Gianney
Well-Known Member
Κάνε
Κάνε δικό σου νήμα να δούμε λεπτομέρειεςΆλλος ένας απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης με Λορένθο στην Αθήνα (πάντα για δεδομένα Λορένθο μιλάμε και της φήμης του κυρίως εντός φόρουμ) και ταλαιπωρημένος από όλες τις παραπάνω "ανορθογραφιες".. σκεφτόμουν να τις παραθέσω στο δικό μου νήμα κατόπιν της τελικής εκτίμησης του αποτελέσματος τόσο από Cvial όσο και από Λορένθο..σε εμένα απλά για την περίληψη και για να δώσω μια εικόνα είχα ώρα έναρξης στις 9:30 με φώναξαν στις 10:30 και τελείωσα 22:15 με Λορένθο πλήρως αγχωμενο και εκνευρισμένο με εμένα γτ είχα την "παράλογη" απαίτηση και ενώ η εξαγωγή ξεκίνησε στις 11:10 και η πρώτη τοποθέτηση ξεκίνησε από τον ίδιο στις 18:20 ξαφνικά και ενώ τοποθέτησε Μαξ 100 γκραφτς μου λέει πάω δίπλα στον oreo επειδή ζήτησε έκτακτα άλλα 150 και σε εσένα θα συνεχίσει η Χ νοσηλεύτρια Λάουρα αν δεν κάνω λάθος... τότε του είπα ότι θα ήθελα όπως συμφωνήσαμε στο cons η τοποθέτηση να γίνει αποκλειστικά από τον ίδιο και μου λέει με υφακι τα γκραφτς είναι σε θέμα που τίθεται η επιβίωση τους κάνε ότι σου λέω για να είναι ασφαλές και το δικό μου χέρι μετά.. προφανώς και από άγχος υπάκουσα αλλά το υφακι του ήταν απαράδεκτο γτ αυτός βγήκε εκτός χρονοδιαγράμματος... βέβαια ενώ εκεί είχε πει για επιβίωση γκραφτς στο εξάωρο μετά το πέρας της επεμβάσεως αλλά και στο live τον Ιούνιο στο οχταμηνο με πενιχρό αποτέλεσμα μου τόνισε την επιβίωση ως και 24 ώρες.. όλες οι λεπτομέρειες στο νήμα μου που θα ακολουθήσει εντός των προσεχων ημερών.. αλλά είμαι εδώ για κάθε πιθανή απορία