Giorgos-3
Well-Known Member
Οσο αφορα την προηγουμενη μου μμ απ οτι θυμαμαι χρησιμοποιούσε μια απ τα ιδια εργάλια κ βασικα το ιδιο στυλ γνκ γι αυτο κ δεν προλαβε να τελειωσει κ την επομενη μερα πηγα για συμπληρωματική απο καποιον αλλον καθώς ο Σωτήρης εφυγε εξωτερικό ( στο σχετικο νημα τα χουμε χιλιο πει τι κ πως ...) οσο αφορα τα ντοτς η δότρια μου ηταν άριστα δουλεμένη οπως επισης μπορεις δεις φωτος στο προηγουμενο μου νημα που εχω φωτος μεχρι κ τον αυγουστο που εκλεισα 12μηνο...δεν μπορω να τα μπλεξω παλια με καινουργια ... οσο αφορα τα περι χρήσης τωρα... οπως βλεπετε την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο κ θα παρακολουθήσουμε κ την ανάρρωση της κ την εικονα της κ ολα ... κ της λήπτριας... κατσε για αρχη να κλεισω 10ημερο να καθαρισει να δουμε ...σχολιο για τη κοντινη φωτογραφια της δοτριας . Φαινονται ξεκαθαρα white dots αρκετα μεγαλα , ουλες απο τη προηγουμενη fue . Οι νεες τρυπες απο το τωρινο fue , οι κοκκινες , φαινονται πιο μικρες απο αυτες του προηγουμενου fue . Γιατι; Θα μεγαλωσουν οι νεες με το καιρο; Ηταν μικροτερο το εργαλειο εξαγωγης τωρα; Αν τωρα χρησιμοποιηθηκε 1,1mm εργαλειο , τοτε στη προηγουμενη fue τι εργαλειο ειχε χρησιμοποιηθει; . Τελος , απο οτι καταλαβα ο γιατρος δε χρησιμοποιει pen για την εισαγωγη μοσχευματων; η δε καταλαβα καλα;