Hairline με μέγιστη Πυκνότητα & Φυσικότητα.

vlafo

Well-Known Member
Έτσι μου έρχεται να γραφτώ στο ισπανικό φόρουμ και να τους πάω τάπα σε ερωτήσεις και spamarisma
Βέβαια τα 60 η τα 70g φύτευση αν είναι πραγματικά δεδομένα,μην σου προκαλούν εντύπωση, γίνεται,αλλά με τους γνωστούς κινδύνους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Παιδια,δεν υπαρχει περιπτωση να επιτυγχανει τετοιες πυκνοτητες.Οσα χρονια παρακολουθω τον Bisanga ποτε δεν εχω δει αποτελεσμα του με τετοιες πυκνοτητες ,ουτε μετα και απο 3 μεταμοσχευσεις.

oreo

Well-Known Member
Παιδια,δεν υπαρχει περιπτωση να επιτυγχανει τετοιες πυκνοτητες.Οσα χρονια παρακολουθω τον Bisanga ποτε δεν εχω δει αποτελεσμα του με τετοιες πυκνοτητες ,ουτε μετα και απο 3 μεταμοσχευσεις.
Aυτό Νικόλα αω είχαμε τα cm2 της λήπτριας, θα το επιβεβαιώναμε ή αναιρούσαμε στο πι κ φι!!!!

Nik.Mos

Well-Known Member
Υπηρχε ενα περιστατικο του Bisanga(δεν μπορω να το βρω) απο το μακρινο 2009 στο οποιο φαινεται να ειχε επιτευχθει πυκνοτητα ταξεως 55grafts/cm2,και αυτη μετα απο 3 μεταμοσχευσεις,θυμαμαι μονο οτι ειχε πολυ λεπτη τριχα.

Nik.Mos

Well-Known Member
Αναφερεσαι γενικα;Εγω πχ που εχω λεπτη τριχα διατρεχω αυξημενο κινδυνο σε οποιαδηποτε προσπαθεια πυκνωσης 50+grafts/cm2.Θα ενιωθα ασφαλης σε μια πρωτη επεμβαση να πετυχω 40-45grafts/cm2 και ισως σε μια δευτερη ή τριτη να την αυξησω.
Εχουμε περιστατικο με τετοια πυκνωση μετα απο μια μεταμοσχευση;

Gianney

Well-Known Member
Αναφερεσαι γενικα;Εγω πχ που εχω λεπτη τριχα διατρεχω αυξημενο κινδυνο σε οποιαδηποτε προσπαθεια πυκνωσης 50+grafts/cm2.Θα ενιωθα ασφαλης σε μια πρωτη επεμβαση να πετυχω 40-45grafts/cm2 και ισως σε μια δευτερη ή τριτη να την αυξησω.
Μα εσύ Νικ που έχεις λεπτή τρίχα θες υποχρεωτικά υψηλή πύκνωση και μεγάλο λόγο,ο κίνδυνος που λες ,σε τι αναφέρεσαι;

oreo

Well-Known Member
Υπηρχε ενα περιστατικο του Bisanga(δεν μπορω να το βρω) απο το μακρινο 2009 στο οποιο φαινεται να ειχε επιτευχθει πυκνοτητα ταξεως 55grafts/cm2,και αυτη μετα απο 3 μεταμοσχευσεις,θυμαμαι μονο οτι ειχε πολυ λεπτη τριχα.
Το 2009 ήταν γενικότερα δύσκολο να πετύχεις τέτοια νούμερα. Fast forwad στο σήμερα γύρω στα 20+graft/cm2 παραπάνω βλέπω οτι επιτυγχάνεται.

vlafo

Well-Known Member
Κανένα κίνδυνο απολύτως δεν έχεις,αντιθέτως επειδή έχεις πολύ λεπτή τρίχα,με 0.8 πρέπει να παίζεις για μέγιστη πυκνότητα,και σε έναν καλό γιατρό τον επιτυγχάνεις άφοβα.
Αν θυμάμαι καλά ένας με πολύ λεπτή τρίχα ο "ggalli" (δεν είμαι σίγουρος),πετύχε 56g στον Ισπανό μπροστά χερλάιν με τρίχα 46.
Βέβαια ο συγκεκριμένος δεν το κάνει συχνά,αλλά εκεί τον ευννοούσε.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Κανένα κίνδυνο απολύτως δεν έχεις,αντιθέτως επειδή έχεις πολύ λεπτή τρίχα,με 0.8 πρέπει να παίζεις για μέγιστη πυκνότητα,και σε έναν καλό γιατρό τον επιτυγχάνεις άφοβα.
Αν θυμάμαι καλά ένας με πολύ λεπτή τρίχα ο "ggalli" (δεν είμαι σίγουρος),πετύχε 56g στον Ισπανό μπροστά χερλάιν με τρίχα 46.
Βέβαια ο συγκεκριμένος δεν το κάνει συχνά,αλλά εκεί τον ευννοούσε.
Με 0,85 punch το 56….

asdasd

Member
κ εγω θα ηθελα να κανω hair restoration στην hair line περιοχη, τελικα ποιοι πιστευετε οτι ειναι καλυτεροι σε αυτο τον τομεα?
Αποτι ειδα τα βιντεακια του Dr. Rafael de Freitas τα αποτελεσματα ειναι απο τα καλυτερα π εχω δει στο ιντερνετ, πιστευετε οτι ειναι αληθινα η κλεβει σε καποιο βαθμο ο φακος?

oreo

Well-Known Member
Ψάξε ψάξε δε θα το βρείς.;)
Χθες έκανα σχόλιο στο hairrestorationnetwork στο case του bisanga με τα 1718 grafts που ανάρτησα. συγκεκριμένα απάντησα σε σχόλιο του εκεί μέλους Spaceguy(σε εύλογη απορία του για τα measurements). Με συνοπτικές διαδικασίες , με έκαναν ban. Δυστυχώς δεν έκανα printscreen το σχόλιο. Τραγικό, πληρωμένα γιουσουφάκια, καραγκιοζάκια με χαμόγελα που απαντούν σε ανίδεους, λακέδες των κλινικών, η παραπληροφόρηση και το fishing πάνε σύννεφο. Δεν θέλω ειλικρινά να χρησιμοποιήσω το λεξιλόγιο που έχω στο μυαλό μου αυτή την στιγμή. Κολοαπατεώνες......
Υ.Γ Προφανώς οι τσιγκολελέτες, έσβησαν κ το σχολιό μου....

Συνημμένα

• IMG_20220131_191808.jpg
    IMG_20220131_191808.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 26

vlafo

Well-Known Member
Χθες έκανα σχόλιο στο hairrestorationnetwork στο case του bisanga με τα 1718 grafts που ανάρτησα. συγκεκριμένα απάντησα σε σχόλιο του εκεί μέλους Spaceguy(σε εύλογη απορία του για τα measurements). Με συνοπτικές διαδικασίες , με έκαναν ban. Δυστυχώς δεν έκανα printscreen το σχόλιο. Τραγικό, πληρωμένα γιουσουφάκια, καραγκιοζάκια με χαμόγελα που απαντούν σε ανίδεους, λακέδες των κλινικών, η παραπληροφόρηση και το fishing πάνε σύννεφο. Δεν θέλω ειλικρινά να χρησιμοποιήσω το λεξιλόγιο που έχω στο μυαλό μου αυτή την στιγμή. Κολοαπατεώνες......
Υ.Γ Προφανώς οι τσιγκολελέτες, έσβησαν κ το σχολιό μου....
Εν συντομία τι τους είπες?
Γιατί εσύ τοποθετείσαι όμορφα και γλυκά.

oreo

Well-Known Member
Ε

Εν συντομία τι τους είπες?
Γιατί εσύ τοποθετείσαι όμορφα και γλυκά.
Με λίγα λόγια τους είπα οτι δεν μπορεί να αξιολογηθεί το περιστατικό χωρίς νούμερα , ξερά με τον αριθμό των grafts, γιατί αν 20cm2 της κάλυψης τοτε 86graft/cm2 είναι jawdropping but higly unbelievable. Άν είνα 30cm2 τότε είναι 56graft/cm2 but 30cm2 looks overestimated. Ζήτησα σε αυτόν που κάνει την παρουσίαση να πάρει τις ακριβείς μετρήσεις απο την κλινική και να τις παραθέσει κ αν μπορεί να μετρήσει απο την μια άκρη ως την άλλη την hairline για να μας βοηθήσει κάπως να solve this puzzle.
Τ
α υπογραμμισμένα με bold είναι γιατί τα θυμάμαι ακριβώς όπως τα έγραψα.

vlafo

Well-Known Member
Με λίγα λόγια τους είπα οτι δεν μπορεί να αξιολογηθεί το περιστατικό χωρίς νούμερα , ξερά με τον αριθμό των grafts, γιατί αν 20cm2 της κάλυψης τοτε 86graft/cm2 είναι jawdropping but higly unbelievable. Άν είνα 30cm2 τότε είναι 56graft/cm2 but 30cm2 looks overestimated. Ζήτησα σε αυτόν που κάνει την παρουσίαση να πάρει τις ακριβείς μετρήσεις απο την κλινική και να τις παραθέσει κ αν μπορεί να μετρήσει απο την μια άκρη ως την άλλη την hairline για να μας βοηθήσει κάπως να solve this puzzle.
Τ
α υπογραμμισμένα με bold είναι γιατί τα θυμάμαι ακριβώς όπως τα έγραψα.
Φάε το ban σου να ηρεμήσεις λοιπόν.;);););)

Μπλουζα