Jimkan ευχαριστώ. Παντως τωρα που το ξυρισα μετά απο καιρό και έχει περισσοτερα grafts από την πρώτη επέμβαση δείχνει πολύ καλύτερη εικόνα καθώς μεγαλώνει.Καλη επιτυχια φιλε, το δυσκολο περασε και οπου να ναι ξεμπερδευεις
Jimkan ευχαριστώ. Παντως τωρα που το ξυρισα μετά απο καιρό και έχει περισσοτερα grafts από την πρώτη επέμβαση δείχνει πολύ καλύτερη εικόνα καθώς μεγαλώνει.Καλη επιτυχια φιλε, το δυσκολο περασε και οπου να ναι ξεμπερδευεις
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε άλλους λιγότερο, σε άλλους περισσότερο, μεγάλη πίκρα αυτά τα τρίμηνα.Καλησπέρα παιδιά. Ανανέωσα το νήμα μου με φωτογραφίες του 1ου μήνα.
Να σαι καλά ziggy. Η ουλή γενικά ειναι ´πληγή´ . Αν όλα πανε καλά θα δούμε στην τριτη επέμβαση τι θα κάνουμε γιατί γενικά είναι αρκετα μεγαλη και κανει μπαμ. Πιστεύω δυσκολα θα καλυφτει ικανοποιητικά σε μικρό μήκος μαλλιου.Εκτος του οτι παει πολυ καλα ως συνολικο αποτελεσμα,πλεον θα εχεις στην φαρετρα σου και ενα πολυ καλο shaved look αν δεν σε ενοχλει η ουλη η αν βρεις τροπο καλυψης της.
Το να αφαιρεθει και να γινει νεα ραφη εκ νεου υπαρχει σαν πιθανη λυση; Η δεν εχεις αρκετη ελαστικοτητα;Να σαι καλά ziggy. Η ουλή γενικά ειναι ´πληγή´ . Αν όλα πανε καλά θα δούμε στην τριτη επέμβαση τι θα κάνουμε γιατί γενικά είναι αρκετα μεγαλη και κανει μπαμ. Πιστεύω δυσκολα θα καλυφτει ικανοποιητικά σε μικρό μήκος μαλλιου.
Το χα κανει όταν είχα τελειώσει με τα στριπ. Ήταν κομπλέ στην αρχήΤο να αφαιρεθει και να γινει νεα ραφη εκ νεου υπαρχει σαν πιθανη λυση; Η δεν εχεις αρκετη ελαστικοτητα;
Καλη συνεχεια και σε σενα Γιάννη στους επόμενους μήνες.Καλή επιτυχία και στη 2η φίλε μου...Στο βίντεο βλέπω πολύ αισθητή διαφορά από τον 6ο στον 9ο μήνα...Φταίει κάτι άλλο όπως π.χ ο φωτισμός ή όντως είδε καλή διαφορά με την ωρίμανση της τρίχας?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εμένα μου φαίνεται καλά για τις εξαγωγές που έχουν γίνει. Νομίζω κάτι ακόμη έχει να το δωσει. Αλλά για να ξέρω σίγουρα πρέπει να με δει ο doc.Konjap η δότρια την έχει ακούσει αρκετά μου φαίνεται η κάνω λάθος;
Ελπίζω να μπορούμε στο μέλλον ιούλιε.Φίλε Konjaap εμείς δεν είμαστε για πανοραμικές.
Εγώ λέω να της κόψουμε εντελώς, από δω και πέρα μόνο hairline, άντε και κανά crown
Μπροστά πάντως είσαι πένα!!!