'Αρα η σωστή και έντιμη κλινική, πρέπει να ενημερώνει σχετικά τους υποψήφιους για μμ:
1. Να διακόψουν την αιμάτωση 1-2 μήνες πριν, διακόπτοντας το regain etc..
2. Να έχουν υπ' όψιν τους, ότι υπάρχει κίνδυνος απώλειας των μαλλιών που έχουν, από την 'κοντινή' τοποθέτηση των νέων ριζών
3. Ότι εάν υπάρξει shockloss, θα πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκαλυφθεί.. πως όμως άραγε??
Εάν πάω αύριο στην dhi, και μου μεταμοσχεύσουν 1000 ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ [για αυτό ονομάζεται 'μεταμόσχευση: Γιατί μεταφέρουν ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ και ΟΧΙ ΤΡΙΧΕΣ]!!, και φυτρώσουν και τα 1000 μοσχεύματα, αλλά χάσω λόγω σοκλος πχ 400 υπάρχουσες ρίζες, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ θα το ξέρω??? Δηλαδή, τι πρέπει να κάνω?? Να ζητήσω από την κλινική, να βάλει ταμπέλες στα υπάρχουσα μαλλιά μου, που να γράφουν 'Βασίλης', και πινακίδες σε αυτά που έχουν μμ οι ίδιοι, γράφοντας πάνω σε αυτά... 'DHI'?????????????????????????????????????????????????
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ότι η σωστή κλινική, ενημερώνει ΠΛΗΡΩΣ τους υποψηφίους για πύκνωση, σχετικά με τους κινδύνους από την πύκνωση (που ακούγεται και είναι σίγουρα δύσκολη τεχνική), και όχι 'σου βάλαμε 1000 ρίζες, αλλά ξέρεις, οι ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΡΙΧΕΣ πέσανε επειδή.. 'μεγαλώνεις' κτλ..
Αυτό είναι ΑΔΙΚΟ και όχι έντιμο.. σωστά???