εκανα 2 συνεδριεσ απο 7 ωρεσ,,ο λιοσησ μου την εκανεkwstakis καλη επιτυχια και απο μενα, ποσο κοστισε η επεμβαση? ποιος ο γιατρος της επεμβασης? ποσες ωρες? στο χειρουργειο ποσα ατομα ηταν?
εκανα 2 συνεδριεσ απο 7 ωρεσ,,ο λιοσησ μου την εκανεkwstakis καλη επιτυχια και απο μενα, ποσο κοστισε η επεμβαση? ποιος ο γιατρος της επεμβασης? ποσες ωρες? στο χειρουργειο ποσα ατομα ηταν?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εξαρταται την κλινικηΓια 2.500 grafts συνηθως πόσα λεφτά παει η εμφύτεση παιδιά?
λιοσησ,,ναι θα το κανω νικολα,,λιολης ε? καλη επιτυχια και παλι φιλε μου να ποσταρεις οποτε μπορεις φωτο με την εξελιξη σου θα το περιμενουμε
4000 για d@iΓια την ίδια με εσένα κλινική ενοώ...έχω πάει 2 φορές για γνωμάτευση αλλα μου λενε για 1.300 grafts... τωρα χρειάζομαι γυρω στα 2.000 ...στο περιπου πόσο βγαίνει?
Σου είπαν στο περίπου πόσα grafts χρειάζεσαι και πόσο πάνω κάτω θα κοστισει?καλη επιτυχια φιλε μου με την επεμβαση σου.σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεις το αποτελεσμα που επιθυμεις.σε παρακαλω πολυ ανεβασε φωτο ανα διαστηματα για να βλεπουμε την πορεια σου(θετικη ή αρνητικη).πηγα κ εγω εχθες στην d@i και σκεφτομαι να το επιχειρησω κατα τον νοεμβρη αν και δεν εχω εντονο προβλημα(λιγο κροταφους κ αραιωση στο μπιφτεκι).και καλη επιτυχια!
πιστεψε με φιλε με τα implanters δεν φαινεται σεχδον καθολου αν μπουν ενδιαμεσα σε μαμα και φαινονται πολυ λιγοτερο ακομα κ μονα τους σε σχεση με πριν λιγα χρονια.Τωρα αν περιμενεις να φαινονται 100% οπως τα μαμα μαλλον απιθανο μου φαινεται ακομα και μετα απο 10 χρονια.Πολλά ρε γμτ είναι... λέτε στο μέλλον να εξελιχθεί η εμφύτευση και να μην φαίνονται τα μεταμοσχευμένα μαλλιά? Με βλέπω για Αυγουστο να κάνω και εγώ..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οταν λες grafts εννοουμε τα τριχοθυλακια ετσι;εμενα μου ειπαν για 1000τριχοθυλακια μιας κ θελω να πυκνωσω το μπιφτεκι κ λιγο κροταφους.2000 ευρωπουλα η τιμη.Σου είπαν στο περίπου πόσα grafts χρειάζεσαι και πόσο πάνω κάτω θα κοστισει?
Γιατι και εγώ επιθυμώ να κάνω μια παρόμοια πυκνωση, και ίσως να πάω στην ίδια κλινικη, γιατί στην Ελλάδα είναι η καλύτερη οπως λένε.. και επειδή για εξωτερικό δεν λέει λόγω οικονομικής στενότητας, πιθανόν να επθλεξω την DHI..
Αν και λόγω άδειας, μαλλον θα την κάνω τον Μάιο.. ελπίζω να είναι 'σωστή εποχή' για μεταμόσχευση..