Καλησπέρα φιλοι.
Αισίως φτάσαμε στον 1ο χρόνο (φωτογραφίες τραβηγμένες ακριβώς στους 12 μήνες), σας παραθέτω το αποτέλεσμα.
Είμαι πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματα χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι είμαι φουλ υπέρ της κλινικής που έκανα τη μεταμόσχευση. Παρακαλώ πολύ όποιος σκέφτεται να πάει να κανει εκει μμ, να διαβάσει όλο το νήμα και να σκεφτεί καλά αν θα πάρει τέτοιο μεγάλο ρίσκο.
Ήδη έχω μιλήσει με πολλούς απο εσάς στο τηλέφωνο και ελπίζω να σας βοήθησε η εμπειρία μου να κατασταλάξετε στο καλύτερο για εσας.
Στα δικα μου τώρα, όπως βλέπεται στο scalp έχω ενα μικρο κενό που με το σωστό χτένισμα δεν φαινεται. Αλλά σε έντονο φωτισμό και με λαθος χτενισμα και γωνία, φαίνεται το κενό που υπάρχει (επιπρόσθετη φωτο). Πραγματικά είναι το μόνο πράγμα που με απομείνει να με απασχολεί και δεν μπορώ να καταλάβω εαν ευθύνεται η κλινική σε αυτό ή οχι. Εγώ είμαι σε φίνα των 1,25mg κάθε δεύτερη μέρα απο το 1ο κιολας μηνα της μμ. Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι έπεσε λόγω φυσικής τριχόπτωσης... Θα ήθελα να μου πείτε τι πιστεύετε.
Σε γενικές γραμμές όμως καμία σχέση με το πως ήμουν και η αυτοπεποίθηση είναι πλέον στα ύψη!
edited:
Σας παραθέτω και ένα βίντεο που τράβηξα να δείτε και πως είναι το μαλλί όταν χτενίζεται. Link
εδώ