσω για ότι απορίες έχετε;;
Εχεις δικιο, κι εγω σταματω εδω. Συμφωνω, αυτο λεω, οτι υπαρχει καποιος λογος αν δεν εχει κανει μεταμοσχευση ο ανθρωπος. Ειτε γιατι δεν μπορει, ειτε γιατι δε θελει.
Το συμπερασμα ειναι ενα: Η νυχου κι ο σοβατζης κι ο μεγας Ζαρεφ, εχουν λογο που δεν κανουν αυτο που εφαρμοζουν σε αλλους. Καλώς ή κακώς. Γιατι δε διαφωνω οτι ως προς το μαρκετινγκ το σωστο ειναι αυτο που λες. Ωστοσο, δεν ειναι απαραιτητα αποδεικτικο των ικανοτητων τους.
Nταπηκα να ρωτησω αλλα και ο ενας τεχνικος μας ο ιταλος ενω εχει θεμα εδω και χρονια και μπορει να το φτιαξει και να γινει σουπερ και τζαμπα δεν κανει και ρωτησα τον μανατζερ και μου ειπε ουτε τον νοιαζει.
Υπεραπλουστευμενη επαγωγική σκέψη θα προσθέσω εγώ .. με συμβάσεις κατά το δοκούνΑν δεν τον νοιάζει για αυτόν δεν θα τον νοιάζει και για σένα (επαγωγική σκέψη).
Ωραία. Τον παίρνω τηλ από βδομάδα για να μου κάνει ένα consulting.Εννοείται και θέλουμε!!