Giorgos, fue 2000gr, seneca medical

JimKan1

Well-Known Member
το αν έχεις ολες τις προυποθέσεις δεν θα το κρινεις εσυ από μια οθόνη αλλά ένας γιατρός που θα τον εξετάσει από κοντά..δεν έχεις μετρήσει καν τη δοτρια για να μιλάς για "προυποθέσεις"...
Ναι ειδαμε πως τον εκρινε ο γιατρος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Επειδή είχες εσύ ένα γνωστό σου που στα 40 ήταν Ρουβάς και στα 50 Τσάκωνας ,πάει να πει ότι όλοι έτσι είναι? Μην γράφετε παπατζες ρε..στα 41 του εδώ το παιδί,μια χαρά μαλλί εχει overall..έπρεπε να κάνει μια καλή επέμβαση να τελειώνει...το να προσπαθείς να μας πείσεις για κάτι άλλο ,δεν χρειάζεται..αν αυτά τα norwood βάζουν τα μισά από όσα χρειάζονται για να κρατήσουν κάβα ,αυτό μπορεί να σταθεί ως δικαιολογία μόνο από γιατρό που δεν έχει την ικανότητα να δουλέψει μεγαλύτερες πυκνότητες...που ως συνήθως αυτό συμβαίνει εκεί που πήγε ο φίλος .

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πρεπει να δουμε και καλυτερες πανοραμικες καθαρες φωτο απο τον φιλο...οι συγκριτικες στην θαλλασα δεν μου λενε τπτ. αν και το θεωρω καλο το αποτελεσμα πρεπει να βαλει και αλλες φωτος.

aeratos28

Just aeratos
Έχει κάνα δυο πανοραμικές ρε συ και φαίνεται αραιό ..είναι see through.. ήθελε αρκετά grafts ακόμα..γενικά έχει αρκετά μαλλιά και για να δέσουν με τα πιο πίσω έπρεπε να μπουν περισσότερα...
Πρεπει να δουμε και καλυτερες πανοραμικες καθαρες φωτο απο τον φιλο...οι συγκριτικες στην θαλλασα δεν μου λενε τπτ. αν και το θεωρω καλο το αποτελεσμα πρεπει να βαλει και αλλες φωτος.

Corona

Active Member
θα συμφωνήσω και μένα το αποτέλεσμα του μου φαινεται καλο και πολυ αξιοπρεπές...καλο ειναι να βάλει και αλλες φωτογραφίες που λες...και ο ιδιος εξάλλου νιώθει πολυ ευχαριστημένος με τη νέα του εικόνα...

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Στους ποσους μηνες ειναι εδω? Πρεπει να βαλει και καλυτερες φωτος και στεγνες. εδω φαινεται μια ανακατωσουρα ναι

LoverBoy

Well-Known Member
Μια χαρά αποτέλεσμα έχει το παλικάρι κ για την τιμή που μπορούσε να διαθέσει είναι τίμιο! μούσκεμα κάτω από λάμπα κ 18 χρονών να είσαι αραιός θα δείχνεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Αν ειχε πυκνότητα δεν θα φαινόταν αραιός
Προβολή συνημμένου 64544

ανακάτεψετα και εσυ και βγάλε αντιστοιχη φωτογραφία προς τα κάτω χτενισμένα ανακατεμένα και βρεγμένα με πανοραμική φωτογραφία να δούμε αν θα φανει δέρμα ή οχι..αυτη η φωτογραφία που έβαλες δεν ειναι αντιστοιχη για συγκριση...

aeratos28

Just aeratos
Σου δείχνω τη hairline ρε μεγάλε ,που είναι με μονοτριχα χτισμένη και είναι βρεγμένα και κολλημένα τα μαλλιά..για αυτό σου είπα να τα βρέξει και να τα χτενίσει...αν δεν ξέρεις τι είναι σκληρότερη εικόνα και τι όχι ,τι να λέμε τώρα..μια αντίστοιχη φωτό περίπου ,και χωρίς καλή ανάλυση δική του,είναι αυτή εδώ...μπας και βλέπεις το ίδιο πράγμα?IMG_20240812_231925.jpg
ανακάτεψετα και εσυ και βγάλε αντιστοιχη φωτογραφία προς τα κάτω χτενισμένα ανακατεμένα και βρεγμένα με πανοραμική φωτογραφία να δούμε αν θα φανει δέρμα ή οχι..αυτη η φωτογραφία που έβαλες δεν ειναι αντιστοιχη για συγκριση...

LoverBoy

Well-Known Member
Παιδιά δεν ψάχνουν όλοι την τελειότητα! μερικοί είναι ικανοποιημένοι κ με ένα καλό αποτέλεσμα! επιμένω ότι βρεγμένο κ όχι χτενισμένα μαλλιά κάτω από λάμπα φάτσα κάρτα αραιά θα δείχνουν

LoverBoy

Well-Known Member
Αερατε η διαφορά είναι ότι εσύ έβαλες τα διπλάσια μοσχεύματα Κ πλήρωσες τα ανάλογα! μπορεί να είναι καλύτερο αλλά Κ ακριβότερο

Corona

Active Member
Σου δείχνω τη hairline ρε μεγάλε ,που είναι με μονοτριχα χτισμένη και είναι βρεγμένα και κολλημένα τα μαλλιά..για αυτό σου είπα να τα βρέξει και να τα χτενίσει...αν δεν ξέρεις τι είναι σκληρότερη εικόνα και τι όχι ,τι να λέμε τώρα..μια αντίστοιχη φωτό περίπου ,και χωρίς καλή ανάλυση δική του,είναι αυτή εδώ...μπας και βλέπεις το ίδιο πράγμα?Προβολή συνημμένου 64546

σου λέω να βάλεις αντιστοιχη πανοραμική να δούμε αν θα φανεί δέρμα ή οχι στα δικά σου...ανακατεψετα χτένισετα προς τα κάτω βρέξτα και βγάλε μια φωτογραφία να συγκρινουμε...

Corona

Active Member
Παιδιά δεν ψάχνουν όλοι την τελειότητα! μερικοί είναι ικανοποιημένοι κ με ένα καλό αποτέλεσμα! επιμένω ότι βρεγμένο κ όχι χτενισμένα μαλλιά κάτω από λάμπα φάτσα κάρτα αραιά θα δείχνουν

ακριβώς φιλε μου...και μερικοι αν δεις που δεν έχουν πρόβλημα που δειχνουν γεμάτοι με στεγνά αν τα βρέξουν και τα ανακατέψουν προς τα κάτω θα φαινονται κενά κάτω από το δυνατό φως της λάμπας του μπάνιου... Τέλος πάντων....εσυ μέχρι πόσα πιστεύεις θα μπορούσαν να μπουν??? πάντως και με τα 2000 που έβαλε μια χαρά αποτέλεσμα πήρε...

aeratos28

Just aeratos
Δεν κουνάς το κεφάλι σου να κάνει φραπέ ρε μεγάλε?? Θα κάτσω εγώ να κάνω ιστορίες για να δεις εσύ? Έχω ένα σωρό φωτό ..ας βάλει ίδια ο τύπος με εμένα..να χτενισει τα μαλλιά όλα προς τα πίσω βρεγμένα και θα σου ανεβάσω αντίστοιχη στην ευθεία που έχω .θα κάτσω να κάνω ιστορίες για να δεις εσύ,που δεν καταλαβαίνεις τι
σου λέω να βάλεις αντιστοιχη πανοραμική να δούμε αν θα φανεί δέρμα ή οχι στα δικά σου...ανακατεψετα χτένισετα προς τα κάτω βρέξτα και βγάλε μια φωτογραφία να συγκρινουμε...

σου λέμε?

Μπλουζα