montecristo
Well-Known Member
Σου πάει φίλε το σύστημα και δείχνει πολύ φυσικό πάνω σου. Πολύ καλή τελικά η κίνηση σου να βάλεις σύστημα μαλλιών...Νομίζω άξιζε τον κόπο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
100 χρόνια μπροστάΣτο φετινό προϋπολογισμό στην Ιρλανδία προβλέπεται επίδομα 500€ το χρόνο για hair systems ανδρών και γυναικών που υποφέρουν από αλωπεκία.
Εδώ είναι το σημείο ένωσης?Προβολή συνημμένου 53754
Χαμπάρι δεν παίρνεις οτι είναι πρόσθετοΚαι μια από πίσω σε συνθήκες ημέρες που είχα τάξει. Οποίος θέλει να δει κάτι άλλο να το πει εννοείται.
Να σχολιάσω κάτι. Ο τρόπος που ματσαρε το χρώμα του συστήματος με το φυσικό μου επιλέγοντας την απόχρωση του στα '' τυφλά '' ουσιαστικά είναι η κωλοφαρδια του αιώνα. Δεν ξέρω ποια τσιγγάνα με ευλόγησε εκείνη τη στιγμή που επέλεγα το 1B off black αλλά ούτε του παπά. Έπεσα από Ακρόπολη και βρήκα πορτοφόλι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Από οτι ειχε αναφέρει, κάποιος μπορεί να κρατήσει και ένα εξάμηνο το ένα σύστημα οπότε να του βγαίνουν 2 το χρόνο συνολικά. Αυτός προσωπικά το αλλάζει πιο σύντομα όμως.James ποσο σου κοστιζει ετήσιος το ολο θεμα?
Θες 3 συστήματα το χρονο ε?
Έλα αγορίνα μου. Τίποτα αρνητικό ως αυτά που ανέφερες. Το κόστος ποικίλει γιατί παίζουν ΠΑΡΑ πολλά. Μπορώ να σου πω όμως πως αυτά τα κόστη που ακούγονται από γνωστές εταιρείες που ειδικεύονται στον τομέα αν ψαχτείς λίγο παραπάνω και ασχοληθείς με το έργο τα ακούς και σε πιάνει γέλιο και απογοήτευση μαζί. Εύχομαι όσοι τα δίνουν εκεί πραγματικά να μην τα στερούνται από αλλού γιατί θα με λυπούσε πολύ κάτι τέτοιο. Προσωπικά επειδή παίρνω συγκεκριμένα συστήματα που μου δίνουν χαρακτηριστικά που ψάχνω για να έχω το λουκ που επιζητώ θέλω 3-4 ναι. Αν πάλι θες σύστημα durable που να μη νιώθει βαράς ένα με 130 - 140% density και τα κρατάς 2-3 χρόνια.James ποσο σου κοστιζει ετήσιος το ολο θεμα?
Θες 3 συστήματα το χρονο ε?
Κανένα μειονέκτημα εχουμε?καποια ενοχληση καποιο τραβηγμα ενοχλητικη φαγουρα?προεκυψε κατι αρνητικο?
Αδερφέ μου ευχαριστώ πολύ.Από οτι ειχε αναφέρει, κάποιος μπορεί να κρατήσει και ένα εξάμηνο το ένα σύστημα οπότε να του βγαίνουν 2 το χρόνο συνολικά. Αυτός προσωπικά το αλλάζει πιο σύντομα όμως.
James όντως σου πάει πολύ το σύστημα, δεν φαίνεται καθόλου ότι δεν είναι δικά σου μαλλιά..
Μονος το αλλαζω. Ο Μπαρμπερης το τοποθετει την 1η φορα αφου το κουρέψει και μετα με βλεπει ανα 3 βδομαδες οταν πηγαινω για σβησιμο. Θελει προσοχη σε 2-3 πραγματακια αλλα τιποτα το ουαου. Θελει να αφαιρεις τις κολλες με ηρεμια για να μη σκισεις τη βαση, να καθαρίζεις καλά, να μην τραβας τις τριχες και να προσπαθεις οσο γινεται να μην μπλεκεις τις τριχες με την κολλα.Αλλαγη πάντα στην κανει ο κομμωτης?
Μονος γίνεται να το αλλάξεις η θελει πολυ εξοικείωση?
Ορθή παρατήρηση αλλά δεν πάει το μάτι καθώς πολύς κόσμος έχει φουλ μαλλί και αδύναμα peaks. Eagle eye παντως. Αερας - βροχή κανένα πρόβλημα αν έχει γίνει καλή τοποθέτηση και το επιβεβαιώνω. Με ιδρώτα όμως υπάρχει ναι. Θέλει συχνότερες αλλαγές ή αρκετή κόλλα και tapes για να μη χαθεί πρόσφυση. Σε ευχαριστώ ziggy.Απο τις φωτο που εχω δει ,το αδυναμο σημειο οπτικα ειναι οτι το πλουσιο μαλλι του προσθετου καταληγει σε πολυ αδυναμα temporal peaks
Ισως θα φαινοταν καλυτερα αν τα πλαινα ηταν ακομη πιο κοντοκουρεμενα
Δεν συζηταω για καταστασεις αερα βροχης και κυριως ιδρωτα.Εκει τα θεματα ειναι σιγουρα μεγαλυτερα
Σαν γενικη εικονα ομως χειριζεσαι σωστα και σου παει.