Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giwrgos athina είπε:Otherdute αν εισαι τοσο μεγαλο norwood δεν νομιζω να εχει νοημα να ασχολεισαι με αυτα..Στην θεση σου θα κοιταγα να κανω μεταμοσχευση.
giwrgos athina είπε:Aπλα δεν νομιζω οτι κρατας μαλλια με αυτα τα σκευασματα...Η μονη θεραπεια δυστηχως ειναι η φινα αλλα εχει αλλα κακα...Τι να σου πω και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι με σενα και αυτο εχω καταλαβει..Απλα απο το βα μην βαζεις τιποτα κατι κανουν τα τοπικα...Μην περιμενεις ομως πολλα
otherdude είπε:ολα κανουν αρκει να συνεχισεις να τα παιρνεις για παντα!γιατι αλλιως αν σταματησεις αντε γεια εχεις καραφλιασει και αμα κατεβεις norwood και πας 6 αντε γεια μετα καλυτερα να πιασεις τη bic..
και το ξυρισμενο κεφαλι η καραφλα δεν την γουσταρω παροτι μου παει ,τα μαλλια ειναι υγεια και ειναι λαλακια να κανεις καραφλα αμα εχεις ωραιο προσωπο ειναι σαν καταρα τι να το κανεις το ωραιο προσωπο αν εισαι φαλακρος?
και οκ παω και κανω γαματο σωμα στο γυμναστηριο και εχω και την καραφλα και δηθεν ειμαι πιο αντρας απ τους αλλους και κατι εκανα...
καταντας να βαζεις ως ειδωλο σου τον Vin diesel και τον Statham για να παρηγορηθεις...ειναι αυτο λυση?
απ την στιγμη που καραφλιασεις φιλε η ξενερα που εχεις να φας στα γκομενικα δεν περιγραφεται ...
ποσο μαλλον αν πριν που ειχες μαλλια ειχες συνυθησει να εισαι περιτρυγιρισμενος απο γκομεναρες και μετα καραφλιαζεις και συνυδητοποιεις οτι απο brad pitt καταντας mpagkour pitt
θα εισαι αναγκασμενος να αλλαξεις τα γουστα σου και θα πηγαινεις μονο σε αυτες που σε θελουν και οχι σε αυτες που θελεις
αν καραφλιασεις περαση στις πιτσιρικες καμια εν τω μεταξυ...
θα καταντας στο κρεβατι με τιποτα σαπιες milf-αρες απ τα 25 σου, και οι 20 αρες δεν θα σε θελουν και θα σου μιλανε και στον πληθυντικο
αστο φιλε ..καραφλα = καταθλιψη
οποιος ειναι γυναικας δυσκολα αποδεχεται την καραφλα
tropheus είπε:otherdude είπε:ολα κανουν αρκει να συνεχισεις να τα παιρνεις για παντα!γιατι αλλιως αν σταματησεις αντε γεια εχεις καραφλιασει και αμα κατεβεις norwood και πας 6 αντε γεια μετα καλυτερα να πιασεις τη bic..
και το ξυρισμενο κεφαλι η καραφλα δεν την γουσταρω παροτι μου παει ,τα μαλλια ειναι υγεια και ειναι λαλακια να κανεις καραφλα αμα εχεις ωραιο προσωπο ειναι σαν καταρα τι να το κανεις το ωραιο προσωπο αν εισαι φαλακρος?
και οκ παω και κανω γαματο σωμα στο γυμναστηριο και εχω και την καραφλα και δηθεν ειμαι πιο αντρας απ τους αλλους και κατι εκανα...
καταντας να βαζεις ως ειδωλο σου τον Vin diesel και τον Statham για να παρηγορηθεις...ειναι αυτο λυση?
απ την στιγμη που καραφλιασεις φιλε η ξενερα που εχεις να φας στα γκομενικα δεν περιγραφεται ...
ποσο μαλλον αν πριν που ειχες μαλλια ειχες συνυθησει να εισαι περιτρυγιρισμενος απο γκομεναρες και μετα καραφλιαζεις και συνυδητοποιεις οτι απο brad pitt καταντας mpagkour pitt
θα εισαι αναγκασμενος να αλλαξεις τα γουστα σου και θα πηγαινεις μονο σε αυτες που σε θελουν και οχι σε αυτες που θελεις
αν καραφλιασεις περαση στις πιτσιρικες καμια εν τω μεταξυ...
θα καταντας στο κρεβατι με τιποτα σαπιες milf-αρες απ τα 25 σου, και οι 20 αρες δεν θα σε θελουν και θα σου μιλανε και στον πληθυντικο
αστο φιλε ..καραφλα = καταθλιψη
οποιος ειναι γυναικας δυσκολα αποδεχεται την καραφλα
Φίλε otherdude αν και κατ'εμέ είσαι λίγο υπερβολικός η ειλικρίνεια σου είναι αφοπλιστική.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
otherdude είπε:Kapamarou?
kapa είπε:otherdude είπε:Kapamarou?
και τα 2 ηταν αρκετα εντονα.
αλλα καμια μεταβαση στην πυχτοτητα του σπερματος και στην λιμπιντο
otherdude είπε:kapa είπε:otherdude είπε:Kapamarou?
εγω δεν εχω θεμα στην πυχτοτητα η στην λιμπιντο
μονο στην ποσοτητα.
πριν ξεκινησω την keratene οταν εκσπερματιζα η κοπελα εβαζε
καπελο για να προστατευτει απ τα cumshots:21m:
τωρα βγαζω μικροτερη ποσοτητα
παντως τους εστειλα μυνημα και μου ειπαν συνεχισε το και σε 2 βδομαδες που θα το συνυθισει ο οργανισμος σου θα σταματησει αυτη η παρενεργεια
και στην χειροτερη αμα δεν σταματησει μου λενε το κοβεις τελειως και επανερχεσαι δεν ειναι φιναστεριδη μου ειπανε που ειναι ικανη να σε αφησει
zombie για ολη σου την ζωη.
kapa είπε:otherdude είπε:kapa είπε:otherdude είπε:Kapamarou?
εγω δεν εχω θεμα στην πυχτοτητα η στην λιμπιντο
μονο στην ποσοτητα.
πριν ξεκινησω την keratene οταν εκσπερματιζα η κοπελα εβαζε
καπελο για να προστατευτει απ τα cumshots:21m:
τωρα βγαζω μικροτερη ποσοτητα
παντως τους εστειλα μυνημα και μου ειπαν συνεχισε το και σε 2 βδομαδες που θα το συνυθισει ο οργανισμος σου θα σταματησει αυτη η παρενεργεια
και στην χειροτερη αμα δεν σταματησει μου λενε το κοβεις τελειως και επανερχεσαι δεν ειναι φιναστεριδη μου ειπανε που ειναι ικανη να σε αφησει
zombie για ολη σου την ζωη.
http://www.youtube.com/watch?v=T7mUUjjXHus