το παιρνω εδω και 1,5 μηνα
Τελικα μαλλον snake oil πρεπει να ειναι ετσι μου φαινεται, δεν ειμαι και σιγουρος μαλλον δεν κανει για ατομα με επιθετικη τριχοπτωση
και δεν κανει για male pattern baldness σιγουρα...
στο κατω κατω ειναι DHT depressor δεν μπλοκαρει την dht την ψιλο μειωνει ...
βασικα η εταιρια ισχυριζεται οτι εμποδιζει και καλα την τριχα να μπει σε τελογενη φαση
καμια σχεση με την φινα παντως αυτο ειναι σαν συμπληρωμα διατροφης ουτε κατα διανοια dht blocker αμα ηταν DHT blocker θα την ειχα ακουσει
παντως παρενεργειες=λιγακη κουραση και λιγακι λιγοτερη ποσοτητα σπερματος
δλδ αν πας και κανεις σεξ κατευθειαν αφοτου το εχεις παρει,οταν εκσπερματωσεις
θα δεις λιγο σπερμα οταν λεω λιγο σπερμα... δεν εννοω λιγα σπερματοζωαρια... εννοω το ολο υγρο,το ολο υγρο που θα βγει απ την ουρηθρα
θα ειναι λιγο
ενω αν κανεις σεξ 12 ωρες αφοτου το εχεις παρει (12 ωρες ειναι η διαρκεια ζωης 1 καψουλας keratene)
το σπερμα που θα βγει θα ειναι αφθονο
Τελικα μαλλον snake oil πρεπει να ειναι ετσι μου φαινεται, δεν ειμαι και σιγουρος μαλλον δεν κανει για ατομα με επιθετικη τριχοπτωση
και δεν κανει για male pattern baldness σιγουρα...
στο κατω κατω ειναι DHT depressor δεν μπλοκαρει την dht την ψιλο μειωνει ...
βασικα η εταιρια ισχυριζεται οτι εμποδιζει και καλα την τριχα να μπει σε τελογενη φαση
καμια σχεση με την φινα παντως αυτο ειναι σαν συμπληρωμα διατροφης ουτε κατα διανοια dht blocker αμα ηταν DHT blocker θα την ειχα ακουσει
παντως παρενεργειες=λιγακη κουραση και λιγακι λιγοτερη ποσοτητα σπερματος
δλδ αν πας και κανεις σεξ κατευθειαν αφοτου το εχεις παρει,οταν εκσπερματωσεις
θα δεις λιγο σπερμα οταν λεω λιγο σπερμα... δεν εννοω λιγα σπερματοζωαρια... εννοω το ολο υγρο,το ολο υγρο που θα βγει απ την ουρηθρα
θα ειναι λιγο
ενω αν κανεις σεξ 12 ωρες αφοτου το εχεις παρει (12 ωρες ειναι η διαρκεια ζωης 1 καψουλας keratene)
το σπερμα που θα βγει θα ειναι αφθονο