Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009) πανο επαιξε ρολο το οτι απο το 1mg το γυρισες στο 0,5?
E emp13 New Member 3 Ιούνιος 2011 #121 Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009) πανο επαιξε ρολο το οτι απο το 1mg το γυρισες στο 0,5?
K kakashi Member 3 Ιούνιος 2011 #122 Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009) αυτο με τα σκαμπανεβασματα στη λιμπιντο το εχω κ εγω παντως κ χωρις να παιρνω φινα....κ το ειχα κ πολυ πριν ξεκινησω τη σπιρο....
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009) αυτο με τα σκαμπανεβασματα στη λιμπιντο το εχω κ εγω παντως κ χωρις να παιρνω φινα....κ το ειχα κ πολυ πριν ξεκινησω τη σπιρο....
Panos1982 Well-Known Member 4 Ιούνιος 2011 #123 Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009) emp13 είπε: πανο επαιξε ρολο το οτι απο το 1mg το γυρισες στο 0,5? Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... οχι δεν επαιξε......ειχα παρατηρησει προβληματα ηδη οταν ημουν στο 1μγ..... kakashi είπε: αυτο με τα σκαμπανεβασματα στη λιμπιντο το εχω κ εγω παντως κ χωρις να παιρνω φινα....κ το ειχα κ πολυ πριν ξεκινησω τη σπιρο.... Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... ισυχει κι αυτο....παιζει ρολο η ψυχολογια σου....η κατασταση που βρισκεσαι......αν εισαι σε καλη φαση η αν εισαι σε αγχωδη περιοδο κτλ..... οπως επισης την ανοιξη ολοι παρατηρουμε μια ευορια...και μια αυξηση της λιμπιντο χωρις λογο ας πουμε...
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009) emp13 είπε: πανο επαιξε ρολο το οτι απο το 1mg το γυρισες στο 0,5? Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... οχι δεν επαιξε......ειχα παρατηρησει προβληματα ηδη οταν ημουν στο 1μγ..... kakashi είπε: αυτο με τα σκαμπανεβασματα στη λιμπιντο το εχω κ εγω παντως κ χωρις να παιρνω φινα....κ το ειχα κ πολυ πριν ξεκινησω τη σπιρο.... Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... ισυχει κι αυτο....παιζει ρολο η ψυχολογια σου....η κατασταση που βρισκεσαι......αν εισαι σε καλη φαση η αν εισαι σε αγχωδη περιοδο κτλ..... οπως επισης την ανοιξη ολοι παρατηρουμε μια ευορια...και μια αυξηση της λιμπιντο χωρις λογο ας πουμε...