Giorgos-3, FUE, 1800g, 25/8/2017

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Τιρκαλας λεγεται αυτος που μου εκανε την πρωτη μερα κ εκανε την περισσότερη δουλεια .....την δευτερη μερα ενα ελληνοϊταλος με προφορά τπυ οποίου δεν συγκραντησα το ονομα τωρα ...με τον πρωτο κρατησα επαφη κ την νοσηλεύτρια γιατι θελω αν μεινω ικανοποιημένος στην δευτερη μμ να μου κανουν οι ιδιοι ...

tasos33

Well-Known Member
Πόσους γιατρους έχει η dhi ρε παιδιά ? Χαμός πραγματικά. Γιαυτό δεν ανεβαινεινη κλινική και παραμένει στασιμη

Giorgos-3

Well-Known Member
Τι να πω ...εσεις ξερετε καλυτερα ....παντως ένιωσα οτι ο ανθρωπος εκανε το καλυτερο δυνατον ....βεβαια ολα θα κριθούν στο αποτελέσμα....αν άξιζε τον κόπο....

twilight

Member
Τασο ειναι σωστο να πω ονομα ;δεν ξερω ....την δευτερη μερα στην μικρη επεμβαςη ηταν αλλος γιατι εφυγε για Ρουμανία έκτακτως για μια επεμβαςη .....παντως η νοσηλεύτρια ηταν η ιδια κάτι που το ζητησα εγω ....ένιωσα οτι εκαναν οτι μπορουσαν .....κ μαλιστα επειδη π συγκεκριμενος γιατρός θα παει τωρα θες/νικη να δουλέψει ελεγα να πηγαινα εκει για να μοθ την κανει ο ίδιος ....
Επειδή δέν γνωρίζω πολλά , μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει?

Ο κύριος πήγε και έδωσε τα λεφτουλάκια του στην Dhi , για δεύτερη φορά νομίζω
Την πρώτη μέρα και επειδή ο γιατρός έπρεπε να φύγει για ρουμανια , δέν έκατσαν να το τελειώσουν και τον έφεραν για δεύτερη ημέρα δηλ. διπλή ταλαιπωρία ο άνθρωπος και τον έκανε άλλος γιατρός απο ότι την πρώτη ημέρα.

Επειδή θεωρεί το μελοσ ότι είναι ικανοποιημένο και θέλει να προχωρήσει και σε άλλη μία με τον ίδιο γιατρό . τον δεύτερο γιατρό που τον έκανε , γιατί ο πρώτος έφυγε για ρουμανία , πρέπει να ταξιδέψει Θεσαλονίκη γιατί και αυτός ο γιατρός φεύγει.

Εγώ που θέλω να κάνω στην DHI Αθήνα , έχει μείνει κανένας γιατρός για να με κάνει?
και άν ναι , είναι καλοί αυτοί που έχουν μείνει , πόσοι γιατροί θα αλλαξουν στην διάρκεια του χειρουργείου ή της επέμβασης?
Είναι φυσιολογικό αυτό?

Στην ahc ή στην Κύπρο ισχύει το ίδιο πράγμα?

Συγνώμη αλλά παρόλο που διαβάζω συχνα είμαι λίγο μπερδεμένος και είπα να ρωτήσω

Giorgos-3

Well-Known Member
Αν διαβαςες το νήμα μου ειχα ενα σπανιο θεμα που αντιμετωπίσεις κατα την εξαγωγή οπου φαγαμε ολοκληρη μερα σε μια συνέδρια "ρουτίνας" ουτε 4.000 τριχών .....ημουν 9 με 7 το απογευμα κ μολις προλαβε να ξεπεράσει τις 3000 κ σε συνενοηση με τον Στάθη αποφασίστηκε να παω κ την επομενη με αλλον γιατρό καθώς αυτος ειχε προγραμματισμένα 3 ραντεβού σε 4 μερες στην Ρουμανία ...τι να Κάνα ; να ελεγα δεν ξανα ερχομαι η να τον περιμενα ποτε θα ερθει ; στα υποψιν οτι ειμαι απο χιο κ πηγα αθηνα γι αυτον τον σκοπο...Έπισης αυτο το περι θες/νίκης ειναι δικη μου επιλογη αν θελω να παω η οχι η ακομα κ αν θελω να ξανα παω στην dhi...δεν με δέσμευει τπτ ...ένιωσα με ρον συγκεκριμενο οτι προσπαθησε για το καλυτερο ...κ να αου πω κ κάτι ; με βοηθηςε κ αυτη η αλλαγη της επόμενης μερα γιατι άθελα τους ειδα κ συγκριςη ....ένιωσα αλλη τεχνική ....αλλο τροπο μεταχείρισης....πιο μεστό ...ολα αυτα φυσικα θα κριθούν στο αποτελεσμα που θα το δουμε ολοι μαζι ....θελω να καταλληξω παντως οτι ειναι κ λιγο αδικο να κρίνεις μια καταςταςη σαν την δικη μου που προέκυψε εξαίρετικα σπανια απ οτι ελεγαν ολοι εκει μεταξυ τους κ μου εξήγησαν φυσικα κ τον λογο ...

Giorgos-3

Well-Known Member
Να ρωτησω καρι αλλο τωρα εγω ...γυμναςτηριο μπορω να παω αυριο κανοντας εστω αεροβιο χωρις να πιεστω ; οχι βάρη κ τετοια ....να ιδρώνω μονο καμια ωριτσα τρεξιμο ....να θυμίσω οτι εκανα επεμβαςη την προηγουμενη τριτη - τεταρτη οποτε εχουν περασει 8 μερες ....

crossfire

Well-Known Member
Επειδή δέν γνωρίζω πολλά , μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει?

Ο κύριος πήγε και έδωσε τα λεφτουλάκια του στην Dhi , για δεύτερη φορά νομίζω
Την πρώτη μέρα και επειδή ο γιατρός έπρεπε να φύγει για ρουμανια , δέν έκατσαν να το τελειώσουν και τον έφεραν για δεύτερη ημέρα δηλ. διπλή ταλαιπωρία ο άνθρωπος και τον έκανε άλλος γιατρός απο ότι την πρώτη ημέρα.

Επειδή θεωρεί το μελοσ ότι είναι ικανοποιημένο και θέλει να προχωρήσει και σε άλλη μία με τον ίδιο γιατρό . τον δεύτερο γιατρό που τον έκανε , γιατί ο πρώτος έφυγε για ρουμανία , πρέπει να ταξιδέψει Θεσαλονίκη γιατί και αυτός ο γιατρός φεύγει.

Εγώ που θέλω να κάνω στην DHI Αθήνα , έχει μείνει κανένας γιατρός για να με κάνει?
και άν ναι , είναι καλοί αυτοί που έχουν μείνει , πόσοι γιατροί θα αλλαξουν στην διάρκεια του χειρουργείου ή της επέμβασης?
Είναι φυσιολογικό αυτό?

Στην ahc ή στην Κύπρο ισχύει το ίδιο πράγμα?

Συγνώμη αλλά παρόλο που διαβάζω συχνα είμαι λίγο μπερδεμένος και είπα να ρωτήσω

1) δεν υπάρχουν έκτακτες επεμβάσεις μεταμοσχευσης έτσι ώστε να φύγει για Ρουμανία και να σε αφήσει στη μέση.......εκτός αν κάνει κι άλλες επεμβάσεις.
2) και να υπήρχαν, δεν έπρεπε να σε αφήσει στη "μέση" ή δεν έπρεπε να σε αναλάβει.
3) δεν υπαρχει διπλη μεταμόσχευση fue παγκοσμιως που να βγάζουν τη μια μερα 1500 grafts και τη δεύτερη 200.
4) η μεταμόσχευση σου ολοκληρώθηκε την πρώτη μέρα......την δεύτερη έπρεπε να την αρνηθείς......έτσι κι αλλιώς δεν σου προσφέρουν τίποτα στο γενικό σύνολο 200 διάσπαρτα grafts.
5) τη δεύτερη μέρα έγινες πειραματόζωο στα χέρια εκπαιδευόμενων γιατρών.......κάπως πρέπει να μάθουν και αυτοί......

Και για το φιλο που αναρωτιέται......όχι, σε σοβαρές κλινικές δεν γίνονται αυτά.
Όλα είναι μια καλοκουρδισμενη μηχανή.......
Ξεκινάει ένα γιατρός με το team και τελειώνουν οι ίδιοι......είτε μία μέρα, είτε δύο.
Ξέρεις τιμή grafts από την αρχή και σύνολο grafts στο τέλος.
Ούτε συνεδρίες με τρίχες, ούτε ψάχνεις στο μέλλον να τους ρωτήσεις πόσα grafts μου βάλατε, ούτε ψάχνεις τους γιατρούς στη Ρουμανία.
Ολα λειτουργουν ρολόι από την κορυφή μέχρι τα νυχια

twilight

Member
Νταξει φίλε , εχεις δικιο , δεν είχες κ αλλη επιλογή
Ομως εμενα αυτά τα πράγματα δεν μου αρέσουν , όπως ειπεσ κ εσυ =>σε δουλεψαν δυο διαφορετικοι γιατροι , ενιωσες 2 διαφορετικες τεχνικες , δυο διαφορετικους τροπους , πιθανον θα εχεις κ δυο διαφορετικα αποτελεσματα !

Εγω ειμαι 5αρι οπως το λετε , ,μαλλον θα χρειαστω 2 επεμβασεις απο οτι καταλαβαινω για να σουλουποθω.
δεν με ενδιαφερει να κανω την πρωτη επεμβαση με εναν Α γιατρο και την Β με έναν αλλο γιατι απο οτι καταλαβαινω η dhi δεν μπορει να εγγυειθει αυτο το πραγμα απο την στιγμη που δουλευει με τοσουσ πολλουσ διαφορετικους γιατρους.

δεν ξερω παρολο που εχω ραντεβου μαζι τουσ την Τεταρτη για κονσελτατιον και ειχα σκοπο να τους προκαταβαλο και κατι , εχω ξενερωσει.μαλλον θα παω για μια εκτιμιση και θα κοιταξω να δω ποτε θα ερθουν απο την κυπρο για να δω κ εκεινους,
η τιμη απο οτι εχω διαβασει τελευταια ειναι παρομοια , τουλαχιστον εκει εχουν τον ιδιο γιατρο συνεχεια , οποτε νομιζω ειναι καλο αυτο

ευχαριστω

anargiros88

Well-Known Member
Εγώ αυτό που κατάλαβα από τα γραφόμενα του Giorgos-3 είναι ότι η συμφωνία που είχε κάνει ήταν για μονοήμερη συνεδρία αλλά επειδή η εξαγωγή του ήταν πολύ δύσκολη και άργησαν να τελειώσουν την πρώτη ήμερα το περιστατικό το μετάφεραν την επόμενη για να ολοκληρωθεί ! Μέχρι εδώ όλα καλά .
Τώρα η αλλαγή γιατρού προφανώς και έγινε γιατί ο γιατρός είχε κανονίσει τα επόμενα ραντεβού αφού το συγκεκριμένο ήταν μονοήμερο και δεν είχε προβλέψει τέτοια καθυστέρηση . Και αυτό λογικό είναι !
Το γεγονός ότι σε συνεννόηση με τον Κ Στάθη συμφωνήσαν να ξαναγίνει περιστατικό την επόμενη ήμερα καθώς την πρώτη δεν τελείωσε η << δουλειά >> στα συν της κλινικής !!!
Πάμε τώρα στα μείον ...... Μεγάλος λάθος της dhi που ενώ η εξαγωγή ήταν δύσκολη την πρώτη ημέρα τον έβαλαν για μμ και δεύτερη για τόσο λίγα μοσχεύματα !!!! Καλύτερα ας το άφηναν την πρώτη ήμερα με όσα έβγαλε και ας του κάναν ψαλίδι στην τιμή είτε καλύτερη τιμή στην επόμενη μμ !!! Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα αν κάπου κάνω λάθος να με διορθώσει ο Γιώργος .
Τώρα πληροφοριακά και μόνο να αναφέρω ότι η DHI όντως έχει πολλούς γιατρούς απλά εμείς εδώ στο φόρουμ γνωρίζουμε 3-4 .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

twilight

Member
Ανάργυρε επειδή την άλλη εβδομάδα θα πάω απο εκεί , μήπως ξέρεις να μου πεις
Ποιοι είναι οι καλοί γιατροί κ κυρίως γιατί , για να ξερω πως να κοινηθώ;

tasos33

Well-Known Member
Οπου ακούς πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει, πολλά κοκόρια έχει η dhi , πολλά κοκόρια έχει ο βεκρης γιαυτό και ξημερώματα δίνουν δικαιώματα....

Μαθαίνω όμως πως και σε κυπριακή κλινικη,...δε λέω ποια ...έχει μπει στο παιχνιδι και δεύτερος γιατρός για να κανει την δουλεια πιο φθηνα απο τον Μαρά (ωχ μου ξέφυγε) , για οποίον επιθυμεί φυσικά,με δυο ευρα το graft....

Έχω την αίσθηση την έκτη αίσθηση πως ξημερώματα θα δίνουν δικαιώματα και στην Κύπρο....( έτσι για να κάνουμε και τραγουδιαρικο το νημα)

Εγώ αυτό που κατάλαβα από τα γραφόμενα του Giorgos-3 είναι ότι η συμφωνία που είχε κάνει ήταν για μονοήμερη συνεδρία αλλά επειδή η εξαγωγή του ήταν πολύ δύσκολη και άργησαν να τελειώσουν την πρώτη ήμερα το περιστατικό το μετάφεραν την επόμενη για να ολοκληρωθεί ! Μέχρι εδώ όλα καλά .
Τώρα η αλλαγή γιατρού προφανώς και έγινε γιατί ο γιατρός είχε κανονίσει τα επόμενα ραντεβού αφού το συγκεκριμένο ήταν μονοήμερο και δεν είχε προβλέψει τέτοια καθυστέρηση . Και αυτό λογικό είναι !
Το γεγονός ότι σε συνεννόηση με τον Κ Στάθη συμφωνήσαν να ξαναγίνει περιστατικό την επόμενη ήμερα καθώς την πρώτη δεν τελείωσε η << δουλειά >> στα συν της κλινικής !!!
Πάμε τώρα στα μείον ...... Μεγάλος λάθος της dhi που ενώ η εξαγωγή ήταν δύσκολη την πρώτη ημέρα τον έβαλαν για μμ και δεύτερη για τόσο λίγα μοσχεύματα !!!! Καλύτερα ας το άφηναν την πρώτη ήμερα με όσα έβγαλε και ας του κάναν ψαλίδι στην τιμή είτε καλύτερη τιμή στην επόμενη μμ !!! Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα αν κάπου κάνω λάθος να με διορθώσει ο Γιώργος .
Τώρα πληροφοριακά και μόνο να αναφέρω ότι η DHI όντως έχει πολλούς γιατρούς απλά εμείς εδώ στο φόρουμ γνωρίζουμε 3-4 .

Giorgos-3

Well-Known Member
Ανάργυρε οπως ακριβως τα λες ετσι ειναι φιλε ....σημερα θα βαλω νια οσο τον δυνατο καλυτερη φωτο να μου πειτε τι βλεπετε κ εσεις .....πειτε ομως για σο γυμναςτηριο τι γινετε ....να παω η οχι ;

tasos33

Well-Known Member
Γυμναστηριο να μην πας ακόμα, ουτε βάρη ουτε τρέξιμο, γιατί καο στον τρέξιμο ζοριζεσαι. ΑΣΕ να περάσεις ένας μήνας και μετά ξεκινά χαλαρά παλι.

Οσες φωτο και να βάλεις τώρα δεν θα δείξουν κάτι.

Ανάργυρε οπως ακριβως τα λες ετσι ειναι φιλε ....σημερα θα βαλω νια οσο τον δυνατο καλυτερη φωτο να μου πειτε τι βλεπετε κ εσεις .....πειτε ομως για σο γυμναςτηριο τι γινετε ....να παω η οχι ;

piros75

Well-Known Member
3840 τριχες . και που ξερεις πως δεν ηταν 1669 μοσχευματα ? η 1750? η 1560? νομιζω πως οταν πουλαν με αριθμο τριχων , εχουν κίνητρο να ψαχνουν και να βγαζουν τα περισσοτερα πολυτριχα , ωστε να χουν τις περισσοτερες τριχες με τις λιγοτερες εξαγωγες . Ετσι ανεβαινει ο λογος . Βεβαια μονο και μονο που ειναι 6αρης θα ειναι χαμηλοτερος ο λογος . Αλλα δεν ειναι τίμιο να μιλας με αριθμο τριχων . Ειναι παραπλανητικο . Δε θα πρεπει να το δεχεται κανεις υποψηφιος για μεταμοσχευση . Το γεγονος πως πληρωσε 3000 για 3840 τριχες σημαινει πως πηρε εκπτωση 20% στη τιμη καταλογου που χουν 1,1 ευρω η τριχα . πληρωσε απο 1,5 εως και 1,90 το τριχοθυλακα . Και μαλιστα πηγε 2 μερες , οταν σε αλλες εποχες χρεωναν με την ημερα . Νομιζω πως στη dhi νοιωθουν λιγο λιγο τον ανταγωνισμο...

Το να μιλάμε με graft σε τέτοιες περιπτωσεις δεν έχει νόημα. Φυσικά και μπορείς να πάρεις μόνο με FUE και 8000 και 9000g, με ποιο λόγο όμως, δηλαδή πόσες τριχες, αυτό έχει σημασία....

Αν και εγώ υποστηρίζω το παραπάνω γενικά και διαρκώς για όλες τις περιπτώσεις, δεν γράφτηκε από εμένα, αλλά από κάποιον άλλον σε πρόσφατο (άλλο) νήμα. Βρείτε σε ποιον (αν θέλετε);

anargiros88

Well-Known Member
Ανάργυρε επειδή την άλλη εβδομάδα θα πάω απο εκεί , μήπως ξέρεις να μου πεις
Ποιοι είναι οι καλοί γιατροί κ κυρίως γιατί , για να ξερω πως να κοινηθώ;

αν και δεν μου αρέσει να << χαλάω νήματα >> κάνω μια εξαίρεση εδώ . twilight άνοιξε δικό σου να σου απαντήσουμε εκεί εδώ είναι η μμ του Giorgos-3 . Για να σου γράψω πως κατέληξα DHI Θεσσαλονίκης θα γράφουμε 3 μέρες και 3 νύχτες !

Giorgos-3 με το κεφάλι δεν είπες τι έγινε ? καθάρισε η ακόμα ? έβαλες παραπάνω πίεση ?

Giorgos-3

Well-Known Member
Οχι δεν καθάρισε ακομα ....πανω στην κορυφη ακομα ειναι κέλυφος παρ οτι βγαζΩ κάτι μαυρακια....βαζω πιεση αλκα φοβαμαι παραπανω ....ποσο ακομα ; θα κανω κ υπομονη σημερα κ αυριο θα βαλω ακομα πιο πολυ ...πολυ ψυχοφθόρο αυτο ....

twilight

Member
Νταξει Ανάργυρε , Θα ψάξω πως ανοιγουμε θέμα και θα γράψω εκεί , αν και δεν ξέρω αν ειναι σωστό να ανοίξω απλά ένα θέμα για να γράψω ποιους γιατρούς να έχω ίπποψην για την Τετάρτη.τεσπα

Μπλουζα