Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
υπαρχει και ιστιοσελιδα και ονομα κλινικης που εδρευει στην ευρωπη και σιγουρα την γνωριζετε αλλα οπως ειπα και παραπανω περισσοτερες πληροφοριες στο αμεσο μελλον και μονο αν εχω την αδεια να το κανω.Η κλινικη πως λεγεται , εκανε σελιδα στο ιντερνετ. Εισαι δηλαδη απο τα πρωτα περιστατικα της κλινικης; Καλα μαλλον θα χρεωνει 1 ευρω το μοσχευμα μεχρι ολη η θεσσαλονικη να πηγαινει εκει . Και μετα θα το αυξησει .
φιλε μου επειδη δεν θελω να μπω στο τρυπακι να καθομαι να λεω συνεχεια ποσο ευχαριστημενος ειμαι απ την ολη φαση που εζησα και επαγγελματικα ηταν ολα, για να μην αρχισουμε και γραφει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του...μεινε σ αυτα που εγραψα παραπανω και αφου εισαι κ θεσ/κη οπως λες πηγαινε για επισκεψη και ελα να μας πεις μετα την εμπειρα σου....Καλησπέρα και καλή φύτρωση να έχεις! Σαν νέος στο φόρουμ και στο μέσο της έρευνάς μου, θα ήθελα να σε ρωτήσω, μιας και η προοπτική μεταμόσχευσης στη Θεσσαλονίκη για πολλούς λόγους μου φαντάζει ιδανική, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ο συγκεκριμένος γιατρός κάνει κάποιου είδους αξιολόγηση - μετρήσεις - εκτίμηση σε πρώτο ραντεβού ή ακολουθεί αυτή την αξιολόγηση "με το μάτι" που φοριέται πολυ...
Δεν μένω στη Θεσσαλονίκη αλλά όπως είπα για πολλούς λόγους (προσωπικούς, επαγγελματικούς) θα ήταν ιδανικό! Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και δε χρειάζεται να πεις κάτι παραπάνω, θα πάρω μια επαφή εάν δημοσιοποιήσεις τα στοιχεία επικοινωνίας ή αν μπορείς να στείλει κάτι σε pm και σε κάθε περίπτωση με το που ολοκληρώσω την έρευνά μου, θα γράψω τις εμπειρίες μου ούτως ή άλλως. Το λιγότερο που μπορώ και γω για να βοηθήσω το φόρουμ που βοηθά σε τόσα πράγματα.φιλε μου επειδη δεν θελω να μπω στο τρυπακι να καθομαι να λεω συνεχεια ποσο ευχαραριστημενος ειμαι απ την ολη φαση που εζησα και επαγγελματικα ηταν ολα, για να μην αρχισουμε και γραφει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του...μεινε σ αυτα που εγραψα παραπανω και αφου εισαι κ θεσ/κη οπως λες πηγαινε για επισκεψη και ελα να μας πεις μετα την εμπειρα σου....
Καλή φυτρωση να έχεις.φιλε μου επειδη δεν θελω να μπω στο τρυπακι να καθομαι να λεω συνεχεια ποσο ευχαριστημενος ειμαι απ την ολη φαση που εζησα και επαγγελματικα ηταν ολα, για να μην αρχισουμε και γραφει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του...μεινε σ αυτα που εγραψα παραπανω και αφου εισαι κ θεσ/κη οπως λες πηγαινε για επισκεψη και ελα να μας πεις μετα την εμπειρα σου....
Καλή φυτρωση να έχεις.
Ο φίλος δεν σου είπε να πεις πόσο ευχαριστημένος είσαι αλλά σου έκανε μια ευλογη ερώτηση. Είναι σημαντικό να ξέρουμε αν έκανε μετρήσεις και τι είδους μετρησεις έκανε. Δεν απαντάς υποκειμενικά σε αυτήν την ερώτηση αλλά αντικειμενικά, ή έκανε μετρήσεις ή δεν έκανε.
εγω δε βρηκα τπτ ενδιαφερον στο γοογλ . Ουτε κλινικη , ουτε φωτογραφιες , ουτε αλλες πληροφοριες . Μονο το περιστατικο του γιωργου βγαζει που χει ενδιαφερονΑναρωτιέμαι πραγματικά πόσο δύσκολο είναι για το μέσο χρήστη να πατήσει στο Google "Σωτήρης Τιρκαλάς"
Καλή επιτυχία Γιώργο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φωτογραφίες πριν την μεταμόσχευση με μακρύτερο μαλλάκι υπάρχουν κάπου σε άλλο νήμα?
εγω δε βρηκα τπτ ενδιαφερον στο γοογλ . Ουτε κλινικη , ουτε φωτογραφιες , ουτε αλλες πληροφοριες
Θα μας το εξηγήσει αυτό ο φίλος .
Στριπ το 2010 σ εναν ζαμπατη στο ονομα ... αστα κλάφτα ... ειδα φως κ μπηκα που λενε ....οπως ειπε κ ο Σωτήρης λες κ περασε ραπτομηχανή απ το κεφαλι μου...τουλαχιστον εδωσε 1500 με 2000 μαξ μοσχεύματα στο περιπου ... δεν εχω ιδεα ακριβη αριθμο...Οκ το βρήκα,το θυμήθηκα το περιστατικό. 1800 είχε βάλει μόνο στο Crown?Τα μπροστινά μαλλάκια από τι μεταμόσχευση είναι?