James - Hair System 24/8

Corona

Active Member
Ξεθάβω το νήμα να κάνω και μια τυπική ενημέρωση 2 και βάλε χρόνια μετά το πρώτο σύστημα. Άλλοτε με τα πάνω του, άλλοτε με τα κάτω του, μου έχει αλλάξει τη ζωή. Μου πήρε χρόνο να μάθω να τα κουμαντάρω όπως έπρεπε αλλά νομίζω έχω φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο πλέον. Καλη συνέχεια σε όλους και χαρά μου να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία.

Φαινεται πολυ πολυ καλό και φυσικό πάνω σου πάντως...ο περίγυρος τι σου λεει ?? αυτό ειναι μονιμο συστημα που δεν το βγάζεις για να λουστείς ας πούμε και μπαίνεις με αυτό στη θάλασσα?? το καλοκαίρι ειχες κάποιο θέμα με τη ζέστη??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Φαινεται πολυ πολυ καλό και φυσικό πάνω σου πάντως...ο περίγυρος τι σου λεει ?? αυτό ειναι μονιμο συστημα που δεν το βγάζεις για να λουστείς ας πούμε και μπαίνεις με αυτό στη θάλασσα?? το καλοκαίρι ειχες κάποιο θέμα με τη ζέστη??
Σε ευχαριστώ πολύ. Οι περισσότεροι το έχουν ξεχάσει το ότι είναι σύστημα, πολλές φορές τους το υπενθυμίζω εγώ. Ακόμα και σε όσους το λέω για πρώτη φορά οριακά ασχολούνται. Πολλοί μάλιστα νομίζουν ότι κάνω πλάκα. Όσο για το άλλο, το καλοκαίρι ζορίζει λίγο με τη ζέστη αλλά όχι κάτι που δε συνηθίζεται. Το αν το βγάζεις για λούσιμο η για θάλασσα είναι υποκειμενικό θέμα στην κρίση του καθενός και της ποσότητας ταινιών - κόλλας που βάζει. Εγώ το πάω συντηρητικά και προτιμώ να το βγάζω κάθε βράδυ για τον ύπνο μου οπότε δεν το μπουκώνω στα tapes. Επίσης καθαρά προσωπικά επιλέγω να μη το βρέχω όσο είναι στο κεφάλι μου είτε αυτό αφορά μπάνιο στη θάλασσα είτε σπίτι. Το κάνω ξεχωριστά. Το καλοκαίρι αν θέλω να βουτήξω το κεφάλι μου στην παραλία δεν το φοράω καν, σκάω μύτη με καπέλο και παίζω μπάλα με κούρεμα Βέγγου για λίγες ώρες.

LoverBoy

Well-Known Member
James είναι όντως μια χαρά και φαίνεται πολύ φυσικό!Θύμησε μου όμως τον λόγο που δεν προχώρησες σε μεταμόσχευση?

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
James είναι όντως μια χαρά και φαίνεται πολύ φυσικό!Θύμησε μου όμως τον λόγο που δεν προχώρησες σε μεταμόσχευση?
Φίλε μου τον Αύγουστο έκλεισα τα 23 μου και το σύστημα το έχω βάλει από τα 21. Με πήγαινε τρένο η αραίωση από τα 16 περίπου και πρακτικά δεν χάρηκα ποτέ στην εφηβεία μου το μαλλί μου. Ξεκίνησα φιναστερίδη για να σώσω ότι σώζεται από το 2021 αλλά για μεταμόσχευση δεν θα ασχοληθώ τουλάχιστον μέχρι τα 28 μου και βλέπουμε, άσε που δε με αναλάμβανε και κανένας και με το δίκιο τους. Το να καθόμουν μέχρι τότε να ξεροσταλιάζω και να διασύρομαι μέσα μου δεν έπαιζε σαν σενάριο γιατί πολύ το είχα ταλαιπωρήσει το θέμα οπότε στράφηκα σε κάτι πλασματικό μεν αλλά αρκετό να μου ηρεμήσει το μυαλό και να πάρω ότι μου έλειψε εξωτερικά.

kollaps

Active Member
Φίλε μου τον Αύγουστο έκλεισα τα 23 μου και το σύστημα το έχω βάλει από τα 21. Με πήγαινε τρένο η αραίωση από τα 16 περίπου και πρακτικά δεν χάρηκα ποτέ στην εφηβεία μου το μαλλί μου. Ξεκίνησα φιναστερίδη για να σώσω ότι σώζεται από το 2021 αλλά για μεταμόσχευση δεν θα ασχοληθώ τουλάχιστον μέχρι τα 28 μου και βλέπουμε, άσε που δε με αναλάμβανε και κανένας και με το δίκιο τους. Το να καθόμουν μέχρι τότε να ξεροσταλιάζω και να διασύρομαι μέσα μου δεν έπαιζε σαν σενάριο γιατί πολύ το είχα ταλαιπωρήσει το θέμα οπότε στράφηκα σε κάτι πλασματικό μεν αλλά αρκετό να μου ηρεμήσει το μυαλό και να πάρω ότι μου έλειψε εξωτερικά.
Το μαλλί πώς πάει;

LoverBoy

Well-Known Member
Και πολύ καλά κάνεις για να κερδίσεις έδαφος μέχρι να κάνεις την μεταμόσχευση σου και μπράβο για την ψύχραιμη αντιμετώπιση!Το μόνο που με "φοβίζει" είναι το γεγονός της κάλυψης που έχεις τώρα και έχεις συνηθίσει σε μια τοπ πυκνότητα ότι δεν μπορέσει να στο δώσει η μεταμόσχευση και μήπως σε απογοτεύσει....Αλλά πιστεύω έχεις δει πολλά εδώ μέσα οπότε ξέρεις πάνω κάτω τι να περιμένεις!

Μπλουζα