Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
να βαλεις παγο.Μπορει να αφήσεις ένα θέμα χωρίς να παρέμβεις ρε φίλε; Μας τα έπρηξες
Προσεξε μην τα μπερδεψεις για πραγματικο μεγεθος μονο.
οιδημα ειναι, θα περασει.
να βαλεις παγο.Μπορει να αφήσεις ένα θέμα χωρίς να παρέμβεις ρε φίλε; Μας τα έπρηξες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καλα. Προσεχε μόνο μην καμιά φορά κατά τύχη συναντηθούμε με κάμερα ή χωρίς να ανταλλάξουμε απόψεις. Αντε πρηχτηνα βαλεις παγο.
Προσεξε μην τα μπερδεψεις για πραγματικο μεγεθος μονο.
οιδημα ειναι, θα περασει.
Δεν υπαρχει λογος για "κατα τυχη." (καλα, υπαρχει και λεγεται θρασυδειλια)καλα. Προσεχε μόνο μην καμιά φορά κατά τύχη συναντηθούμε με κάμερα ή χωρίς να ανταλλάξουμε απόψεις. Αντε πρηχτη
Τρολακι είσαι εσύ φουσκωτέ από τα Lidl! Ασε την παρουσίαση να γίνει ανεξάρτητη επιτέλους!!Δεν υπαρχει λογος για "κατα τυχη." (καλα, υπαρχει και λεγεται θρασυδειλια)
Γνωριζες που θα με βρεις απο 07.00 μεχρι 21.00.
Ποσο δυσκολο σου ειναι? Ειδικα μετα τις 18,00 εχει και ανετο παρκιγγκ.
Αλλα ας σοβαρευτουμε.
Λοιπον, ασε τα λογια προς εμενα τρολακι, δεν ξαναγραφω εδω.
Δες το περιστατικο ΜΟΥ, που ο ανθρωπος θα εχει και γ@μω τα μαλλια και θα αλλαξει η ζωη του εξαιτιας ΜΟΥ, και κατσε στην κερκιδα να ξεροσταλιαζεις και να ευχεσαι να βγαλεις και εσυ παρομοια μαλλια "με καλη τιμούλα".
Φιλακια
Αδερφέ με εσένα στο τιμόνι όταν αποσυρθεί ο αεράτος το φόρουμ θα είναι έτοιμο για την επόμενη μέρα. Το recruiting που κάνουμε οι καραφλομορφοι εδώ έχει πάει σε άλλο επίπεδο.Τρολακι είσαι εσύ φουσκωτέ από τα Lidl! Ασε την παρουσίαση να γίνει ανεξάρτητη επιτέλους!!
Οι ειδικές φωτό δεν είναι ειδικές , ανέβηκαν για να τονίσουν το μέγεθος του προβλήματος, άλλωστε απάντησα και στον jim πως αν φαίνονται πολλά είναι οφθαλμαπάτη κατά μία έννοια και όχι η πραγματικότητα.και ΣΙΓΟΥΡΑ οχι σαν τις 2 πολυ "ειδικες" φωτογραφιες που ποσταριστηκανε.
Θα σε παρακαλέσω να διατηρήσουμε μια ευταξία, κακώς τοποθετήθηκες κατ αυτόν τον τρόπο γιατί δεν υπήρχε λόγος .Μπορει να αφήσεις ένα θέμα χωρίς να παρέμβεις ρε φίλε; Μας τα έπρηξες
σώπα ρε φιλε; δηλαδη θα μας πει ο ιδιος που έκανε την επέμβαση τι ισχύει; δηλαδη τι περιμένεις να ακούσεις; προφανώς θα πει αυτό που τον συμφέρει, άσχετα αν ισχυει ή οχι...και προφανώς δεν θα πει κάτι που δεν τον συμφέρει....οπως πχ δεν θα πει οτι δεν απλώθηκε η εξαγωγή και γιαυτο η δότρια φαινεται ταλαιπωρημένηΜιας που παρενεβη ο γιατρος , θα ηταν χρησιμο να μας πει την επιστημονικη του αποψη για τις περιοχες της δοτριας που φαινονται πιο αραιες.
Αν μπορει να ειναι κατι που προϋπηρχε, αν ειναι κατι προσωρινο ή αν υπαρχει περιπτωση να προκληθηκε κατα την εξαγωγη.
Γιατι ειναι κατι που εχουμε παρατηρησει και σε αλλα περιστατικα σε παρομοιο σταδιο μετα τη ΜΜ
Δες το περιστατικο ΜΟΥ, που ο ανθρωπος θα εχει και γ@μω τα μαλλια και θα αλλαξει η ζωη του εξαιτιας ΜΟΥ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καλό θα ήταν να αφήσει το νήμα ανεξάρτητο και να μη πει τίποτα.Μιας που παρενεβη ο γιατρος , θα ηταν χρησιμο να μας πει την επιστημονικη του αποψη για τις περιοχες της δοτριας που φαινονται πιο αραιες.
Αν μπορει να ειναι κατι που προϋπηρχε, αν ειναι κατι προσωρινο ή αν υπαρχει περιπτωση να προκληθηκε κατα την εξαγωγη.
Γιατι ειναι κατι που εχουμε παρατηρησει και σε αλλα περιστατικα σε παρομοιο σταδιο μετα τη ΜΜ
ο συγκεκριμένος ειναι αβανταδόρος του γιατρού...σε διάφορα νηματα του γιατρού αυτο κανει....δινει "πασες" στον γιατρό να μας πει τα δικά του και αυτά που τον συμφέρουν...καλό θα ήταν να αφήσει το νήμα ανεξάρτητο και να μη πει τίποτα.
Αυτό νήμα θα είναι ανεξάρτητο με η χωρίς τον γιατροκαλό θα ήταν να αφήσει το νήμα ανεξάρτητο και να μη πει τίποτα.
Είσαι γάτος!ο συγκεκριμένος ειναι αβανταδόρος του γιατρού...σε διάφορα νηματα του γιατρού αυτο κανει....δινει "πασες" στον γιατρό να μας πει τα δικά του και αυτά που τον συμφέρουν...
Ειπα δεν θα ξαναγραψω σε αυτο το νημα παρα μονο αν καποιος γραφει ψεμματα, συκοφαντιες ή λασπη.Μιας που παρενεβη ο γιατρος , θα ηταν χρησιμο να μας πει την επιστημονικη του αποψη για τις περιοχες της δοτριας που φαινονται πιο αραιες.
Οχι, δεν το χανω εκει.Νταξει γιατι να μη ποσταρει, τον αφορα αμεσα. Τον ειρωνικο τονο να αποφυγει μονο, γιατι το χανει απο κει.
Φιλαρακι, εγω ΜΑΛΛΑΚΙΑ βαζω...Ο Sever Muresanu, ο γιατρός που πήγα εγώ, μου είχε πει επί λεξή πως πολλοί γιατροί μμ έχουν Messiah complex (Messiah complex). Μου είχε πει πως τους συγκεκριμένους τους αποφεύγει στα συνέδρια. Πλέον, έχω καταλάβει για ποιους μίλαγε... Φαντάσου να ήσουν κανένας χειρουργός που σώζει ζωές τι θα έλεγες.
Απλά Τάσο. Σε κάθε φωτογραφία που θα ποστάρεις, σε χαθεί σχολιο που θα παραθέτεις θα πετάγεται σαν….. ξέρεις τι με σκοπό να φέρει την συζήτηση στα μέτρα του. Κανείς δεν αμφιβάλει για την αντικειμενική προσέγγιση σου ….Αυτό νήμα θα είναι ανεξάρτητο με η χωρίς τον γιατρο