kapa
Μέλος του προσωπικού
δεν γνωριζω αν θα βγουν επειδη δεν ειχα αντιστοιχο προβλημα.Ok kapa, έγινε. Για το 2o ερώτημα τι γνώμη έχεις? Θα ξαναβγούν οι τρίχες στο σημείο που βγήκαν με τις λευκές πλάκες? Πάντως παιδιά, για τη ξηροδερμία που έχω στο πρόσωπο, όσο ακολουθούσα τη διατροφή χωρίς κρέατα, γαλακτοκομικά, αυγά και οτιδήποτε εχουν λιπαρά δεν είχα καθόλου πρόβλημα. Το έχω ξεχάσει εντελώς το πρόβλημα. Τώρα για το πρόβλημα στο δέρμα του κεφαλιού, επίσης βοήθησε αλλά εκεί που είχα έντονη λιπαρότητα(λαδίλα) τώρα παραέχω ξηρότητα. Οπότε από σήμερα άρχισα να τρώω κανονικά, μήπως και λαδώσει λίγο για να μαλακώσει το δέρμα. Πάντως αυτό το πράγμα που πέρυσι είχα λιπαρότητα και τώρα ξηρότητα, είναι περίεργο. Επίσης, για όσους έχουν τρομερή λαδίλα, εκτός από το να μη τρώνε αυτά που ανέφερα παραπάνω, μετά το γεύμα να τρώτε κάνα φρούτο και να πίνετε χυμό από φυσικά πορτοκάλια. Έτσι εξαφάνισα τη λαδίλα(άλλο που τώρα έχω έντονη ξηρότητα : P).
μου κανει εντυπωση που ανεφερες οτι τα σαμπουαν που εχεις χρησιμοποιησει χασανε σε αποδοση.
εγω χρησιμοποιουσα ultrex για 8 χρονια με τα ιδια αποτελεσματα χωρις καμια πτωση το οποιο εχει επισης pyrithione zinc.
και με το h&d τωρα ειμαι στον τριτο χρονο χωρις καμια πτωση