Harry, FUE, 2103g, 7/11/20

alex7

Well-Known Member
Για τι έκταση το κόβεις δλδ και το θεωρείς μικρή ; Εγώ νομίζω ότι δεν τόσο μικρή η επιφάνεια κάλυψης και σίγουρα ήθελε αυτή την κλασική 2ημερη με τα 3500-4000....
Τόσο ήθελε .Αλλά και αυτά που έβαλε δεν φαίνεται να βγήκαν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Για τι έκταση το κόβεις δλδ και το θεωρείς μικρή ; Εγώ νομίζω ότι δεν τόσο μικρή η επιφάνεια κάλυψης και σίγουρα ήθελε αυτή την κλασική 2ημερη με τα 3500-4000....
Κάτω από 80τμ περίπου στα 75.
3500 όχι αλλά 3000 σίγουρα ήθελε

Gianney

Well-Known Member
Εσύ φίλε @vlafo που είσαι από τους έμπειρους τι λες ότι έφταιξε και η φύτρωση κυμαίνεται σε χαμηλά ποσοστά;;σόρρυ αν έχει απαντηθεί αλλά δεν το διάβασα κάπου, προφανώς όχι η οδήγηση

vlafo

Well-Known Member
Στον Τιρκαλά ειδικά στη φύτρωση είναι πράγματι περίεργο που συνέβει αυτό
Στη φύτρωση πετυχαίνει το απόλυτο και πάνω από όλα το ελέγχει απόλυτα αυτός το περιστατικό.
Αυτό είναι δεδομένο.
Κάτι μπορεί να πήγε λάθος,από το βάθος του μοσχευματος μέχρι τον τραυματισμό g στην τοποθέτηση αλλά δεν είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό με pen,σενάρια πολλά.

crossfire

Well-Known Member
Ολοσωστος. Η κριτικη πρεπει να ειναι αντικειμενικη, επι ισοις οροις. Η επιλεκτικη κριτικη δεν προαγει την αληθεια.
Το συγκεκριμενο αποτελεσμα ειναι μετριο και σε καμια περιπτωση "διαφημιση" για τον κ. Τυρκαλα.

Μπράβο ρε @tol

• Like
Reactions: tol

mike1988

Active Member
Ούτε εσύ δεν πιστεύεις αυτά που λες τώρα απλά τα λες για να βλέπει ο "νούμερο 1" και να δείχνεις αντικειμενικός.... Ο συγκεκριμένος γιατρός σου χει δείξει ότι δεν το έχει στην πυκνότητα;
άστο george....δεν έχει νόημα ότι και να σου πούμε αν λες ότι ο tol μιλάει για να φαίνεται αντικειμενικός...είναι αντικειμενικός όποιος δεν τον ενδιαφέρει καν να δει που έγινε η μεταμόσχευση αλλά το αποτέλεσμα....είναι ένα ελλιπές αποτέλεσμα για πολλούς λόγους (όχι οικονομικούς γιατί είπε και 500€ να μου ζήταγε παραπάνω θα τα έδινα). Φταίει ο γιατρός ή είναι κακός? ΌΧΙ!! Αν υπάρχει ένας επαγγελματίας με 100% επιτυχία τότε θα ήταν εξωγήινος.... Εσύ αν ήταν αλλού θα έλεγες άλλα και όλο ειρωνεία...τώρα μας εγκαλείς γιατί σχολιάζουμε...θα σε φωνάζω πλέον κομανέτσι των μμ...

• Like
Reactions: tol

andy.k

Active member
Εγώ θα συμφωνήσω ότι το αποτέλεσμα είναι αραιό σε σχέση με άλλα του Τυρκαλα. Αυτο ομως που δε μπορω να καταλάβω είναι πως με τέτοιες φωτό και τέτοιο μήκος μαλλιού, μπορούμε να μιλάμε για ποσοστά φυτρωσης...δλδ πως βγάλαμε συμπερασμα ότι η φύτρωση είναι το πολύ 75%-80%? Άποψη μου, εφοσον ο φίλος ήθελε να πάει σε μονοήμερη συνέδρια, δλδ 2000-2100 μοσχεύματα και ήθελε και να κανει γενική πύκνωση, χωρίς να αφήσει ζώνες για επόμενη μεταμόσχευση, αυτό είναι το μέγιστο που θα μπορούσε να πάρει. Το μόνο ίσως, θα μπορουσε η hairline να είναι λίγο πιο χτισμένη και προσδιορισμένη (βέβαια αυτό μπορεί να μην έδειχνε και πολύ φυσικό με αδύναμες ζώνες από πίσω). Γενικά πάντως υπάρχει μια τάση να εντυπωσιαζομαστε από τα δυνατά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το τι σπατάλη grafts έχει γινει, και όσα δεν είναι εντυπωσιακά τα καταποντίζουμε ακόμα και αν έχουν μπει λίγα μοσχεύματα. Δλδ θέλουμε μόνο γιατρούς που θα βάζουν όσα θέλουν αυτοί για να σε κάνουν τούμπανο, η να μη σε αναλαμβάνουν καθόλου? Τόσα διεθετε ο άνθρωπος, έτσι το ήθελε το μαλλί του, ο γιατρός τον εξυπηρέτησε. Τωρα αν κάπως αποδεικνύεται οτι η φύτρωση είναι χαμηλή, αλλάζει το πράγμα γτ και αραιή τοποθέτηση και χαμηλή φύτρωση...δε κολλαει. Αλλά μη βαπτίζουμε τη φύτρωση χαμηλή επειδή το αποτέλεσμα δεν είναι εντυπωσιακό. Και 100% φύτρωση να είχε(η να έχει) τα μοσχεύματα είναι λίγα ούτως η άλλως. Πάντως και εγώ συμφωνώ ότι έπρεπε να κινηθεί διαφορετικά ο φίλος, και ο γιατρός θα έπρεπε έστω να τον παρακινήσει να πάει για το κάτι παραπάνω. Η γνώμη του γιατρού πάντα επηρεάζει τον ασθενή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
άστο george....δεν έχει νόημα ότι και να σου πούμε αν λες ότι ο tol μιλάει για να φαίνεται αντικειμενικός...είναι αντικειμενικός όποιος δεν τον ενδιαφέρει καν να δει που έγινε η μεταμόσχευση αλλά το αποτέλεσμα....είναι ένα ελλιπές αποτέλεσμα για πολλούς λόγους (όχι οικονομικούς γιατί είπε και 500€ να μου ζήταγε παραπάνω θα τα έδινα). Φταίει ο γιατρός ή είναι κακός? ΌΧΙ!! Αν υπάρχει ένας επαγγελματίας με 100% επιτυχία τότε θα ήταν εξωγήινος.... Εσύ αν ήταν αλλού θα έλεγες άλλα και όλο ειρωνεία...τώρα μας εγκαλείς γιατί σχολιάζουμε...θα σε φωνάζω πλέον κομανέτσι των μμ...
Δεν συνεννοούμαστε ...είναι προφανές αυτό ....ρωτάω τι σχολιάζουμε όταν ο ίδιος ο ασθενής δεν ήθελε πυκνότητα και φαίνεται από την πρώτη σελίδα και το αναφέρει συχνά πυκνά και τους λόγους επίσης..... Μετά ξεκινάμε την κριτική για μια δουλειά που πέραν ότι δεν είναι ολοκληρωμένη τι κρίνουμε με βάση όπως ένα "συνηθισμένο" περιστατικό ας πούμε .... Τι από τα παραπάνω που λέω δεν είναι κατανοητά να το ξανά εξηγήσω ; Επίσης ξανά ρωτάω αλλά απάντηση δεν παίρνω ... Πιστεύεις ότι αν ζητούσε ο ασθενής παραπάνω πυκνότητα δεν θα την είχε ; και μπορεί και ακούει τα θέλω του καθένα.... Τώρα να συζητάμε για οικονομικό κόλλημα είναι άστοχο επίσης γιατί ο γιατρός προσαρμόζεται αν χρειαστεί και στα οικονομικά του καθενός... Το μόνο που μπορούμε να μιλήσουμε είναι αν η φυτρωση είναι σωστή για την έκταση όταν κλείσουμε τουλάχιστον 10 μήνες να υπάρχει μια ασφαλής εικόνα....και αν κάτι δεν αρέσει στην τελική εικόνα να ζητήσουμε την γνώμη του γιατρού στο τι έφταιξε ... Αυτό πως σου φαίνεται; Δεν είναι λογικό ;

alex7

Well-Known Member
Εμένα ο Τιρκαλας μου είχε πει παλιά ότι είδε περιστατικά που φούντωσε η φυτρωση στον 9 ο μήνα .Υπομονή λοιπόν

makis25

Well-Known Member
Οχι andy η θεση μου ειναι καθετη δυστηχως αν και η πυκνοτητα τοποθετησης ειναι γυρω στα 30 , ναι η φυτρωση ειναι γυρω στο 70% παρατηροντας προσεκτικα τις φωτο .Ισως κατσω και μετρησω σημεια να σας δειξω κιολας αργοτερα. Πασχουν και οι δυο κροταφοι μπροστα στη hairline και περισσοτερο ο δεξιος. Πασχει τρομερα το κεντρο στη hairline που φυτρωσαν τα μισα . Εξτρα προβλημα τα διτριχα μπροστα μπροστα στη hairline . Με φυτρωση 100% που θα πρεπε να ναι δεδομενη το 2021 , με 30/cm2 και με 1mm! εργαλειο εξαγωγης , θα φαινοταν καλυτερα . Δεν ειναι αυτη η εικονα καν των 25 γραφτ ανα εκατοστο που βλεπουμε . Πιο κοντα στα 20-22 ειναι ανα εκατοστο . Εκει ειναι η αποτυχια της επεμβασης . Βαζω εντελως στην ακρη , δε με νοιαζει καθολου αν επρεπε να βαλει ακομα 500-1000 . Απο αυτα που εβαλε , υπαρχει φτωχη φυτρωση και κακη τοποθετηση πολυτριχων μπροστα . Αυτα μαζι με το μεγαλο εργαλειο εξαγωγης μου κανουν συνολο μια κακη δουλεια . Το αποτελεσμα εχει την ιδια εικονα που χει το αποτελεσμα του pyros απο dhi , οπως και του αναργυρου παλι απο dhi . Χαμηλη φυτρωση παντου . Dhi απο 4 χρονια πριν .

manly_Man

Well-Known Member
Οχι andy η θεση μου ειναι καθετη δυστηχως αν και η πυκνοτητα τοποθετησης ειναι γυρω στα 30 , ναι η φυτρωση ειναι γυρω στο 70% παρατηροντας προσεκτικα τις φωτο .Ισως κατσω και μετρησω σημεια να σας δειξω κιολας αργοτερα. Πασχουν και οι δυο κροταφοι μπροστα στη hairline και περισσοτερο ο δεξιος. Πασχει τρομερα το κεντρο στη hairline που φυτρωσαν τα μισα . Εξτρα προβλημα τα διτριχα μπροστα μπροστα στη hairline . Με φυτρωση 100% που θα πρεπε να ναι δεδομενη το 2021 , με 30/cm2 και με 1mm! εργαλειο εξαγωγης , θα φαινοταν καλυτερα . Δεν ειναι αυτη η εικονα καν των 25 γραφτ ανα εκατοστο που βλεπουμε . Πιο κοντα στα 20-22 ειναι ανα εκατοστο . Εκει ειναι η αποτυχια της επεμβασης . Βαζω εντελως στην ακρη , δε με νοιαζει καθολου αν επρεπε να βαλει ακομα 500-1000 . Απο αυτα που εβαλε , υπαρχει φτωχη φυτρωση και κακη τοποθετηση πολυτριχων μπροστα . Αυτα μαζι με το μεγαλο εργαλειο εξαγωγης μου κανουν συνολο μια κακη δουλεια . Το αποτελεσμα εχει την ιδια εικονα που χει το αποτελεσμα του pyros απο dhi , οπως και του αναργυρου παλι απο dhi . Χαμηλη φυτρωση παντου . Dhi απο 4 χρονια πριν .
Αυτός ο piros που λες είχε βάλει μόνο 1419 grafts, και αυτά που έβαλε βγήκαν κανονικά και είχε κανονική εικόνα για τα grfats που έβαλε.

Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
Επίσης ξανά ρωτάω αλλά απάντηση δεν παίρνω ... Πιστεύεις ότι αν ζητούσε ο ασθενής παραπάνω πυκνότητα δεν θα την είχε ;

Επιμενεις, φιλε Γιωργο.

Βαζω στοιχημα οτι ουτε καν εχεις μπει στον κοπο να δεις τις φωτογραφιες του "πριν" και του "μετα".

Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι η ενσταση μας/η κριτικη μας δεν ειναι για τα 2100 grafts (αν δηλαδη ηταν λιγα ή οχι).

Η ενσταση μας ειναι οτι...

Η ΦΥΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗ ΦΥΤΡΩΣΗ.

Δες, λοιπον, και συγκρινε τις δυο παρακατω φωτογραφιες στη hairline (πριν και μετα)

Screenshot_20210724-121940.png

Screenshot_20210724-122151.png

Σε ρωτω, λοιπον, ειναι αυτη ικανοποιητικη φυτρωση;

Ή μηπως θα μας πεισεις οτι ο κ. Τυρκαλας "εχτισε" προγραμματισμενα (κατοπιν σχεδιου) αυτη την σκοροφαγωμενη hairline;

Προσεξε!!!

Αν ισχυει το δευτερο, τοτε τα πραγματα ειναι πιο σοβαρα. Θα αρχισουμε να αμφιβαλλουμε για τις ικανοτητες του γιατρου και για τα αποτελεσματα που μπορει να παραξει.

Επιμενω...

Επιτελους, ας υπαρξει αντικειμενικοτητα στο forum. Οχι επιλεκτικες κριτικες. Οχι αγαπημενοι γιατροι που βρισκονται στο απυροβλητο. Σκοπος του forum δεν ειναι η εξυπηρετηση των συμφεροντων κανενος γιατρου, αλλά του συμφεροντος των απλων μελων.

makis25

Well-Known Member
Αυτός ο piros που λες είχε βάλει μόνο 1419 grafts, και αυτά που έβαλε βγήκαν κανονικά και είχε κανονική εικόνα για τα grfats που έβαλε.
1) ειχα μετρησει τα graft που μπηκαν στις φωτο του αμεσως μετα τη μεταμοσχευση και ηταν λιγοτερα , ειχα δημοσιευσει τις φωτο μου με τη μετρηση καπου θα ειναι στο νημα του .
2) Ακριβως! εχει εδω ο harry εικονα καποιου που εχει βαλει πολυ λιγοτερα μοσχευματα απο αυτα που εβαλε! κακη φυτρωση δλδ

manly_Man

Well-Known Member
2) Ακριβως! εχει εδω ο harry εικονα καποιου που εχει βαλει πολυ λιγοτερα μοσχευματα απο αυτα που εβαλε! κακη φυτρωση δλδ
Δεν μπορείς να συγκρίνεις έτσι περιστατικά. Ο harry κάλυψε μεγαλύτερη επιφάνεια από του pirou και επίσης πρέπει να δεις και το πάχος τρίχας του καθενός.

Kostas97

Well-Known Member
Το αποτελεσμα στη hairline ειναι οφθαλμοφανως κακιστο.
Εαν ο φιλος ειναι ικανοποιημενος μπορει ο ιδιος να μας το πει. Αλλα εαν οντως εμφανιζεται μια νεα κλινικη που ισχυριζεται οτι οι πελατες χαιρονται με αυτα τα αποτελεσματα, νομιζω το προβλημα δεν ειναι των κλινικων αλλα των πελατων.
Παντως μιας και οι συγκριση ειναι αναποφευκτη, για εμενα ολα τα αραια περιστατικα του Αναστασακη στο φορουμ να δει καποιος, τετοια hairline δεν θα βρει.

nick90

Well-Known Member
Το αποτελεσμα στη hairline ειναι οφθαλμοφανως κακιστο.
Εαν ο φιλος ειναι ικανοποιημενος μπορει ο ιδιος να μας το πει. Αλλα εαν οντως εμφανιζεται μια νεα κλινικη που ισχυριζεται οτι οι πελατες χαιρονται με αυτα τα αποτελεσματα, νομιζω το προβλημα δεν ειναι των κλινικων αλλα των πελατων.
Παντως μιας και οι συγκριση ειναι αναποφευκτη, για εμενα ολα τα αραια περιστατικα του Αναστασακη στο φορουμ να δει καποιος, τετοια hairline δεν θα βρει.
Ξεχνάς κάτι πολύ βασικό. Ότι του Αναστασάκη είναι επίσημες ολοκληρωμένες παρουσιάσεις ενώ εδώ υχαία παρουσίαση μέλους. Να συγκρίνεις όμοια πράγματα. Σε τυχαίο περιστατικό του αναστασάκη (του aldo) είδαμε και εκεί ότι δεν είχε καλή φύτρωση και χρειάζεται να ξαναμπει για επιδιορθωτική επέμβαση, και είχε και μικρότερη επιφάνεια που έπρεπε να είχε κλείσει βάσει υπολογισμών.

Μπλουζα