Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε ξες ότι υπάρχει η κλισέ απάντηση του κυρίου Αναστασακη που κλείνει στόματα,και έτσι δεν μπορεί κανένας να πει τίποτα,ξες ποια είναι έτσι....Ο πελάτης/ασθενής είναι ικανοποιημένος, τρομερά ευφυέστατη απαντηση σε επικριτές, ισχύει δεν ισχύει.george ειλικρινά τι θες να μας πεις ότι επιθυμούσε να είναι αραιός... είναι λίγα τα grafts για ότι χρειαζόταν...κάνουμε την ίδια κριτική αναστασάκη και μας λέει είναι ικανοποιημένος ο πελάτης ....αρά να μην του απαντάμε τίποτα με την λογική σου....αν δεν ήταν Τυρκαλάς θα έλεγες τα ίδια????
μην κάνεις το άσπρο μαύρο...
Και δεν παίζει και ρόλο γιατί αποκλείεται να ήθελε κάποιος να μοιάζει πιο αραιωμένος....είναι λάθος ο αριθμός που μπήκε για χψ λόγους...μπορεί ρε παιδί μου τόσα να διέθετε...εδώ σχολιάζουμε το τελικό αποτέλεσμα.... και χρειαζόταν πολλά παραπάνω...τώρα δεν κρίνουμε με άλλα κριτήρια μεν και δε....τι είμαστε...μπαλαρίνες... για να μην στραβώσεις δεν λέω για σένα αυτό!!!!Μέχρι στιγμής ,το αποτέλεσμα είναι μέτριο.το τι ήθελε η όχι ο πελάτης είναι κάτι που δεν το συζητάμε αυτή τη στιγμή.δεν θα αλλάξουν πολλά aldo από εδώ και πέρα..
Δεν μπορω να ειμαι βεβαιοσ σε καμια περιπτωση γι αυτο και ειπα στον JOhn τι πιστευει, το παιδι δεν χρησιμοποιει μινοξ .. και ομως υπαρχουν τριχουλες πολυ μικρες αχνες! φενονται τα μαυρα dots , προφανως και δεν θα φουντωσει αν ενωοεις αυτο σιγουρα ομως θα ειναι λιγο καλυτερα!λες δλδ Aldo πως απλα εχουν καθυστερησει να βγουν καποιες τριχες
Και δεν παίζει και ρόλο γιατί αποκλείεται να ήθελε κάποιος να μοιάζει πιο αραιωμένος....είναι λάθος ο αριθμός που μπήκε για χψ λόγους...μπορεί ρε παιδί μου τόσα να διέθετε...εδώ σχολιάζουμε το τελικό αποτέλεσμα.... και χρειαζόταν πολλά παραπάνω...τώρα δεν κρίνουμε με άλλα κριτήρια μεν και δε....τι είμαστε...μπαλαρίνες... για να μην στραβώσεις δεν λέω για σένα αυτό!!!!
Παιδιά εάν δεν κάνω λάθος ήταν επιλογή του φίλου τα λίγα μοσχεύματα.Δεν φτάιει ο τυρκαλας.Κάπου το είπε στην αρχή του νήματος.
Μόνο σε αυτό πάω πάσο ,στο οικονομικό του ανθρώπου ..αν έπαιξε ρόλο αυτό και δεν έβαλε όσα έπρεπε..δεν κρίνω καν.
Απλά την εικόνα κρίνω του πριν και του τώρα..αυτά που έβαλε αν βγήκαν..βγήκαν αλλά φαίνεται πως όχι σε μεγάλο βαθμό..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Περιμένω να ανεβάσει και ένα σχόλιο του στυλ...αισθάνεται ασφαλής στην τοποθεσία αναστασάκης hair clinic....κάνω αύτα που κοροίδευα χτες αλλά έχει όριο η τρέλα!!!!Ρε παιδιά ο άνθρωπος δεν ήθελε πυκνότητα; Πόσες φορές πρέπει να το πει ακόμα ; Λέτε να ήθελε πυκνότητα και να μην μπορούσε να του την κάνει ; Τι σχολιάζουμε ακριβώς ;
λαθος στρατηηγικη ως προσ το δεν βαλανε παρπανω να το κατλαβω...
εσυ πιστευεις john με την εμπειρια που εχεις οτι αυτο ειναι ολο, εγω βλεπω αρκετες τριχες πολυ αδυναμες μεσα στην elipse ..προφανως και δεν ειμαι ειδικος και ξερεις πολυ καλυτερα απο εμενα, αν θελεις πες μου την αποψη σου για τις μικρες αυτες τριχουλες!!Μινοξ δεν παιρνει για να πουμε οτι ειναι το χνουδακι της μινοξ.
Προβολή συνημμένου 38436
Γιατί αυτό ?παντως ασχετα με το αν μπηκαν λιγα μοσχευματα , το ποσοστο φυτρωσης/επιβιωσης δε μου φαινεται επαρκες για τον 8 μηνα thats all . Σε τετοιες πυκνοτητες επρεπε να χαν φυτρωσει ολα! Βλεπω προσεκτικα τις φωτο απ τις πρωτες μερες τις μεταμοσχευσης και τις τωρινες . Η θεση μου ειναι πως η μεση πυκνοτητα ηταν απ την αρχη κατω ή γυρω στα 30/cm2 και πως σημερα δυστηχως εχουν βγει αντε ενα 75% μαξ
Ναι ακριβώς ...όπως το λες ...επιθυμούσε να είναι αραιός γιατί η φύση από μόνη της τον έκανε πιο αραιό και ήθελε αυτό ακριβώς ...ομοιομορφία ....τα λέει μόνος του ...από την πρώτη στιγμή το τόνισε ο ίδιος .....προσπαθώ να κτλ τι ακριβώς σχολιάζουμε στο συγκεκριμένο περιστατικό ξανά λέω ....george ειλικρινά τι θες να μας πεις ότι επιθυμούσε να είναι αραιός... είναι λίγα τα grafts για ότι χρειαζόταν...κάνουμε την ίδια κριτική αναστασάκη και μας λέει είναι ικανοποιημένος ο πελάτης ....αρά να μην του απαντάμε τίποτα με την λογική σου....αν δεν ήταν Τυρκαλάς θα έλεγες τα ίδια????
μην κάνεις το άσπρο μαύρο...
Άρα μπορεί να βάζει κερί να τα φτιάχνει?? ε @Giorgos-3 ?????????? δεν θα γυαλίζει στις φωτογραφίες....Τα μαλλια μου δεν ηταν ποτε πολυ πυκνα, και δεν θα ηθελα κατι αφυσικο. Μου αρκει να σταματησω να γυαλιζω στις φωτογραφιες και να μπορω που και που να βαζω λιγο κερι να τα φτιαχνω (το εχω ξεχασει εδω και χρονια, παροτι καποτε το ειχα καθημερινα). Του εδειξα και φωτογραφιες για να καταλαβει οσο μπορει τι ζηταω. Ελπιζω να πανε ολα καλα.
Εδώ σε θέλω ρε φίλε......δηλαδή πραγματικά ....τι άλλο να σου πει κάποιος....Πρεπει να σας πω οτι πραγματι, για 500 ευρω επιπλεον δεν θα εκανα πισω. Ωστοσο, δεν παζαρεψα την τιμη. Οταν μιλαγαμε στο viber και ειπα τι θελω, δειχνοντας και φωτογραφιες, μου ειπε εξαρχης κοντα στα 2000 grafts και 2500 €. Ηταν μεσα στο budget μου και αισθανθηκα ανακουφιση που βρηκα αυτο που ηθελα. (δηλ να κανει τα παντα ενας γιατρος, να εχω δει 1-2 δουλειες του και να εχω διαβασει καποια καλα πραγματα απο αυτον - να'ναι καλα το blog και ολοι εσεις - και φυσικα να ειναι μεσα στο budget). Πηρα το ρισκο και τωρα περιμενω.