Γιώργο , graft ειναι το τριχοθυλάκιο, ενα grft λοιπον μπορεί να έχει μια τρίχα , δυο τρίχες, 3… 4… τρίχες, η πλειοψηφία των graft είναι μονοτριχα διτριχα και αρκετά τριτριχα , αυτο βέβαια εξαρταται απο το κεφάλι του καθενός. Η αναλογία graft και τριχών προσδιορίζει τον λογο , δηλαδή αν βάλεις 3000 graft και αυτά δώσουν 6000 τρίχες εχεις λογο 2.0… αν δώσουν 7000 τρίχες εχεις λογο 2.3.
Όσο μεγαλυτερος είναι ο λογος τόσο το καλύτερο γιατι οι περισσότερες τρίχες δίνουν μεγαλύτερη καλυψη.
Σχεδόν όλες οι κλινικές αναφέρουν τον αριθμο των graft που θα τοποθετηθούν , η dhi μιλάει με τρίχες και χρεώνει τρίχες. Αν εσένα σου εβαλαν 3600 τρίχες αυτό αντιστοιχεί σε 2000 graft περιπου, ίσως και κάτι λιγοτερο, αρα εχεις λογο περιπου στο 2.
Για την περιπτωση σου τα 2000 graft που σου τοποθέτησαν σε όλη την άδεια ληπτρια περιοχή είναι απελπιστικά λιγα. Δηλαδή να καταλάβεις αν η άδεια περιοχή έχει επιφανεια 200 τ. Εκατοστά τοτε θα εχεις μια πυκνότητα κατα μέσο ορο 20 graft ανα τ. Εκατοστό. Λογικά μπροστά θα εχεις λίγο καλύτερη πυκνότητα και λιγότερη προς τα πίσω.
Ακόμα και επιπλέον 1000 graft η 2000 τρίχες να βάλεις σε επόμενη μμ παλι λιγα θα είναι.
Συνολικά αυτά τα 3000 graft που θα μπουν συνολικά μπορούν να σου δώσουν μια αξιοπρεπη εικόνα μονο αν τα εβαζες σε ,hairline ζώνη α και μισή ζώνη β. Και αφηνες κενό το πίσω μέρος.
Περιπτωσεις σαν την δική σου , η οποια χαρακτηρίζεται δύσκολη θέλει τουλαχιστον 7000 με 8000 graft η 17000 τρίχες περιπου για μια ελάχιστα αξιοπρεπή εικόνα.
Καταρχάς ευχαριστω ολους για την συμμετοχη ......να πω παιδια οτι δεν συζητήσαμε καθολου για graft κ να σας πω την αμαρτια μου δεν ξερω καν τι ειναι ....εγω απ την αρχη ρωτουσα για τριχες μου απαντούσαν για τριχες ....απ την αρχη ζητουσα το μάξιμουμ που γινεται κ μου υποσχέθηκαν οτι αυτο συνέβη κ θα μεινω απολυτα ικανοποιημένος ....οσο αφορα το σχόλιο του τσεκ περι hairline να πω οτι επειδη το στριπ που εκανα το 2010 ειχε μεν καποια στοιχειώδη αποτελέσματα μεν ...αλλα μου κανα μια άθλια κ γελοία hairline με τα μαλλια οταν μακραίνουν λιγο να πηγαινουν οπου να ναι ...μιλαμε για μεγαλη ντροπη ....τι κοντα να τα ΧΑ τι μακρια ένιωθα χαλια με μενα ....τασο οσο αφορα αυτα που λες εσυ μπορεις σε παρακαλω να μου τα εξηγήσεις με αριθμο τριχών για να κτλ κ γω ; καταρχην για τα 3.000€ που εδωςαν άξιζε η ποσότητα που μπηκε η οχι ; κ κατα δευτερον ποσα πρεπει να μπουν κ στην 2η μμ για να πουμε οτι θα ναι αξιοπρεπές αποτελεσμα κ χαλαλι τα λεφτα ;2.500 τριχες δλδ ειναι λιγες ;εδωσα 4.000€ το 2010 για στριπ αλλα 3.000€ τωρα θα δωσω κ αλλα τοσα λογικα τον μαρτη ...δλδ ελεος ....δεν μου περισσεύουν .....τι αλλο πρεπει να κανω ;