ksaderfos 2600graft 25/9/2024 dr.Anastasakis

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Προφανώς και αυτός είναι ο σκοπός του γιαυτο ανακατεύεται σε όλα αυτά τα νήματα και αρχίζει και επιτίθεται και βριζει για να μη κάνουν ελεύθερη κριτική είτε αυτοί που παρουσιάζουν ειτε τα υπόλοιπα μέλη στις παρουσιάσεις του. Το ιδιο κανει και στις επίσημες παρουσιάσεις του για να κανει ανενόχλητος τη διαφήμιση του. Το ιδιο κανει και στις "ανεξάρτητες" του με σκοπό να χειραγωγήσει και αυτές και να μη δειξουν κάτι που δεν τον συμφέρει.

Ήδη αμα δεις ο τασος δεν ανέφερε σε αυτο το νημα αυτά που του ειχε πει ο ξάδερφος οσον αφορά την ελλιπή συμμετοχη του γιατρού στην επέμβαση με τον φοβο μην επιτεθεί ο γιατρός. Το ιδιο θα σκέφτεται καθε φορά που θα πάει να δειξει ή πει κάτι που δεν συμφέρει τον γιατρό..."θα λεει ας μη το πω, ή ας μη το δειξω γιατι θα νευριάσει ο γιατρός και θα αρχίσει την επίθεση πάλι" οπως έκανε και με τα λόγια του ξαδερφου του που δεν τα ανέφερε σε αυτο το νημα με την ιδια σκέψη..οπότε και αυτη η παρουσίαση για μένα παύει να ειναι ανεξάρτητη.....ο γιατρός ουσιαστικά ξέρει πολυ καλά τι κανει και γιατι το κανει....
Υπο αυτές τις συνθηκες οσο ο γιατρός αλωνίζει σε ολα τα νηματα ανεξάρτητη παρουσίαση δεν πρόκεται να δούμε εδώ μέσα.
Δε το ανέφερα γιατί απλά δε βγάζει πουθενά, δεν έχει νόημα και θα ασχολούμαστε μόνο με τα incisions χωρίς να μπορεί κανείς να αποδείξει τίποτα.
Σε καμιά περίπτωση δε σκέφτομαι να μην γράψω κάτι γιατί θα πεταχτεί ο γιατρός κ θα αρχίσει τα δικά του.
ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΕΛΟΣ.
Ξεκολλάτε το κεφάλι σας, η παρουσίαση ειναι ανεξάρτητη είτε γράφει είτε όχι ο γιατρός. Είναι ανεξάρτητη γιατί την ελέγχω εγώ , και όσο περνάει ο καιρός θα έρθουν φωτό κ βίντεο με ήλιο με συννεφιά με Χιόνα καi βροχές , κάτω από λάμπες λεντ, με μακρύ μαλλί με κοντό μαλλί με ξυρισμένη δοτρια και αξύριστο μουστάκι.
Και στο 12 μηνο θα τον τον βάλω να τα
ξυρίσει να μετρήσω πόσα έχουν βγει και αν ταιριάζουν με αυτά που έχω μετρήσει ήδη...................οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

#mono#otasos33#metraei# opeskaigraft

Τελευταία επεξεργασία:

GeorgeXz

Member
Επισήμανση: Όπως φαίνεται, τόσο από την συγκεκριμένη κλινική, όσο και από άλλες, όχι από όλες βέβαια, η συμμετοχή νοσηλευτικού προσωπικού σε ΜΜ είναι προς αντικατάσταση του κάθε γιατρού σε σημείο που αρκετές ΜΜ να πραγματοποιούνται από το νοσηλευτικό προσωπικό αντί του εκάστοτε γιατρού, υπό την έμμεση εποπτεία και την ευθύνη του τελευταίου βεβαίως. Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν χρήσιμο να αναφέρεται και το όνομα του/της νοσηλεύτριας που ουσιαστικά κάνει την ΜΜ. Πράγματι, πέραν των ιατρικών πρωτοκόλλων που πρέπει να εφαρμόζονται τόσο στην τοπική αναισθησία της περιοχής, στην διατήρηση των τριχοθυλακίων και στα του χώρου όπου πραγματοποιείται η επέμβαση, η διαδικασία είναι περισσότερο "μαστόρικη" και λιγότερο επιστημονική, δλδ από τη στιγμή που εκπαιδευτεί σε συγκεκριμένη τεχνική και υπάρχει το ταλέντο στο χέρι μπορεί να πραγματοποιηθεί και από νοσηλευτικό προσωπικό, δεν είναι πυρηνική φυσική ή εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. Εν κατακλείδι, όση σημασία έχει να λέμε ότι πραγματοποιήθηκε στην κλινική του τάδε, καθώς ακολουθούνται οι γενικότερες guidelines αυτού κατά την ΜΜ και θέλω να πιστεύω ότι γίνεται κ η αρχική σχεδίαση και ο τελικός έλεγχος τουλάχιστον από αυτόν, άλλη τόση σημασία έχει να λέμε ότι την πραγματοποίησε το τάδε νοσηλευτικό προσωπικό, ονομαστικά καθώς αύριο πιθανόν να ανοίξει το δικαίωμα να πραγματοποιούν και αυτοί, επίσημα, ΜΜ υπό τη σκέπη ενός ιατρού, όπως δλδ γίνεται πρακτικά τώρα σε αρκετές κλινικές. Κ όσες επιμένουν, προς τιμήν τους, να την κάνει γιατρός εγγεγραμμένος ίσως έτσι να δικαιολογούν το υψηλότερο κόστος.

bobby

Well-Known Member
Και να πάρουν όλη την δόξα οι νοσηλεύτριες; Που ακούστηκε ξανά αυτό; Και ο ιατρός τίποτα καμμία αναφορά στις δεξιότητες, την γνώση του, τα χρόνια που ξόδεψε διαβάζοντας αντί να απολαύσει τα νιάτα του;:p:p:p:p:p:p

vlafo

Well-Known Member
Taso
Kαλή επιτυχία εύχομαι στον ξάδερφο σου.
Εύκολο περιστατικό χωρίς καμία δυσκολία που αν έχει την αναμενόμενη φύτρωση θα είναι μια χαρά αποτέλεσμα.
Ξέρουμε εμβαδομετρούμενη περιοχή πόσο είναι?
Σίγουρα θα την έχεις μετρήσει.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Μιας που έχω πένθος αυτές τις μέρες και δεν έχω όρεξη, θα αδιαφορήσω για τις βλακίες που γράφεις και απλά θα σε αφήσω να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου σε ένα χώρο με losers (είσαι και εσύ ένας από αυτούς αφού επιλέγεις τέτοια μέρη...). Είναι κάπως αστείο να σε βλέπω να περνάς τον χρόνο της ζωής σου κάνοντας το μπανιστηρτζή σε ένα χώρο με losers για να δεις τι γράφουν για σένα.
Αρχικα, τα ειλικρινη μου συλλυπητηρια...

Μπερδευεσαι τραγικα.
Εγω ειμαι εδω οπως εχει γραψει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορες για να μην μενει αναπάντητη η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, η καφριλα, λασπη, τοξικοτητα και μισσαλλοδοξια καποιων θρασυδειλων που αν δεν ηταν ανωνυμοι δεν θα τομλουσαν ποτε να πουν αυτα που λενε φοβουμενοι οτι θα βρεθουν ειτε επωνυμα ξεφτιλισμενλοι ειτε στα εδωλιο.
Μετα χαρας δεν ξαναγραφω ποτε σε αυτο το φορουμ αν δεν ξαναασχοληθειτε μαζι μου και το τηρήσετε.
ΔΕΝ μου αρεσει καθολου
Ειναι εμετικό να βλεπω ολοκληρους αντρες επειδη εχουν απλα θεμα με τα μαλλια τους αντι να κανουν κατι για αυτο ΕΥΣΤΟΧΑ (αντι να ψαχνουν τον φθηνο και πολλα υποσχομενο νεο αστερι της μεταμοσχευσης , χαχαχαχαχα) ή να αναζητησουν βοηθεια σε καποιον ειδικο ψυχικης υγειας, να προτιμουν να βγαζουν χολη, δηλητηριο και μισος απεναντι στο μοναδικο ιατρο στην Ελλάδα που μπορει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (δλδ με αποδειξεις με εκατονταδες περιστατικα και εκατονταδες βιντεο αποτελεσματων) να τους βοηθησει , απλα επειδη δεν κωλωνει να τους απανταει με τον ιδιο τροπο και φυσικα επειδη δεν συμφωνουν με τις ...χρεωσεις του (ευτυχως, τα βιντεο δειχνουν ποσο ανοητοι ειναι...)

Anastasakis Hair Clinic

Και να πάρουν όλη την δόξα οι νοσηλεύτριες; Που ακούστηκε ξανά αυτό; Και ο ιατρός τίποτα καμμία αναφορά στις δεξιότητες, την γνώση του, τα χρόνια που ξόδεψε διαβάζοντας αντί να απολαύσει τα νιάτα του;:p:p:p:p:p:p
Θα τα απολαυσω οταν ερθει η ωρα.
καλα να ειμαστε

Anastasakis Hair Clinic

Taso
Εύκολο περιστατικό χωρίς καμία δυσκολία που αν έχει την αναμενόμενη φύτρωση θα είναι μια χαρά αποτέλεσμα.
Δεν υπαρχουν ευκολα περιστατικα.
Εισαι η πιο ΤΡΑΝΗ αποδειξη εσυ ο ιδιος...
Χοντρη τριχα, παρομοιο σταδιο με τον ksaderfo, γκρι μαλλι, πλουσια δοτρια, και ειδαμε τι εγινε.

gregkont13

Verified MM member
Αρχικα, τα ειλικρινη μου συλλυπητηρια...

Μπερδευεσαι τραγικα.
Εγω ειμαι εδω οπως εχει γραψει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορες για να μην μενει αναπάντητη η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, η καφριλα, λασπη, τοξικοτητα και μισσαλλοδοξια καποιων θρασυδειλων που αν δεν ηταν ανωνυμοι δεν θα τομλουσαν ποτε να πουν αυτα που λενε φοβουμενοι οτι θα βρεθουν ειτε επωνυμα ξεφτιλισμενλοι ειτε στα εδωλιο.
Μετα χαρας δεν ξαναγραφω ποτε σε αυτο το φορουμ αν δεν ξαναασχοληθειτε μαζι μου και το τηρήσετε.
ΔΕΝ μου αρεσει καθολου
Ειναι εμετικό να βλεπω ολοκληρους αντρες επειδη εχουν απλα θεμα με τα μαλλια τους αντι να κανουν κατι για αυτο ΕΥΣΤΟΧΑ (αντι να ψαχνουν τον φθηνο και πολλα υποσχομενο νεο αστερι της μεταμοσχευσης , χαχαχαχαχα) ή να αναζητησουν βοηθεια σε καποιον ειδικο ψυχικης υγειας, να προτιμουν να βγαζουν χολη, δηλητηριο και μισος απεναντι στο μοναδικο ιατρο στην Ελλάδα που μπορει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (δλδ με αποδειξεις με εκατονταδες περιστατικα και εκατονταδες βιντεο αποτελεσματων) να τους βοηθησει , απλα επειδη δεν κωλωνει να τους απανταει με τον ιδιο τροπο και φυσικα επειδη δεν συμφωνουν με τις ...χρεωσεις του (ευτυχως, τα βιντεο δειχνουν ποσο ανοητοι ειναι...)
εγώ θα έρθω σε σένα μόνο αν ανεβάσεις και άλλο τη χρέωση γιατί είσαι φτηνός ;) τώρα σταμάτα να παίρνεις μάτι τι γράφουμε :) Και επισής συμβουλέψου και εσύ κανένα σύμβουλο ψυχικής υγείας γιατί μέχρι να επιστρέψει ο Χρήστος θα τραβάς κουπί μόνος.

vlafo

Well-Known Member
Δεν υπαρχουν ευκολα περιστατικα.
Εισαι η πιο ΤΡΑΝΗ αποδειξη εσυ ο ιδιος...
Χοντρη τριχα, παρομοιο σταδιο με τον ksaderfo, γκρι μαλλι, πλουσια δοτρια, και ειδαμε τι εγινε.
Ως συνήθως τα έχεις κάνει αχταρμά στην προσπάθεια σου να ρίξεις το δηλητήριο σου.
Υπάρχουν εύκολα,πανεύκολα δύσκολα και πολύ δύσκολα.
Αυτά σύμφωνα με γιατρό όχι με vlafo απλά κάποια έχουν ιδιαιτερότητες σε σχέση με άλλα.
Έτσι για να τα ξεκαθαρίζουμε.
Το δικό μου ήταν αρκετά δύσκολο σαν κατηγοριοποίηση,γιατί είχα πολλά μαμά και σε φόρλοκ και σε crown (ξέρεις εκεί που δεν ακουμπάς καν εσύ) και έπρεπε να μπει μέσα σε μαμά χωρίς να τα τραυματίσει και να τα δέσει συγχρόνως.
Ψιλά γράμματα..;)
Καμία σχέση με χοντρή τρίχα,κανονική έχω μετρημένη 52,πλούσια δότρια δεν είχα λίγο κάτω από 8000g διαθέσιμη-κανονική δηλαδή και εκεί και αποτέλεσμα που εσύ τέτοιο δεν πρόκειται ποτέ να προσφέρεις.

Τι έγινε δηλαδή που το επικαλείσαι συνέχεια?
Έγινε λάθος στην καταμέτρηση απο μια νοσηλεύτρια που μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Τα δικά σου να μας πεις τι έχει γίνει μια και στο δικό μου έχουν δοθεί όλες οι απαντήσεις αναλυτικά.

tasos33

Well-Known Member
Taso
Προσεχώς θα επανέλθω με πολλές εκρηκτικές λεπτομέρειες, μεταξυ αυτών και το εμβαδόν της περιοχης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Δε το ανέφερα γιατί απλά δε βγάζει πουθενά, δεν έχει νόημα και θα ασχολούμαστε μόνο με τα incisions χωρίς να μπορεί κανείς να αποδείξει τίποτα.
Σε καμιά περίπτωση δε σκέφτομαι να μην γράψω κάτι γιατί θα πεταχτεί ο γιατρός κ θα αρχίσει τα δικά του.
ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΕΛΟΣ.
Ξεκολλάτε το κεφάλι σας, η παρουσίαση ειναι ανεξάρτητη είτε γράφει είτε όχι ο γιατρός. Είναι ανεξάρτητη γιατί την ελέγχω εγώ , και όσο περνάει ο καιρός θα έρθουν φωτό κ βίντεο με ήλιο με συννεφιά με Χιόνα καi βροχές , κάτω από λάμπες λεντ, με μακρύ μαλλί με κοντό μαλλί με ξυρισμένη δοτρια και αξύριστο μουστάκι.
Και στο 12 μηνο θα τον τον βάλω να τα
ξυρίσει να μετρήσω πόσα έχουν βγει και αν ταιριάζουν με αυτά που έχω μετρήσει ήδη...................οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

#mono#otasos33#metraei# opeskaigraft
Σωστοοοοος.
Επικροτω 100% !!!
Ειδικα αν τον βαλεις να τα ξυρισει, θα ειναι γ@μ@το!

aeratos28

Just aeratos
Πρώτα θα απαντηεεις αν ισχύουν η όχι, όλα αυτά τα οποία έχεις κατηγορηθεί από τους πελάτες σου Αldo και jacksmith ότι του προέτρεψες να μην συνεχίσουν τις δημοσιες παρουσιάσεις τους εδώ στο φόρουμ, λόγω των μη καλων αποτελεσμάτων τους ,θα μας αποδείξεις πως βγάζουν μάτια όπως είπες τα αποτελέσματα από τις επεμβάσεις που ανέβασε ο Πάνος ,δικές σου επεμβάσεις ,στις οποίες έδειξε ο Πάνος ένα προς ένα τα λάθη που έχουν γίνει σε αυτές και τα αποτελέσματα των λαθών αυτών σε δοτριες και ληπτριες ....
Θα περιμένουμε να ανεβάσει πάλι το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που είχες κάνει με τον Cvial ,να μας διευκρινήσεις τι ακριβώς εννοούσες στο σημείο αυτό περί τιμών από κοντά κτλ....και μετά κάνε ότι νομίζεις ...γράψεις δεν γράψεις πάλι .......καταλαβαίνεις τι θέλω να πω με τις τελείες ..
ΔΕΝ μου αρεσει καθολου

Anastasakis Hair Clinic

Πρώτα θα απαντηεεις αν ισχύουν η όχι, όλα αυτά τα οποία έχεις κατηγορηθεί από τους πελάτες σου Αldo και jacksmith ότι του προέτρεψες να μην συνεχίσουν τις δημοσιες παρουσιάσεις τους εδώ στο φόρουμ, λόγω των μη καλων αποτελεσμάτων τους ,θα μας αποδείξεις πως βγάζουν μάτια όπως είπες τα αποτελέσματα από τις επεμβάσεις που ανέβασε ο Πάνος ,δικές σου επεμβάσεις ,στις οποίες έδειξε ο Πάνος ένα προς ένα τα λάθη που έχουν γίνει σε αυτές και τα αποτελέσματα των λαθών αυτών σε δοτριες και ληπτριες ....
Θα περιμένουμε να ανεβάσει πάλι το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που είχες κάνει με τον Cvial ,να μας διευκρινήσεις τι ακριβώς εννοούσες στο σημείο αυτό περί τιμών από κοντά κτλ....και μετά κάνε ότι νομίζεις ...γράψεις δεν γράψεις πάλι .......καταλαβαίνεις τι θέλω να πω με τις τελείες ..
Μην γ@μ@ς ρε κολλημενε ΚΑΙ αυτο το νημα.
Για ΟΝΟΜΑ του Θεου ρε ανθρωπε!

Θα σου ανοιξω νημα, θα σου κανω βιντεο και θα απαντησω σε βιντεο
Απλα ΔΕΝ θα σου αρεσει
Καθόλου.
You asked for it

Legwg James

Well-Known Member
Ως συνήθως τα έχεις κάνει αχταρμά στην προσπάθεια σου να ρίξεις το δηλητήριο σου.
Υπάρχουν εύκολα,πανεύκολα δύσκολα και πολύ δύσκολα.
Αυτά σύμφωνα με γιατρό όχι με vlafo απλά κάποια έχουν ιδιαιτερότητες σε σχέση με άλλα.
Έτσι για να τα ξεκαθαρίζουμε.
Το δικό μου ήταν αρκετά δύσκολο σαν κατηγοριοποίηση,γιατί είχα πολλά μαμά και σε φόρλοκ και σε crown (ξέρεις εκεί που δεν ακουμπάς καν εσύ) και έπρεπε να μπει μέσα σε μαμά χωρίς να τα τραυματίσει και να τα δέσει συγχρόνως.
Ψιλά γράμματα..;)
Καμία σχέση με χοντρή τρίχα,κανονική έχω μετρημένη 52,πλούσια δότρια δεν είχα λίγο κάτω από 8000g διαθέσιμη-κανονική δηλαδή και εκεί και αποτέλεσμα που εσύ τέτοιο δεν πρόκειται ποτέ να προσφέρεις.

Τι έγινε δηλαδή που το επικαλείσαι συνέχεια?
Έγινε λάθος στην καταμέτρηση απο μια νοσηλεύτρια που μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Τα δικά σου να μας πεις τι έχει γίνει μια και στο δικό μου έχουν δοθεί όλες οι απαντήσεις αναλυτικά.
Ανανέωσε το με καμιά φώτο να σε χαρούμε αν έχεις διάθεση πάντα.

aeratos28

Just aeratos
Συνέχισε να μην απαντάς εσύ στα σοβαρά ερωτήματα αυτά που αφορούν εδώ το φόρουμ και μόνο,και να προσπαθείς με διάφορους τρόπους να απειλείς και να αποφεύγεις τις απαντησεις...με το που ανεβάσει ο Cvial το δεύτερο μέρος της συνέντευξης με την περίεργη τοποθέτηση σου,περί διαφοροποίησης της τιμής από κοντά + όλα τα άλλα τα οποία αγνοείς επίτηδες για να μην ακούγονται, και τοτε θα δεις και εσύ νήμα και βίντεο εδώ και τα πάντα , αλλά και ένα podcast δημόσιο σε ένα από τα 3 μεγαλύτερα podcast στο Ελληνικο youtube το οποίο ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ...και επειδή είμαι και καλό παιδί,γιατί ο αερατος ,είναι κύριος,θα σου δώσω όταν έρθει η στιγμή και την επιλογή να διαλέξεις και σε ποιο από τα 3 αυτά , θες να γίνει αυτή η δημόσια κουβέντα...αν θέλεις και στο no1
Θα ανοίξεις εσύ βίντεο για εμένα? Με απειλείς ως προς τι ακριβώς και λες δεν θα μου αρέσει?? Τι δεν θα μου αρέσει ακριβώς ? Αν δώσεις απαντήσεις στα ζητήματα αυτά τα οποία έχουν να κάνουν με τους πελάτες σου μια χαρά θα μου αρέσουν..Πρόσεχε λοιπόν γιατί οτιδήποτε χρησιμοποιήσεις ,προσωπικό μου στοιχείο και δημοσιοποιήσεις κάτι δικό μου ,οι συνέπειες οι νομικές θα είναι τεραστίων διαστάσεων ..
Μην γ@μ@ς ρε κολλημενε ΚΑΙ αυτο το νημα.
Για ΟΝΟΜΑ του Θεου ρε ανθρωπε!

Θα σου ανοιξω νημα, θα σου κανω βιντεο και θα απαντησω σε βιντεο
Απλα ΔΕΝ θα σου αρεσει
Καθόλου.
You asked for it

Anastasakis Hair Clinic

Συνέχισε να μην απαντάς εσύ στα σοβαρά ερωτήματα αυτά που αφορούν εδώ το φόρουμ και μόνο,και να προσπαθείς με διάφορους τρόπους να απειλείς και να αποφεύγεις τις απαντησεις...με το που ανεβάσει ο Cvial το δεύτερο μέρος της συνέντευξης με την περίεργη τοποθέτηση σου,περί διαφοροποίησης της τιμής από κοντά + όλα τα άλλα τα οποία αγνοείς επίτηδες για να μην ακούγονται, και τοτε θα δεις και εσύ νήμα και βίντεο εδώ και τα πάντα , αλλά και ένα podcast δημόσιο σε ένα από τα 3 μεγαλύτερα podcast στο Ελληνικο youtube το οποίο ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ...και επειδή είμαι και καλό παιδί,γιατί ο αερατος ,είναι κύριος,θα σου δώσω όταν έρθει η στιγμή και την επιλογή να διαλέξεις και σε ποιο από τα 3 αυτά , θες να γίνει αυτή η δημόσια κουβέντα...αν θέλεις και στο no1
Θα ανοίξεις εσύ βίντεο για εμένα? Με απειλείς ως προς τι ακριβώς και λες δεν θα μου αρέσει?? Τι δεν θα μου αρέσει ακριβώς ? Αν δώσεις απαντήσεις στα ζητήματα αυτά τα οποία έχουν να κάνουν με τους πελάτες σου μια χαρά θα μου αρέσουν..Πρόσεχε λοιπόν γιατί οτιδήποτε χρησιμοποιήσεις ,προσωπικό μου στοιχείο και δημοσιοποιήσεις κάτι δικό μου ,οι συνέπειες οι νομικές θα είναι τεραστίων διαστάσεων ..
Αυτο ειναι ξεκαθαρη απειλη.

καλη τυχη. Μολις εχασες

Anastasakis Hair Clinic

Ορίστε?? Ξαναδες ποιος απειλησε με βίντεο που δεν θα μου αρέσει..
Καλή τύχη και σε εσένα ..δεν σου βγήκε
Να απειλησω εγω εσενα?
Ποτε δεν απειλω αρχικα, αυτα ειναι για τα ανωνυμα κοριτσακια

Οσον αφορα την απειλη ΣΟΥ οτι θα με βγαλεις σε δηθεν podcast κτλ, Δημοκρατια εχουμε, απεδειξε το αν εισαι ψυχασθενης ή οχι με οποιον τροπο θες.
Μην μπεις στο κοπο να με ενημερωσεις καν.

Απλα προσεξε μην φανεις καπου και χαθει καθε πιθανοτητα να σε πιστεψει κανεις οτι δηλητηριο και να αφησεις

Μπλουζα