hairlosscursed
Well-Known Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)
Ακυρο φιλε γιατι σε βαζει να μετρας τις τρυπες μια μια
Ακυρο φιλε γιατι σε βαζει να μετρας τις τρυπες μια μια
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
pavlos είπε:Σε βαζει ο Hasson να μετρας τις τρυπες που σου εχει ανοιξει????
pavlos είπε:Μάλλον στην HDC που το ψήνω περισσότερο να παω δίνουν πιο τίμια αποτελέσματα
Και εγω για HDC ελεγα αλλα μετα απο καποιες κουβεντες εδω για το σημαδι του strip αναθεωρησα οπως και για τον Hasson που σκεφτομουνα μετα απο υπονοουμενα αναθεωρω ισως κοιταξω rahal. Eχει κανεις καμια εμπειρια για rahal????
pavlos είπε:To εχω καταλαβει καλα , εδω ειναι η ατακα με ενα τηλεπαιχνιδι παλιο << την βρiσκω με το ρισκο>> γιατι στην ουσια πας και περιμενεις βγηκαν δεν βγηκαν kai ενα ελειμα στο παντελονι μερικεσ χιλιαδεσ euro
pavlos είπε:Για να δουμε ρε Πανο γιατι μας βλεπω για Βανκουβερ του χρονου αν πανε καλα τα οικονομικα μου!
Μια τουφιτσα σου δεν θα μου την δωσεις με τιποτα...????? Τόσα έχεις δεν θα σου λείψουν..... ;D
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
emp13 είπε:Πάνω γεια σου θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί έκοψες τη φίνα και επίσης για κάτι που είχες αναφέρει ότι προκαλεί κουρασμένα μάτια επειδή έχω κάποιες υποψίες ότι μου συμβαίνει αυτό.
emp13 είπε:ρε συ πανο ετσι οπως μου το λες με προβληματιζεις αρκετα ειναι σαν να σου συνεβη κατι πολυ τραγικο με την φινα και απο οτι ειχα καταλαβει απο τα παλαιοτερα σχολια σου δεν ησουν τοσο αρνητικος με αυτη.
best1210 είπε:πανο σορυ κιολας που ρωταω αλλα οταν σου παρουσιαστηκε το προβλημα το ανεφερες πχ στην κοπελα?
ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ?η απλα ηταν μια αποφαση που πηρες μια κ εξω κ το κρατησες για παρτυ σου?
οπως κ κατι αλλο...απ την στιγμη που εκανες την μεταμ κ μετα υπηρχε ατομο που να ειχε να σε δει καιρο κ να εξεπλαγη οταν σε ειδε καπως διαφορετικο?
best1210 είπε:φυσικο ηταν οταν ειδε τις παρενεργειες στο νετ να σου πει κοφτο ;D ;D ;D
απλα σε ρωτησα γιατι μερικοι δεν ανοιγονται κ πολυ περισσοτερο οταν το πεις σε καποιον (κ ειδικα σε κοπελα) δεν ξερεις πως θα το παρει..
το συναισθημα παντως πρεπει να ειναι σουπερ να κοιτανε το ποσο εχεις αλλαξει κ το πιο ωραιο να μην τολμανε να σε ρωτανε κ να κοβεις κλεφτες ματιες πανω σου.. 8)
emp13 είπε:πανο δυστυχως το εχω βιωσει και εγω αυτο που λες με τη στυση και με το να εχεις την αλλη διπλα σου και το εργαλειο να ειναι σε μετρια κατασταση το θεμα ειναι οτι εμενα μου δημιουργειται το προβλημα ανα περιοδους μια περιοδο ειμαι καλα οσο αναφορα τη στυση και εχω πολυ λιπιντο και αλλες περιοδους λιγα πραγματα δε ξερω αν ολο αυτο το δημιουργει το μυαλο μου.