johnysblue
Active Member
Σε ευχαριστώ πολύ Κωστή...ναιιι ναιιι το κούρεμα σε τέτοιο στυλ..κάτσε να δούμε ομως πρώτα πως θα με πάειΚαλη επιτυχια John
Το κουρεμα που υποθετω θα το κρατησεις ετσι, μετα τη ΜΕΤ θα απογειωθει!!
Σε ευχαριστώ πολύ Κωστή...ναιιι ναιιι το κούρεμα σε τέτοιο στυλ..κάτσε να δούμε ομως πρώτα πως θα με πάειΚαλη επιτυχια John
Το κουρεμα που υποθετω θα το κρατησεις ετσι, μετα τη ΜΕΤ θα απογειωθει!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Για να δούμε..θα παιχτεί τρελή μπαλίτσα εδώ πιστεύω. Καλή επιτυχία!
Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ να σαι καλά!Καλή επιτυχία και δυνατή φύτρωση εύχομαι φίλε @johnysblue !
Πάντως αυτός ο σχεδιασμός δεν είναι τόσο τριγωνικός.Αν φυτρώσουν τα μαλλιά θα φαίνονται σχεδόν σαν ευθεία και σαφώς πιο μικρό το μέτωπο διότι θα βαραίνει λίγο προς τα κάτωΦίλε Γιάννη στην ευθεία κοίτα το..όχι πλάγια.για μένα είναι λάθος σχέδιο ,στα δικά μου ματια
Προβολή συνημμένου 51202
Ευχαριστώ πολύ @vagosxΚαλή επιτυχία Johnny. Πολύ καλή διαχείριση και κατάσταση δότριας, πάντα κορυφαίος ο Lorenzo, απλά ταπεινή μου άποψη νομίζω τα 2600 αν γινόντουσαν 3000+ το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ ανωτερο
Να σαι καλά Ιουλιε..σε κάτι λιγότερο από Λορένζο δε θα συμβιβαζομουνα..Καλή επιτυχία Johnny!
Βούτυρο στο ψωμί για τον Jose η περίπτωσή σου!
Για τις hairlines συμφωνώ με τον Αεράτο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν σου πάει βέβαια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι από τότε που τη παίρνω είμαι σταθερόςτελεια...υπομονη να φυτρωσουν...
η φινα σε σταθεροποιησε;
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Τάσο..μακάρι να πάρεις και εσύ αυτό που θες!Καλή επιτυχία johnny, θα έχεις δυνατό αποτέλεσμα.