oreo
Well-Known Member
Στο joker της αλωπεκίας στο φόρουμ βρηκες το μαγικό αριθμό που κερδίζειΗ ζήλεια πεθαίνει πάντα τελευταία
Στο joker της αλωπεκίας στο φόρουμ βρηκες το μαγικό αριθμό που κερδίζειΗ ζήλεια πεθαίνει πάντα τελευταία
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε μπες να δεις τη μμ που έκανα και άσε τον συγκεκριμένο που μιλάς γιατί δεν έχεις ιδέα αν έχει μαλλιά.Η ζήλεια πεθαίνει πάντα τελευταία
Ρε άσε τον κόσμο έξω είναι άσχετοι παντελώς τι δεν καταλαβαίνεις?Καλά ρε φίλε, σοβαρά μιλάς? Επειδή εκείνη την εποχή τα περισσότερα αποτελέσματα ήταν σκάρτα, σημαίνει πως είναι αδύνατον να υπήρχαν μερικά πολύ επιτυχημένα? Φωτογραφίες που ανεβάζω δεν βλέπεις...? Γιατί θα αρχίσω να τα παίρνω εγώ σε λίγο με το κόμπλεξ και την τρέλα που υπάρχει εδώ μέσα που δεν έχει όρια!
Απλά δεν θες να παραδεχτείς, όπως και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, ότι κατάφερα να έχω ένα φοβερό αποτέλεσμα για την εποχή, το οποίο εντυπωσίασε τότε και εμένα, αλλά και την ίδια την κλινική. Μάλιστα κανείς από τους γνωστούς και φίλους δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έχω κάνει μεταμόσχευση, όταν τότε οι περισσότεροι που είχα υποστεί "μεταμόσχευση"¨ήταν με καρφωμένα καρφιά στο κεφάλι και ουλές πίσω.
Επίσης ποιος σου είπε ότι επειδή εδώ ο τάδε ή ο δείνα ανέβασε οποιαδήποτε προσωπικά του στοιχεία ή δεδομένα, είμαι υποχρεωμένος να το κάνω και εγώ. Λοιπόν...σε παρακαλώ, μη φτάσουμε να γίνουμε προσβλητικοί εδώ μέσα.
Πες μας ποια είναι αυτή η κλινική που έβαζε 80g το 2010. Ανεβασε μια φώτο τωρινή με βρεγμένο μαλλί και όλα πίσω να δούμε την κατάσταση. Και βάλε και μια φωτεινή πανοραμική. Το χαρτί χωρίς προσωπικα στοιχεία δηλαδή τι υπερβολή έχει να το ανεβάσεις;Αγαπητέ φίλε,
χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, δεν ισχύσει σχεδόν τίποτα από όσα λες. Πρώτα απ΄ όλα για την τωρινή κατάσταση δεν οφείλεται ούτε στις πίσω ζώνες, αφού οι πίσω ζώνες εξακολουθούν να είναι εξίσου πυκνές, ούτε το φτιάξιμο, αφού όπως και να τα φτιάξω το πρόβλημα παραμένει ίδιο.
Λες ότι τότε δεν υπήρχε η δυνατότητα για 50+graft ανά cm2. Ωστόσο υπήρχε η δυνατότητα στη συγκεκριμένη κλινική, στην οποία μου είχαν μάλιστα πει ότι μπορούσαν να φτάσουν τότε μέγιστο όριο τα 70-80 graft ανά cm (Μπορεί να μην ήταν 80, 50-60 όμως πιστεύω ότι ήταν σίγουρα). Μάλιστα έκανα ο ίδιος ειδική παράκληση να γίνει η μέγιστη δυνατή πυκνότητα με βάση τις τότε δυνατότητες, γιατί ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, αφού αφορούσε ακριβώς τη front hairline.
Τα grafts ήταν περίπου 1000 και η περιοχή της μεταμόσχευσης αρκετά μικρή. Χαρτί της επέμβασης δεν έχω μετά από 10+ χρόνια. Θεωρώ υπερβολή το χαρτί επέμβασης που ζητάς αλλά και να το είχα δεν θα το ανέβαζα εδώ...
Αν καταφέρω και βρω φώτο της επέμβασης θα ανεβάσω, Προς το παρόν αρκούν οι αριθμοί που έχω δώσει. Περίπου 850 graft η πρώτη μεταμόσχευση και άλλα 150 μία συμπληρωματική, με σύνολο τριχών γύρω στις 2000.
Μαλλί δεν έχω χάσει πίσω από τη hairline και ειδικά "πολύ" όπως λες. Τα ίδια ακριβώς είναι, ίσως με Απειροελάχιστη & αμελητέα διαφορά.
Τέλος το θέμα δεν είναι το τι μου έκαναν, αλλά το τι κάνω τώρα...
Ο φίλος μου ο @oreo αν ήταν όντως μπισκότο Oreo μάλλον θα ήταν έτσι…….. (πειραγμένο Oreo …. Με μαλλούρα …. Και όχι φαλακρό κλασικό Oreo…….)Φίλε μπες να δεις τη μμ που έκανα και άσε τον συγκεκριμένο που μιλάς γιατί δεν έχεις ιδέα αν έχει μαλλιά.
Μάλλον θεωρείς ότι είναι γλόμπος.
Έτσι για να σε κατατοπίσω η πυκνότητα η δική σου είναι η μισή η δική του.
Αν θέλεις να σου βάλω και φώτο γιατί πάντα με στοιχεία μιλάω.
Αν διάβαζες το νήμα, θα συνειδητοποιούσες ότι η μεταμόσχευση "χάλασε" τα επόμενα χρόνια. Δηλαδή μέσα σε μια 5ετία περίπου πέσανε πάνω από τα μισά και τώρα είναι χάλια. Έχω ανεβάσει 1-2 σχετικός φώτο που φαίνεται ξεκάθαρα η κατάσταση τώρα. Έλεγαν ότι μπορούν να φτάσουν τα 80g. Δεν πιστεύω ότι έβαλαν τόσα. Πάντως έγινε η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την εποχή. Οφείλω μάλιστα να πω ότι για την εποχή της ήταν πολύ πιο προχωρημένη από όλες τις άλλες. Το κακό όμως είναι, ότι φαίνεται πως μετά από 10+ χρόνια έχει κάνει ελάχιστη έως καμία πρόοδο απ' όσα βλέπω...Πες μας ποια είναι αυτή η κλινική που έβαζε 80g το 2010. Ανεβασε μια φώτο τωρινή με βρεγμένο μαλλί και όλα πίσω να δούμε την κατάσταση. Και βάλε και μια φωτεινή πανοραμική. Το χαρτί χωρίς προσωπικα στοιχεία δηλαδή τι υπερβολή έχει να το ανεβάσεις;
Καθαρές δυστυχώς δεν έχω ο ίδιος. Δεν είχα τα μέσα εκείνη την εποχή. Δες το κινητό που έβγαλα τις παλιές φώτο που ανέβασα για να καταλάβεις γιατί είναι θολές (φαίνεται στην 1η φώτο). Έχω και άλλες φώτο, αλλά είναι μεταγενέστερες και είχε ήδη αρχίσει να χαλάει αρκετά το αποτέλεσμα (φαίνεται στη 2η). Δεν στέλνω επίτηδες θολές για να σας παραμυθιάσω. Απλά δεν έχω ή τουλάχιστον δεν βρίσκω άλλες μετά από τόσο καιρό! Ίσως έρθω σε επικοινωνία με την κλινική για να μου δώσουν εκείνοι, αυτές που έβγαλαν με επαγγελματική μηχανή. Αν τα καταφέρω θα τις ανεβάσω.Ρε άσε τον κόσμο έξω είναι άσχετοι παντελώς τι δεν καταλαβαίνεις?
Έχεις καταλάβει εδώ μέσα που μπήκες?
Γνωρίζουμε και το βολβό αν η τρίχα που θα βγάλει θα είναι μαύρη η άσπρη.
Τι μας λες τώρα?
Εμείς εδώ θέλουμε να βλέπουμε αποτελέσματα κορυφής και μόνο.
Το 2010 ήταν όλοι αστείοι ακόμα και στο εξωτερικό τότε γινόταν το μπαμ το μεγάλο.
Βάλεις φώτο καθαρές όπως έχω βάλει εγώ να καταλάβω και να σου πω.
Φίλε μου ούτε τότε είχα γύμνια πίσω, ούτε τώρα. Ούτε καν μαλλιά είχα εκεί που έκανα την μμ. Είτε θες να το παραδεχτείς, είτε όχι, το αποτέλεσμα τον πρώτο καιρό ήταν απίστευτο, ειδικά για την εποχή, αλλά ακόμα και για τώρα. Δεν είμαι τυφλός, έβλεπα ξεκάθαρα τα μεταμοσχευμένα μαλλιά πριν και τώρα. Γνωρίζω πολύ καλά πως ήταν και πως είναι τώρα. Εσύ κάνεις υποθέσεις, απλά επειδή δεν θες να παραδεχτείς ότι πέτυχα "τότε" ένα τόσο καλό αποτέλεσμα για την εποχή. Δες απλά τις φώτο κι ας είναι λίγο θολές. Ναι σίγουρα το πίσω μαλλί έδινε μπόνους, όπως θα έδινε και τώρα αν δεν είχαν πέσει πάνω από τα μισά μεταμοσχευμένα. Τα έβλεπα στη θέση τους και τώρα δεν τα βλέπω, τι δεν καταλαβαίνεις? Μειώνονται με τα χρόνια, φαίνεται και στις φώτο. Από εκεί και πέρα τι να σου, αν θες να επιμένεις ότι το αυτό που φοράω στο αριστερό μου χέρι και έχει δείκτες και κάνει τικ τακ και δείχνει την ώρα, δεν είναι ρολόι, αλλά είναι ψάρι. Εντάξει θα συμφωνήσω. Ψάρι είναι.Eradon, οι μμ δεν "χαλάνε" τα επόμενα χρόνια. Συνήθως κάτι άλλο συμβαίνει. Κάποιες στιγμές πειραματικά η κλινικη δοκίμασες μεγάλες πυκνότητες και η φύτρωση ήταν χάλια. Άρα το σενάριο να σου έβαλαν έστω και 60g να φύτρωσαν και μετά από μερικά χρόνια να έπεσαν δεν παίζει. Το πιθανότερο είναι να ήταν μια αξιοπρέπης μμ με καλή κάλυψη από τα πίσω μαλλιά που να έδινε ένα καλό illusion δείχνοντας πυκνότερη από ότι είναι και όταν τα πίσω μαλλιά αραίωσαν να φάνηκε η γύμνια. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν κατάλληλες φώτο μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.
Εκτός αυτού...όπου κι αν έχω μπει...κανείς δεν έχει, ούτε είχε, ούτε θα έχει περισσότερη τρέλα με το μαλλί του απ' όση είχα εγώ από μωρό παιδί. Σκέψου απλά για να κάνω μμ στα 21 εκείνη την εποχή, με εκείνες τις συνθήκες, χωρίς πολύ σοβαρό πρόβλημα και χωρίς καν υποστήριξη από οικογένεια, φαντάσου τι τρέλα είχα...και έχω xDDDΡε άσε τον κόσμο έξω είναι άσχετοι παντελώς τι δεν καταλαβαίνεις?
Έχεις καταλάβει εδώ μέσα που μπήκες?
Γνωρίζουμε και το βολβό αν η τρίχα που θα βγάλει θα είναι μαύρη η άσπρη.
Τι μας λες τώρα?
Εμείς εδώ θέλουμε να βλέπουμε αποτελέσματα κορυφής και μόνο.
Το 2010 ήταν όλοι αστείοι ακόμα και στο εξωτερικό τότε γινόταν το μπαμ το μεγάλο.
Βάλεις φώτο καθαρές όπως έχω βάλει εγώ να καταλάβω και να σου πω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η δική μου υπόθεση είναι ότι επέμεινα για μέγιστη δυνατή πυκνότητα εκείνη την εποχή, ξεπερνώντας κατά πολύ το μέσο όρο, χωρίς να υπάρχουν τα κατάλληλα μέσα, με αποτέλεσμα πήρα μεγάλο ρίσκο. Έτσι οι θύλακες της τρίχας δεν μπόρεσαν να διαμορφώσουν σωστά αιμοφόρο αγγείο ή το κατάφεραν, αλλά η αιμάτωση ήταν ανεπαρκής, με αποτέλεσμα να αδυνατίσουν με το πέρας των ετών και να πέσουν πολλά από αυτά. Δεν μπορώ να υποθέσω κάτι άλλο με βάση τα στοιχεία που έχω.Eradon, οι μμ δεν "χαλάνε" τα επόμενα χρόνια. Συνήθως κάτι άλλο συμβαίνει. Κάποιες στιγμές πειραματικά η κλινικη δοκίμασες μεγάλες πυκνότητες και η φύτρωση ήταν χάλια. Άρα το σενάριο να σου έβαλαν έστω και 60g να φύτρωσαν και μετά από μερικά χρόνια να έπεσαν δεν παίζει. Το πιθανότερο είναι να ήταν μια αξιοπρέπης μμ με καλή κάλυψη από τα πίσω μαλλιά που να έδινε ένα καλό illusion δείχνοντας πυκνότερη από ότι είναι και όταν τα πίσω μαλλιά αραίωσαν να φάνηκε η γύμνια. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν κατάλληλες φώτο μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.
Φίλε μου ούτε τότε είχα γύμνια πίσω, ούτε τώρα. Ούτε καν μαλλιά είχα εκεί που έκανα την μμ. Είτε θες να το παραδεχτείς, είτε όχι, το αποτέλεσμα τον πρώτο καιρό ήταν απίστευτο, ειδικά για την εποχή, αλλά ακόμα και για τώρα. Δεν είμαι τυφλός, έβλεπα ξεκάθαρα τα μεταμοσχευμένα μαλλιά πριν και τώρα. Γνωρίζω πολύ καλά πως ήταν και πως είναι τώρα. Εσύ κάνεις υποθέσεις, απλά επειδή δεν θες να παραδεχτείς ότι πέτυχα "τότε" ένα τόσο καλό αποτέλεσμα για την εποχή. Δες απλά τις φώτο κι ας είναι λίγο θολές. Ναι σίγουρα το πίσω μαλλί έδινε μπόνους, όπως θα έδινε και τώρα αν δεν είχαν πέσει πάνω από τα μισά μεταμοσχευμένα. Τα έβλεπα στη θέση τους και τώρα δεν τα βλέπω, τι δεν καταλαβαίνεις? Μειώνονται με τα χρόνια, φαίνεται και στις φώτο. Από εκεί και πέρα τι να σου, αν θες να επιμένεις ότι το αυτό που φοράω στο αριστερό μου χέρι και έχει δείκτες και κάνει τικ τακ και δείχνει την ώρα, δεν είναι ρολόι, αλλά είναι ψάρι. Εντάξει θα συμφωνήσω. Ψάρι είναι.
Αν κρίνουμε και από το τελευταίο του μήνυμα λέγεται και cocky.Είναι στο DNA σου η ερειστικότητα όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου ή απλά σου συμβαίνει μόνο στο μαλλί;
Το μόνο σωστό που έχεις πει ως τώρα και πάλι με ερωτηματικό. Η περιπτωσή σου έχει κοινά σημεία με του bouklas που έκανε Γεωργίου, αλλά προφανώς θα το έχεις δει το νήμα....Έτσι οι θύλακες της τρίχας δεν μπόρεσαν να διαμορφώσουν σωστά αιμοφόρο αγγείο ή το κατάφεραν, αλλά η αιμάτωση ήταν ανεπαρκής, με αποτέλεσμα να αδυνατίσουν με το πέρας των ετών και να πέσουν πολλά από αυτά. Δεν μπορώ να υποθέσω κάτι άλλο με βάση τα στοιχεία που έχω.
Όχι όλοι έχουν τρέλα με το μαλλί τους και θέλουν να το φτιάξουν, απλά όσο μεγαλύτερες οι απώλειες τόσο δυσκολότερα μπορεί να επαναφέρουν σε πρότερα κατάσταση το τριχωτό τους και εκεί υπάρχει συμβιβασμός. Το οτι πήρες απόφαση να κάνεις την παρόρμηση στην νεαρή ηλικία δεν δείχνει την τρέλα μόνο αλλά και την έλλειψη γνώσης, τότε.Εκτός αυτού...όπου κι αν έχω μπει...κανείς δεν έχει, ούτε είχε, ούτε θα έχει περισσότερη τρέλα με το μαλλί του απ' όση είχα εγώ από μωρό παιδί. Σκέψου απλά για να κάνω μμ στα 21 εκείνη την εποχή, με εκείνες τις συνθήκες, χωρίς πολύ σοβαρό πρόβλημα και χωρίς καν υποστήριξη από οικογένεια, φαντάσου τι τρέλα είχα...και έχω xDDD
Εσυ εισαι στην φωτογραφια φιλε ορεο;ΠΕΡΝΑ ΕΞΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΌχι όλοι έχουν τρέλα με το μαλλί τους και θέλουν να το φτιάξουν, απλά όσο μεγαλύτερες οι απώλειες τόσο δυσκολότερα μπορεί να επαναφέρουν σε πρότερα κατάσταση το τριχωτό τους και εκεί υπάρχει συμβιβασμός. Το οτι πήρες απόφαση να κάνεις την παρόρμηση στην νεαρή ηλικία δεν δείχνει την τρέλα μόνο αλλά και την έλλειψη γνώσης, τότε.
Και αν τελικά προσμετράτε η τρέλα εγώ έχω πολύ μεγαλύτερη από την δική σου, γιατί δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα για να καλύψω το πρόβλημα....
Αλλά το mindsight σου είναι κοντόφθαλμο και νομίζεις οτι όποιος μιλάς είναι γλόμπος , ενώ αντίθετα όταν μιλάω εδω μέσα θεωρώ οτι και οι άλλοι είναι σαν και εμένα.