Marios1982
Well-Known Member
Όχι, αυτός είχε βγει από κομμωτήριο, το είχε πει ο Μέλιμήπως είχε κάνει μεταμόσχευση τελικά τότε ο ίβιτς στην λεωφόρο;
Όχι, αυτός είχε βγει από κομμωτήριο, το είχε πει ο Μέλιμήπως είχε κάνει μεταμόσχευση τελικά τότε ο ίβιτς στην λεωφόρο;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γενικά πάντως άσχετα με τη φορά τα μεταμοσχευμένα αργούν μέχρι να μπορούν να στρώσουν. Θέλουν πάνω από 12 μηνες. Βάλε καμία φωτογραφία να δούμε το αποτέλεσμα σουΜεγάλο σπάσιμο πραγματικά να έχω τόσο μαλλί και να μη μπορώ να το φτιάξω όπως θέλω .
καλησπέρα φίλε. Σόρρυ ήμουν απών τους τελευταίους μήνες λόγω έντονης καθημερινότητας οπότε δεν μπορούσα να το δω νωρίτερα.Το αποτέλεσμα σου είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το πως ήσουν πριν τη μεταμόσχευση . Ήθελα να σε ρωτήσω επειδή και γω πήγα στην ίδια κλινική με σένα και βρίσκομαι τώρα στους 6,5 μήνες μέχρι ποτε θα συνεχίσω να βλέπω βελτίωση σε growth και density με βάση τη δικη σου εμπειρία . Επίσης βλέπω ότι οι μεταμοσχευμενες τρίχες μεγαλώνουν καθετα και δεν έχουν τη φορα των φυσικών και είναι πολύ δύσκολο να τις κουμανταρω . Νομίζω είχες και συ το ίδιο θέμα .