Παιδιά για να γίνεις καινούργιος θέλει grafts το πράμα, με 2500 σε τόσο μεγάλες επιφάνειες θαύματα δε γίνονται.Αυτόν τον έκανε «καινούργιο» πάντως .Θα συμφωνήσω με aeratos.
Παιδιά για να γίνεις καινούργιος θέλει grafts το πράμα, με 2500 σε τόσο μεγάλες επιφάνειες θαύματα δε γίνονται.Αυτόν τον έκανε «καινούργιο» πάντως .Θα συμφωνήσω με aeratos.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παιδιά για να γίνεις καινούργιος θέλει grafts το πράμα, με 2500 σε τόσο μεγάλες επιφάνειες θαύματα δε γίνονται.
Επίσης με το σχεδιασμό συμφωνώ aerate μαζί σου και για τη δίκη μου αισθητική είναι σχετικά τριγωνικές, θα τις προτιμούσα ερντογανικεςVago,άλλο συζητάμε..όχι γτ δεν τον έκανε καινούργιο..για το σχεδιασμό μιλάμε.τα grafts κοντά ήταν και του τζονυςμπλου και αυτό που ανέβασα εγώ..3000 grafts είναι αυτό που ανέβασα εγώ,2600 έβαλε ο τζονυς..μιλάμε για σχεδιασμό και μόνο ξαναλεω
Επίσης με το σχεδιασμό συμφωνώ aerate μαζί σου και για τη δίκη μου αισθητική είναι σχετικά τριγωνικές, θα τις προτιμούσα ερντογανικες
Εγώ θα τον έκανα κάπως έτσιΠροβολή συνημμένου 51271
Βλέπεις πουθενά να έχει φορά προς το κέντρο της μύτης της hairline? Πιο οβάλ σχεδιασμός για να είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα..και όχι αυτό το αυστηρό σχήμα με δύο γραμμές με ανάποδες κλίσεις που σχεδόν συναντιόνται στο κέντρο της hairline
Προβολή συνημμένου 51270
το σχήμα με τις 2 γραμμές με ανάποδες κλίσεις που λες κάπως έτσι το εννοείς οτι δείχνει ; Δείχνει όντως να ειναι τριγωνικό. Και εμένα δεν μ αρέσει αυτός ο σχεδιασμός. Τώρα ότι έγινε έγινε βέβαια. Τώρα απλά να έχει καλή φύτρωση ο φίλος εδώ..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν δεν φάμε κράξιμο από τον Johny...Κύριε Ιουλιε ,αν το κάνατε στη φωτό που είναι ευθεία πρόσωπο θα φαινόταν καλύτερα
Εδω η απάντηση είναι το τρίγωνο έχει μικρότερη επιφάνεια από το κυκλικό σχήμα .Μάλλον προσπάθησε να εξοικονομήσει graftsΔλδ αυτός ο σχεδιασμός ας πούμε δεν θα μπορούσε να γίνει στον Τζόνυ?
Προβολή συνημμένου 51277
Δλδ αυτός ο σχεδιασμός ας πούμε δεν θα μπορούσε να γίνει στον Τζόνυ?
Προβολή συνημμένου 51277