anargiros88
Well-Known Member
Δεν μας είπες ποιοι ήταν οι γιατροί που σε <<ζωγράφισαν >> ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επειδή δέν γνωρίζω πολλά , μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει?Τασο ειναι σωστο να πω ονομα ;δεν ξερω ....την δευτερη μερα στην μικρη επεμβαςη ηταν αλλος γιατι εφυγε για Ρουμανία έκτακτως για μια επεμβαςη .....παντως η νοσηλεύτρια ηταν η ιδια κάτι που το ζητησα εγω ....ένιωσα οτι εκαναν οτι μπορουσαν .....κ μαλιστα επειδη π συγκεκριμενος γιατρός θα παει τωρα θες/νικη να δουλέψει ελεγα να πηγαινα εκει για να μοθ την κανει ο ίδιος ....
Επειδή δέν γνωρίζω πολλά , μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει?
Ο κύριος πήγε και έδωσε τα λεφτουλάκια του στην Dhi , για δεύτερη φορά νομίζω
Την πρώτη μέρα και επειδή ο γιατρός έπρεπε να φύγει για ρουμανια , δέν έκατσαν να το τελειώσουν και τον έφεραν για δεύτερη ημέρα δηλ. διπλή ταλαιπωρία ο άνθρωπος και τον έκανε άλλος γιατρός απο ότι την πρώτη ημέρα.
Επειδή θεωρεί το μελοσ ότι είναι ικανοποιημένο και θέλει να προχωρήσει και σε άλλη μία με τον ίδιο γιατρό . τον δεύτερο γιατρό που τον έκανε , γιατί ο πρώτος έφυγε για ρουμανία , πρέπει να ταξιδέψει Θεσαλονίκη γιατί και αυτός ο γιατρός φεύγει.
Εγώ που θέλω να κάνω στην DHI Αθήνα , έχει μείνει κανένας γιατρός για να με κάνει?
και άν ναι , είναι καλοί αυτοί που έχουν μείνει , πόσοι γιατροί θα αλλαξουν στην διάρκεια του χειρουργείου ή της επέμβασης?
Είναι φυσιολογικό αυτό?
Στην ahc ή στην Κύπρο ισχύει το ίδιο πράγμα?
Συγνώμη αλλά παρόλο που διαβάζω συχνα είμαι λίγο μπερδεμένος και είπα να ρωτήσω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ αυτό που κατάλαβα από τα γραφόμενα του Giorgos-3 είναι ότι η συμφωνία που είχε κάνει ήταν για μονοήμερη συνεδρία αλλά επειδή η εξαγωγή του ήταν πολύ δύσκολη και άργησαν να τελειώσουν την πρώτη ήμερα το περιστατικό το μετάφεραν την επόμενη για να ολοκληρωθεί ! Μέχρι εδώ όλα καλά .
Τώρα η αλλαγή γιατρού προφανώς και έγινε γιατί ο γιατρός είχε κανονίσει τα επόμενα ραντεβού αφού το συγκεκριμένο ήταν μονοήμερο και δεν είχε προβλέψει τέτοια καθυστέρηση . Και αυτό λογικό είναι !
Το γεγονός ότι σε συνεννόηση με τον Κ Στάθη συμφωνήσαν να ξαναγίνει περιστατικό την επόμενη ήμερα καθώς την πρώτη δεν τελείωσε η << δουλειά >> στα συν της κλινικής !!!
Πάμε τώρα στα μείον ...... Μεγάλος λάθος της dhi που ενώ η εξαγωγή ήταν δύσκολη την πρώτη ημέρα τον έβαλαν για μμ και δεύτερη για τόσο λίγα μοσχεύματα !!!! Καλύτερα ας το άφηναν την πρώτη ήμερα με όσα έβγαλε και ας του κάναν ψαλίδι στην τιμή είτε καλύτερη τιμή στην επόμενη μμ !!! Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα αν κάπου κάνω λάθος να με διορθώσει ο Γιώργος .
Τώρα πληροφοριακά και μόνο να αναφέρω ότι η DHI όντως έχει πολλούς γιατρούς απλά εμείς εδώ στο φόρουμ γνωρίζουμε 3-4 .
Ανάργυρε οπως ακριβως τα λες ετσι ειναι φιλε ....σημερα θα βαλω νια οσο τον δυνατο καλυτερη φωτο να μου πειτε τι βλεπετε κ εσεις .....πειτε ομως για σο γυμναςτηριο τι γινετε ....να παω η οχι ;
3840 τριχες . και που ξερεις πως δεν ηταν 1669 μοσχευματα ? η 1750? η 1560? νομιζω πως οταν πουλαν με αριθμο τριχων , εχουν κίνητρο να ψαχνουν και να βγαζουν τα περισσοτερα πολυτριχα , ωστε να χουν τις περισσοτερες τριχες με τις λιγοτερες εξαγωγες . Ετσι ανεβαινει ο λογος . Βεβαια μονο και μονο που ειναι 6αρης θα ειναι χαμηλοτερος ο λογος . Αλλα δεν ειναι τίμιο να μιλας με αριθμο τριχων . Ειναι παραπλανητικο . Δε θα πρεπει να το δεχεται κανεις υποψηφιος για μεταμοσχευση . Το γεγονος πως πληρωσε 3000 για 3840 τριχες σημαινει πως πηρε εκπτωση 20% στη τιμη καταλογου που χουν 1,1 ευρω η τριχα . πληρωσε απο 1,5 εως και 1,90 το τριχοθυλακα . Και μαλιστα πηγε 2 μερες , οταν σε αλλες εποχες χρεωναν με την ημερα . Νομιζω πως στη dhi νοιωθουν λιγο λιγο τον ανταγωνισμο...
Ανάργυρε επειδή την άλλη εβδομάδα θα πάω απο εκεί , μήπως ξέρεις να μου πεις
Ποιοι είναι οι καλοί γιατροί κ κυρίως γιατί , για να ξερω πως να κοινηθώ;