Λοιπόν παίδες, έκλεισα και φεύγω για Ισπανία στις 29 Αυγούστου! Πρώτη μεταμόσχευση σε έναν από τους καλύτερους χάρη στο φόρουμ και όλα τα μέλη που έκαναν αλλά και παρουσίασαν την μμ τους με τον Lorenzo εδώ, αλλά και χάρη στο CVIAL τον οποίο παρότι προσωπικά δεν τον έχω συναντήσει η γνώμη μου είναι ότι επιτελεί λειτούργημα! Όσο πλησιάζουν οι μέρες η αγωνία μου μεγαλώνει και ελπίζω όλα να πάνε καλά...
Η Pilar έχει κλείσει τρεις διανυκτερεύσεις, για 29-30-31 Αυγούστου. Το consultation θα γίνει στις 29 στις 7μμ περίπου και η επέμβαση σε δύο μέρες στις 30 και 31.
Πάω για πύκνωση της hairline χωρίς χαμήλωμα (ίσως λίγο άμα χρειαστεί προς τους κρόταφους), αλλαγή των temporal peaks για να μικρινη το κούτελο, και ότι μπορεί να γίνει στο crown αν πάω για 1 step procedure. Ο γιατρός εκτιμά (από το online consultation) ότι θα χρειαστούν 2500 με 3000 grafts για όλα.
Προβληματίζομαι για το αν θα ήταν καλό να κλείσω λίγες διανυκτερεύσεις ακόμα για να έχω λίγο έξτρα post-op care, το οποίο το προσφέρουν εφόσον βρίσκεται κάποιος εκεί, όπως επίσης και για ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί. Ποια είναι η γνώμη των ειδικών του φόρουμ;
Επίσης όλες οι συμβουλές καλοδεχούμενες!
Έπεται παρουσίαση βεβαίως με το καλό!
Παρακάτω παραθέτω pre-op φώτος με σχεδιασμό δικό μου και αρχικό σχεδιασμό Lorenzo:
Η Pilar έχει κλείσει τρεις διανυκτερεύσεις, για 29-30-31 Αυγούστου. Το consultation θα γίνει στις 29 στις 7μμ περίπου και η επέμβαση σε δύο μέρες στις 30 και 31.
Πάω για πύκνωση της hairline χωρίς χαμήλωμα (ίσως λίγο άμα χρειαστεί προς τους κρόταφους), αλλαγή των temporal peaks για να μικρινη το κούτελο, και ότι μπορεί να γίνει στο crown αν πάω για 1 step procedure. Ο γιατρός εκτιμά (από το online consultation) ότι θα χρειαστούν 2500 με 3000 grafts για όλα.
Προβληματίζομαι για το αν θα ήταν καλό να κλείσω λίγες διανυκτερεύσεις ακόμα για να έχω λίγο έξτρα post-op care, το οποίο το προσφέρουν εφόσον βρίσκεται κάποιος εκεί, όπως επίσης και για ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί. Ποια είναι η γνώμη των ειδικών του φόρουμ;
Επίσης όλες οι συμβουλές καλοδεχούμενες!
Έπεται παρουσίαση βεβαίως με το καλό!
Παρακάτω παραθέτω pre-op φώτος με σχεδιασμό δικό μου και αρχικό σχεδιασμό Lorenzo:
Συνημμένα
-
IMG_1437.JPG690.7 KB · Προβολές: 518
-
PXL_20230314_102451393.jpg936.5 KB · Προβολές: 472
-
PXL_20230508_084508633.PORTRAIT.jpg602.5 KB · Προβολές: 452
-
PXL_20230508_084727140.PORTRAIT.jpg831.1 KB · Προβολές: 454
-
Lorenzo Captura de pantalla 2023-05-09 a las 21.55.21[2]_censored_censored.jpg267.9 KB · Προβολές: 533
Τελευταία επεξεργασία: