Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι ηλικία έχεις κ σε έπιασε τόσο δυνατά η μινο ;;Εκτός από τους κρόταφους και τα φρύδια (που πάω να γίνω σαν τον Καραμανλή κάτι) δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει προκαλέσει τριχοφυΐα κάπου αλλού. Ίσως, επίσης, οι τρίχες γενικά να μεγαλώνουν πιο γρήγορα.
Για αυτό και μείωσα την δόση στα 2.5mg και μάλλον φαίνεται ότι είναι αρκετή και αποτελεσματική αυτή η δόση, σε εμένα τουλάχιστον.
48 χρονών είμαι...Τι ηλικία έχεις κ σε έπιασε τόσο δυνατά η μινο ;;
Ακριβώς! Καθημερινό λούσιμο και παρόλα αυτά μαλλί πάντα θαμπό ή λιγδωμένο είναι ένα θέμα για αρκετούς από εμάς.Ωραίος!Αφού σου έκατσε καλά!είναι κάτι που το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια γιατί κάθε μέρα λούσιμο και μίνο είναι λίγο κουραστικό!
Συμφωνώ απόλυτα!Φίνα και μίνο τα παίρνεις τις ίδιες ώρες?ή τα μοιράζεις?Ακριβώς! Καθημερινό λούσιμο και παρόλα αυτά μαλλί πάντα θαμπό ή λιγδωμένο είναι ένα θέμα για αρκετούς από εμάς.
Ντούτα παίρνω τώρα πια και όταν είναι η μέρα της την παίρνω μαζί με μινοξ, συνήθως μετά το πρωινό.Συμφωνώ απόλυτα!Φίνα και μίνο τα παίρνεις τις ίδιες ώρες?ή τα μοιράζεις?
Ωραίος!Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γεμίσεις μαλλιά!Ντούτα παίρνω τώρα πια και όταν είναι η μέρα της την παίρνω μαζί με μινοξ, συνήθως μετά το πρωινό.
Τα 5mg oral ποτε τα ξεκινησες? Εγω Ειμαι στους 3,5 μηνες με 2.5 και τωρα αρχιζω να βλεπω το μαλλι λιγο καλυτερο συνολικα χωρις να μπορω να εντοπισω συγκεκριμενα τα σημεια (αν υπαρχουν και δεν ειναι εποχιακο) που υπαρχει βελτιωση.Εκτός από τους κρόταφους και τα φρύδια (που πάω να γίνω σαν τον Καραμανλή κάτι) δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει προκαλέσει τριχοφυΐα κάπου αλλού. Ίσως, επίσης, οι τρίχες γενικά να μεγαλώνουν πιο γρήγορα.
Για αυτό και μείωσα την δόση στα 2.5mg και μάλλον φαίνεται ότι είναι αρκετή και αποτελεσματική αυτή η δόση, σε εμένα τουλάχιστον.
Κάτσε η οραλ μινο 5 mg σου έδωσε και τριχοφυία σε κροτάφους;Εκτός από τους κρόταφους και τα φρύδια (που πάω να γίνω σαν τον Καραμανλή κάτι) δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει προκαλέσει τριχοφυΐα κάπου αλλού. Ίσως, επίσης, οι τρίχες γενικά να μεγαλώνουν πιο γρήγορα.
Η οραλ γενικα δινει σε κροταφους χνουδι σε αντιθεση με την τοπικη. Αλλα χνουδι.Κάτσε η οραλ μινο 5 mg σου έδωσε και τριχοφυία σε κροτάφους;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μας στεναχώρησες …Δε το έχει τελικά με τους δεξιούς κρόταφους ο Λορεντζο……..μάλλον είναι «αριστερός». Εμένα πάντως (θα ανεβάσω το ΣΚ 9ο μηνα) ο δεξιά κρόταφος είναι ολική καταστροφή……θα επιχειρήσω να μετρήσω τι φύτρωσε αλλά δεν πιστεύω ότι πέρασε το 20%…..
Αστα να πάνε, όταν δεν υπάρχει εγγυημένη επιτυχία σε τοπ γιατρο, ούτε μου περνάει από το μυαλό για hair mills και δεύτερο τρίτες επιλογές .. προσωπικά προτιμώ να μην κάνω καθόλου μμ αν δεν καταφέρω να μαζέψω τα απαιτούμενα χρήματα. Αναμένουμε λοιπόν την επίσημη απάντηση του γιατρού!Μάριε μόνο για τα γκραφτ που χάθηκαν (γιατί δεν αναπληρώνονται) στεναχωριέμαι….. σιγά μην κάτσω να σκάσω…..Απλά όλοι θα πρέπει να καταλάβετε ότι 100% επιτυχία δεν έχει κάνεις. Φαντάσου να είχα πάει σε κανά hair mill …….. αυτί που περιμένω από τον γιατρό όμως είναι να διερευνήσει τι έφταιξε ώστε να μην επαναληφθεί….
Απλά το 2,5 mg νομίζω είναι μικρή ποσότητα για να δώσει.Η οραλ γενικα δινει σε κροταφους χνουδι σε αντιθεση με την τοπικη. Αλλα χνουδι.
Ξεκίνησα με 5 mg οραλ μινοξ 2 εβδομάδες μετά την επέμβαση και για περίπου 2 μήνες, πριν κατέβω στα 2.5 γιατί είχα αρχίσει να βλέπω αρκετή τριχοφυΐα στους κρόταφους μεταξύ φρυδιών και μαλλιών (βλέπε φώτο), όχι στους κροταφους του τριχωτού της κεφαλής @Gianney ... Αν ήταν έτσι δεν μείωνα την δόση με τίποταΤα 5mg oral ποτε τα ξεκινησες? Εγω Ειμαι στους 3,5 μηνες με 2.5 και τωρα αρχιζω να βλεπω το μαλλι λιγο καλυτερο συνολικα χωρις να μπορω να εντοπισω συγκεκριμενα τα σημεια (αν υπαρχουν και δεν ειναι εποχιακο) που υπαρχει βελτιωση.
Φανταζομαι εβγαζες και χνουδι κατω απ τα ματια οπως εγω
Εμένα το θέμα είναι στο δεξί μισό προς το κέντρο, από και πίσω από την hairline, ένα σημείο που τοποθετήθηκαν πολλά grafts και με μεγάλη πυκνότητα, βλέπε φώτος παρακάτω.Δε το έχει τελικά με τους δεξιούς κρόταφους ο Λορεντζο……..μάλλον είναι «αριστερός». Εμένα πάντως (θα ανεβάσω το ΣΚ 9ο μηνα) ο δεξιά κρόταφος είναι ολική καταστροφή……θα επιχειρήσω να μετρήσω τι φύτρωσε αλλά δεν πιστεύω ότι πέρασε το 20%…..
Κλασικη εικονα. Εγω αυτες τις τριχες που εχεις στο μετωπο τις εβγαζα κατω απο τα ματια προς τα μαγουλα χαχαχΞεκίνησα με 5 mg οραλ μινοξ 2 εβδομάδες μετά την επέμβαση και για περίπου 2 μήνες, πριν κατέβω στα 2.5 γιατί είχα αρχίσει να βλέπω αρκετή τριχοφυΐα στους κρόταφους μεταξύ φρυδιών και μαλλιών (βλέπε φώτο), όχι στους κροταφους του τριχωτού της κεφαλής @Gianney ... Αν ήταν έτσι δεν μείωνα την δόση με τίποτα