Hairline με μέγιστη Πυκνότητα & Φυσικότητα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Καθαρές δυστυχώς δεν έχω ο ίδιος. Δεν είχα τα μέσα εκείνη την εποχή. Δες το κινητό που έβγαλα τις παλιές φώτο που ανέβασα για να καταλάβεις γιατί είναι θολές (φαίνεται στην 1η φώτο). Έχω και άλλες φώτο, αλλά είναι μεταγενέστερες και είχε ήδη αρχίσει να χαλάει αρκετά το αποτέλεσμα (φαίνεται στη 2η). Δεν στέλνω επίτηδες θολές για να σας παραμυθιάσω. Απλά δεν έχω ή τουλάχιστον δεν βρίσκω άλλες μετά από τόσο καιρό! Ίσως έρθω σε επικοινωνία με την κλινική για να μου δώσουν εκείνοι, αυτές που έβγαλαν με επαγγελματική μηχανή. Αν τα καταφέρω θα τις ανεβάσω.
Πάντως η συγκεκριμένη κλινική ήταν πολύ μπροστά εκείνη την εποχή παγκοσμίως. Τώρα, μετά από τόσα χρόνια, φαίνεται να έχει μείνει στα ίδια, με ελάχιστη διαφορά, παρά το πέρας των ετών.
Ζήτα από την κλινική να σου στείλει τις φώτο.
Λογικά θα τις έχει δε μπορεί να στο αρνηθούνε.

Μπορείς να μας αναφέρεις ποιά ήταν η κλινική?
Θα σου κάνω δύο διαπιστώσεις με απόλυτη βεβαιότητα.
--Πάνω από 50g με τίποτα δεν σου είχαν τοποθετήσει.
--Μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν σου πέσανε σίγουρα,μαμά έχασες.

Για να χάσεις μμ σημαίνει ότι είχες από την περιοχή που σου κάνανε εξαγωγή είτε retro είτε dupa πράγμα απίθανο με την εικόνα σου

Απλά τα μαμά που έχασες σου κάνανε μαλακία και στα επηρέασε,για αυτό τα έχασες.
Το έχω δει αυτό το έργο άπειρες φορές να βάζεις σε μια περιοχή μμ,να πηγαίνει καλά η φύτρωση εκεί,αλλά να σου επηρεάζει τα δίπλα που είναι υγιή.Και δεν μιλάμε για shock loss.

Δυστυχώς.

Τελευταία επεξεργασία:

Gianney

Well-Known Member
Ζήτα από την κλινική να σου στείλει τις φώτο.
Λογικά θα τις έχει δε μπορεί να στο αρνηθούνε.

Μπορείς να μας αναφέρεις ποιά ήταν η κλινική?
Θα σου κάνω δυονδοαπιστώσεις με απόλυτη βεβαιότητα.
--Πάνω από 50g με τίποτα δεν σου είχαν τοποθετήσει.
--Μεταμοσχευεμένα μαλλιά δεν σου πέσανε σίγουρα,μαμά έχασες.

Για να χάσεις μμ σημαίνει ότι είχες από την περιοχή που σου κάνανε εξαγωγή είτε retro είτε dupa πράγμα απίθανο με την εικόνα σου

Το έχω δει αυτό το έργο άπειρες φορές να βάζεις σε μια περιοχή μμ,να πηγαίνει καλά η φύτρωση εκεί,αλλά να σου επηρεάζει τα δίπλα που είναι υγιή.Και δεν μιλάμε για shock loss.

Δυστυχώς.
Ναι σωστά αλλά πώς ορίζεται το χάσιμο μαμά μαλλιών σε μια μμ;

vlafo

Well-Known Member
Ναι σωστά αλλά πώς ορίζεται το χάσιμο μαμά μαλλιών σε μια μμ;
Θα στο πω απλά με παραδείγματα.
Εδώ στο φόρουμ.
Μια μμ πάει επιτυχημένα και κρίνεται τέτοια και ξαφνικά πριν κλείσει το 12μηνο έχει χάσει μαλλιά σε άλλη περιοχή που δεν είχε θέμα.
Πολλά τέτοια.
Σκέψου και προβληματίσου.

Gianney

Well-Known Member
Θα στο πω απλά με παραδείγματα.
Εδώ στο φόρουμ.
Μια μμ πάει επιτυχημένα και κρίνεται τέτοια και ξαφνικά πριν κλείσει το 12μηνο έχει χάσει μαλλιά σε άλλη περιοχή που δεν είχε θέμα.
Πολλά τέτοια.
Σκέψου και προβληματίσου.
Αν αποκλείσουμε το shock loss ίσως δηλ απλά προχώρησε η αραίωση

Disco

Well-Known Member
Προχώρησε η αραίωση μέσα στο διάστημα της επέμβασης?
Τόσο γρήγορα?Ενώ προηγουμένως δεν είχε θέμα?
Δε νομίζω.
θα είχε θέμα και προηγουμένως, απλά δεν ξέρεις πότε θα σου την σκάσει. Η άλλη εκδοχή ειναι να επηρεάζεται το αιματολογικό δίκτυο στις διπλανές περιοχές που δεν έχουν αγγιχτεί με την προσθήκη των νέων μεταμοσχευμένων

Gianney

Well-Known Member
θα είχε θέμα και προηγουμένως, απλά δεν ξέρεις πότε θα σου την σκάσει. Η άλλη εκδοχή ειναι να επηρεάζεται το αιματολογικό δίκτυο στις διπλανές περιοχές που δεν έχουν αγγιχτεί με την προσθήκη των νέων μεταμοσχευμένων
Ναι αυτό με το δίκτυο το σκεφτόμουν και εγώ,Ο Vlafo μας παιδεύει χαχα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
εσένα vlafo επηρεάστηκαν τα υπόλοιπα πιστεύεις; δηλαδή πιο πίσω από εκεί που βάλατε μοσχεύματα;

prothanks

Member
Γενικά, υπάρχει τρόπος να το αποφύγει κάποιος αυτό;

Δυστυχώς.

vlafo

Well-Known Member
εσένα vlafo επηρεάστηκαν τα υπόλοιπα πιστεύεις; δηλαδή πιο πίσω από εκεί που βάλατε μοσχεύματα;
Κοίτα τώρα έχω πλήρη κάλυψη εννοείται σε σχέση με πριν στο crown,αλλά πιθανόν ναι κάποιες αδύναμες τρίχες.
Δε μπορώ να το πω με απόλυτη βεβαιότητα γιατί ουσιαστικά ήθελα και άλλα g για να κλείσω εντελώς χωρίς να χρειάζεται τίποτα να κάνω.
Σε ποιό κοντό μαλλί θα έχω πλήρη εικόνα.

vlafo

Well-Known Member
δεν ξέρουμε σίγουρα αν ισχύει αυτό όμως. Μπορεί απλά να ηταν η ώρα τους άσχετα με την επέμβαση
Ο συγχρονισμός δεν στέκει να ξέρεις.
Τη στιγμή της επέμβασης αμέσως μετά να δημιουργείται θέμα εκεί που δεν υπήρχε.
Το είχα ξαναπεί αρκετές φορές αλλά κανείς δεν έδωσε την απαιτούμενη σημασία.

Disco

Well-Known Member
Ο συγχρονισμός δεν στέκει να ξέρεις.
Τη στιγμή της επέμβασης αμέσως μετά να δημιουργείται θέμα εκεί που δεν υπήρχε.
Το είχα ξαναπεί αρκετές φορές αλλά κανείς δεν έδωσε την απαιτούμενη σημασία.
Πιστεύω υπήρχε θέμα, δεν ηταν υγιή δηλαδή. Απλά ίσως με την επέμβαση να επιταχύνθηκε η εξέλιξη.

Μπλουζα