Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ Λες. Γενικά δεν νομίζω να υπάρχει να πρόβλημα. Ούτε εγω είμαι μεγάλος fan του layering αλλά δυστυχώς χρειάζεται ειδικά σε περιπτωσεις σαν τις δικές μου. Νομίζω πρόβλημα δημιουργειται όταν κάνεις layering με σκοπό να καλύψεις περιοχές άδειες. Στην περιπτωση μου υπάρχει μια μαλλί παντου απλά πισω το 1/3 είναι πιο αραιο. Και όπως ειπε ο Cvial στην επομενη θα ενισχυθουν αυτές οι περιοχές με τον σκοπο να βελτιωθεί η εικόνα κάτω από συνθήκες.Σιγουρα αλλος ανθρωπος αλλα ποσο sustainable ειναι αυτο το χτενισμα σε αντιθετο αερα, παραλια κλπ;
Εν τω μεταξυ ιούλιε είναι ενά σημειο που όταν βλέπεις καθρεπτη δεν πάει το μυαλό σου καν. Πάλι καλά που υπάρχουν οι φωτογραφίες.Φόβος και τρόμος το σημείο αυτό για τους 6ρηδες.Προβολή συνημμένου 56089
Έχει κάνει όμως μια hairline!!!!!!!!!
... και τα ασανσέρ με τις υπέροχες καμπίνες τουςΕν τω μεταξυ ιούλιε είναι ενά σημειο που όταν βλέπεις καθρεπτη δεν πάει το μυαλό σου καν. Πάλι καλά που υπάρχουν οι φωτογραφίες.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λογια Ιούλιε. Κάθε φόρα πλησιάζουμε και ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας. Ελπίζω τα 1500 να κάνουν την δουλειά.... και τα ασανσέρ με τις υπέροχες καμπίνες τους
Μπροστά όμως είσαι πένα!
(Ακόμα και εγώ καλά στέκομαι στον καθρέφτη!)
Δεν το λέω επειδή έχουμε μία κοινή πορεία μαζί, το πιστεύω. Εχει γίνει εξαιρετική δουλειά.
Και με τον τρόπο που λέει ο Cvial θα καλυφθεί και αυτό το κενό.
Το άξιζες και μπράβο!
Βάλε και καμία crown στο επόμενο ποστ
Τότε ας μην πειράξει μπροστά. Στο πίσω 1/2 που είναι πιο αραιός για να έχει ομοιομορφία μπρος -πίσω.Δεν έχει 2Κ bobby.
Bobby να σε διορθώσω.Δύσκολη περίπτωση, μικρή δότρια, χαμηλό hair/graft ratio, repair, μεγάλη recipient (>180 εκτιμώ) πέρα ταύτα εικόνα από μπροστά πολύ ωραία και φυσική (όχι σούπερ πυκνή αλλά είπαμε δύσκολη περίπτωση).
Στο πίσω μισο θέλει ενίσχυση (εγώ αν με έπαιρνε θα έκανα 30% εμπρός και 70% πίσω ενίσχυση με 2k (ότι έχει ακόμα η δότρια + γένια) και νομίζω έτσι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σούπερ (δεδομένων όλων των δυσκολιών που είπαμε παραπάνω).
Μπράβο και στο γιατρό που αναλαμβάνει τόσο δύσκολα περιστατικά.
Φίλε @Konjaap έφαγες τον γάιδαρο η ουρά έμεινε! πας για ολική επαναφορά!
Βάλε ότι μπορείς από γένια και άσε τα γκραφτ στην ουλή, κάνε smp εκεί.Bobby να σε διορθώσω.
240 για την ακρίβεια. Επίσης σκεφτομαι και για κάποια grafts στην ουλη.
Δεν υπάρχουν πολυτελειες δυστυχώς.
Ζωνή C και crown με εμφαση στο σημειο της χωρίστρας όπως είπε ο cvial. Βέβαια θέλω και την γνώμη του γιατρού εννοείται.
Δυστυχώς είμαι περιορισμένος bobby. Ξεμείναμε από grafts
Είχα κάνει smp . Δεν με βόλεψεΒάλε ότι μπορείς από γένια και άσε τα γκραφτ στην ουλή, κάνε smp εκεί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ dustinthewind. 0,8 νομίζω αν δεν κάνω λάθοςΝομίζω πως πήρε ότι καλύτερο για την περίπτωση του.
Η δότρια φαντάζομαι πως θα είναι ταλαιπωρημένη μετά από όλα αυτά, σωστά;
Επίσης εάν γνωρίζεις τι εργαλείο χρησιμοποίησε ο γιατρός για την εξαγωγή από τα γενιά; Φαντάζομαι κάτι ανάμεσα σε 0.7 - 0-8 ώστε να αποφεύγονται όσο είναι δυνατόν τα white dots.
5 σωστά cvial . ΜαραθώνιοςΟ Konjaap έχει κάνει πριν ξεκινήσει με τον Λορενζο, αν δεν απατώμαι, 3 επεμβάσεις. Μετά από συνολικά 5 επεμβάσεις το ζητούμενο πλέον είναι η δότρια του να είναι ομογενοποιημένη, να μην είναι δηλαδή patchwork. Αυτό το έχει επιτύχει.
Μπράβο για την επιμονή σου φίλε. Σου άξιζε κάτι καλό μετά από όλο το τρέξιμο και τα πολλά έξοδα.5 σωστά cvial . Μαραθώνιος
Καλά πας νομίζω !Εικόνα crown στους 8 μιση μήνες
δες εδω αυτον που πηγε στην eugenix για repair και του εβαλαν απο γενια στο κραουν πως εγινε.Konjaap όλα καλά, αλλά αυτά τα λευκά ατίθασα τριχάκια που προφανώς είναι γένια, καλύτερα να τα ψαλιδίζεις ένα ένα.
Εγώ τα κόβω λίγο πιο μέσα από τα άλλα. Τουλάχιστον αυτά που κατσαρωνουν.