Giorgos, fue 2000gr, seneca medical

aeratos28

Just aeratos
Δεν έβαλα τα διπλάσια..έβαλα 3300 σε έκταση 100 τετραγωνικών εκατοστών κά έφτιαξα και τα temples Μαζι..εδώ ο φίλος σε αρκετά μικρότερη έκταση δούλεψαν
Αερατε η διαφορά είναι ότι εσύ έβαλες τα διπλάσια μοσχεύματα Κ πλήρωσες τα ανάλογα! μπορεί να είναι καλύτερο αλλά Κ ακριβότερο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
ακριβώς φιλε μου...και μερικοι αν δεις που δεν έχουν πρόβλημα που δειχνουν γεμάτοι με στεγνά αν τα βρέξουν και τα ανακατέψουν προς τα κάτω θα φαινονται κενά κάτω από το δυνατό φως της λάμπας του μπάνιου... Τέλος πάντων....εσυ μέχρι πόσα πιστεύεις θα μπορούσαν να μπουν??? πάντως και με τα 2000 που έβαλε μια χαρά αποτέλεσμα πήρε...
Σίγουρα με 2500 θα φαινόταν πιο γεμάτο το hairline αλλά αν λάβουμε υπόψιν ότι ήταν άδειος τελειος κ με 2000 έγινε η δουλειά!(Λόγω μονοήμερης) Πήρε ένα τίμιο αποτέλεσμα!

aeratos28

Just aeratos
Ρε αδερφούλη,από πριν είναι πολύ καλύτερος...εδώ στο φόρουμ,όπως έχουμε πει πολλές φορές ,συζητάμε για το ιδανικό..αυτό που πρέπει να γίνει..
Σίγουρα με 2500 θα φαινόταν πιο γεμάτο το hairline αλλά αν λάβουμε υπόψιν ότι ήταν άδειος τελειος κ με 2000 έγινε η δουλειά!(Λόγω μονοήμερης) Πήρε ένα τίμιο αποτέλεσμα!

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν έβαλα τα διπλάσια..έβαλα 3300 σε έκταση 100 τετραγωνικών εκατοστών κά έφτιαξα και τα temples Μαζι..εδώ ο φίλος σε αρκετά μικρότερη έκταση δούλεψαν
Αερατε δεν ήσουν τόσο άδειος! κ η σύγκριση είναι άστοχη γιατί ο γιατρός σου είναι στους τοπ! Ξέρω τι θες να πεις αλλά δεν έχουν όλοι λεφτά για Μερσεντές ρε αερατε! βολεύονται κ με Βολκς βάγκεν

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Ρε τρελέ,για 500-700 grafts παραπάνω μιλάμε στη seneca..να του έπαιρναν 700-900€ παραπάνω .να είναι πιο δεμένο το κεφάλι του λέμε .κρίμα είναι να είναι αραιός και να πρέπει να μπει άμεσα για δεύτερη.αφηνει τα μαλλιά τόσο μακριά για να καλύπτει το παιδι
Αερατε δεν ήσουν τόσο άδειος! κ η σύγκριση είναι άστοχη γιατί ο γιατρός σου είναι στους τοπ! Ξέρω τι θες να πεις αλλά δεν έχουν όλοι λεφτά για Μερσεντές ρε αερατε! βολεύονται κ με Σεατ

LoverBoy

Well-Known Member
Αυτό του λέω του αχάμπαρου...δεν λέει να το καταλα

βει
αερατε ο καθένας έχει την δική του οπτική! εσύ μιλάς για το ιδανικό κ πολύ καλά κάνεις
Ο κορόνα λέει ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα! πάνω κάτω τα ίδια λέτε δεν χρειάζεται να λογοφερετε

LoverBoy

Well-Known Member
Ρε τρελέ,για 500-700 grafts παραπάνω μιλάμε στη seneca..να του έπαιρναν 700-900€ παραπάνω .να είναι πιο δεμένο το κεφάλι του λέμε .κρίμα είναι να είναι αραιός και να πρέπει να μπει άμεσα για δεύτερη.αφηνει τα μαλλιά τόσο μακριά για να καλύπτει το παιδι
Πάνε με την συνεδρία αερατε όχι με τά grafts

Corona

Active Member
ακριβώς αυτό ειπα και εγώ φίλε μου...οτι με 2500 θα φαινόταν και πιο πυκνό αλλά και με τα 2000 που έβαλε μια χαρά φαινεται αξιοπρέπες και αμα θέλει κάνει μια μικρή πύκνωση να το κάνει πιο γεμάτο...αλλά δεν βλέπω να καιγεται αφού ηδη ειναι πολυ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα του...

aeratos28

Just aeratos
Μα δεν λογοφερω ,αλλά ρε αδερφέ γτ να μην έχει τη σωστή πυκνότητα..μόνο το μπροστά κομμάτι έχει να φτιάξει...πίσω είναι Μπόμπα..
αερατε ο καθένας έχει την δική του οπτική! εσύ μιλάς για το ιδανικό κ πολύ καλά κάνεις
Ο κορόνα λέει ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα! πάνω κάτω τα ίδια λέτε δεν χρειάζεται να λογοφερετε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλησπέρα παιδιά, είμαι διακοπές και δεν μπορώ συμμετάσχω στην συζήτηση.
Δεν τα μακραίνω να καλύψω τα κενά..στην κομμώτρια μου αρέσουν έτσι
Και παίρνω πολλά κομπλιμέντα με το νέο λουκ το οποίο δεν μπορούσα να κάνω πριν.
Για κάποιο λόγο έχουν σγουρινη τα μπροστά δεν ξέρω τη φάση είναι.
Τώρα πύκνωση σίγουρα χρειαζομουν περισσότερο για να ήταν τέλειο το αποτέλεσμα αλλά δεν πήγαινα για το τέλειο.
Με τον γιατρό που συζήτησα μου υποσχέθηκε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα και αυτό πήρα πιστεύω .
Τώρα αν σε κάποια χρόνια αραιώσουν τα πίσω ίσως μπω και για δεύτερη,η δοτρια μου βγάζει 3 ή 4 μεταμοσχεύσεις δεν θυμάμαι ακριβώς.
Είμαι αρκετά ευχαριστημένος και μου έχει αλλάξει όλη την ψυχολογία,για την ηλικία μου νομίζω είναι μια χαρά,δεν είμαι 25 χρονών να έχω μαλλί σκαντζόχοιρο,το θεωρώ πολυ φυσικό το αποτέλεσμα.
Τέλος της εβδομάδας γυρίζω μπορώ να σας βγάλω ότι φωτογραφίες θέλετε.

Hercules80

Active Member
Καλησπέρα παιδιά, είμαι διακοπές και δεν μπορώ συμμετάσχω στην συζήτηση.
Δεν τα μακραίνω να καλύψω τα κενά..στην κομμώτρια μου αρέσουν έτσι
Και παίρνω πολλά κομπλιμέντα με το νέο λουκ το οποίο δεν μπορούσα να κάνω πριν.
Για κάποιο λόγο έχουν σγουρινη τα μπροστά δεν ξέρω τη φάση είναι.
Τώρα πύκνωση σίγουρα χρειαζομουν περισσότερο για να ήταν τέλειο το αποτέλεσμα αλλά δεν πήγαινα για το τέλειο.
Με τον γιατρό που συζήτησα μου υποσχέθηκε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα και αυτό πήρα πιστεύω .
Τώρα αν σε κάποια χρόνια αραιώσουν τα πίσω ίσως μπω και για δεύτερη,η δοτρια μου βγάζει 3 ή 4 μεταμοσχεύσεις δεν θυμάμαι ακριβώς.
Είμαι αρκετά ευχαριστημένος και μου έχει αλλάξει όλη την ψυχολογία,για την ηλικία μου νομίζω είναι μια χαρά,δεν είμαι 25 χρονών να έχω μαλλί σκαντζόχοιρο,το θεωρώ πολυ φυσικό το αποτέλεσμα.
Τέλος της εβδομάδας γυρίζω μπορώ να σας βγάλω ότι φωτογραφίες θέλετε.
να χαιρεσαι το αποτέλεσμα σου φιλε...φαινεσαι πολυ νεότερος με το νέο σου μαλλι!

Μπλουζα