μαρεσει που δεν ισαι ποκατειλλημενοσ φιλε,,,,,Εξαφανιζόλ ο Kwstakis ε? Γιατί όμως?
Εξαφανιζόλ ο Kwstakis ε? Γιατί όμως?
μαρεσει που δεν ισαι ποκατειλλημενοσ φιλε,,,Αφού το όνομα του τα λέει όλα .....τι να σχολιάσεις
μαρεσει που δεν ισαι ποκατειλλημενοσ φιλε,,,,,Εξαφανιζόλ ο Kwstakis ε? Γιατί όμως?
Εξαφανιζόλ ο Kwstakis ε? Γιατί όμως?
μαρεσει που δεν ισαι ποκατειλλημενοσ φιλε,,,Αφού το όνομα του τα λέει όλα .....τι να σχολιάσεις
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
bouklas, μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για τις περιπτώσεις που ανέφερες σχετικά με την dhi?
Επειδη 'προγραμματιζω' να κάνω μμ (πυκνωση) εκεί, χωρίς βέβαια να έχω 'κλείσει' κάτι ούτε εχω πληρώσει προκαταβολή, θα ήθελα να με κατατοπισεις γιατί με έβαλες σε προβληματισμό.. δεν θα ήθελα κάποια αποτυχία κτλ, και μόνο εδώ μέσα τα μαθαίνουμε όλα από 'πρώτο χέρι..'..
δεν μενδιαφερει η φιλικη συμβουλη σου,,γιατι εισαι προκατειλλημενοσ,,,μην πω κατι χειροτερο,,,τοθλαχιστον εγω βαζω φωτο εσυ κρυψου πισω απο την ανωνυμια σου,,αν δεν σενδιαφερι μην σχολιαζεισ ρε φιλε,,το θεμα δεν ειναι να κριτικαρεισ το στυλ μου κ την ορθογραφια μου εδω,,,παρακαλω soralteno προστατεψτε μασ εμασ που χουμε σκασει χρηματα για μμ απο τομα που λενε αρλουμπεσΦιλική συμβουλή.Όταν το μαλλάκι είναι λίγο πρέπει τα πλαινά να είναι κοντά.Άσε που γλυτώνεις και την λαδίλα.
Κατά τα άλλα....απαράδεκτη φωτογραφία αλλά και...ορθογραφία.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
θα ανεβασω κ αλλη φωτο συντομαβαλε μια φοτο ποιο καθαρη ρε κωστακη
ενταξει
φιλε μου ομωσ με το like σου στον φιλο ειναι σαν να επικρωτεισ αγενεστατεσ γνωμεσ,,η κανω λαθοσσσσσ?
ποιο like?φιλε μου ομωσ με το like σου στον φιλο ειναι σαν να επικρωτεισ αγενεστατεσ γνωμεσ,,η κανω λαθοσσσσσ?
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ))Πω ρε φιλε τώρα είδα το μήνυμα σου μετά το update (να το κάνει ο θεός) του Κωστάκη.
Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν την DHI με όλα αυτά που έχω δει εδώ μέσα. μεταμοσχεύσεις παρωδιες με μέλη φαντάσματα, άσχημα update και αποτελέσματα μέτρια. Με λίγα λόγια εμπιστοσύνη 0, συν το κακό ιστορικό παλιών πελατών που δεν έχουν πάρει φράγκο για αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις. Αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό, για κάποιον άλλον ίσως είναι μια φοβερή και τρομερή κλινική (άσχετα εάν δεν έχουν επιχειρήματα).
Ενώ ο bouklas πήγε τόσο καλά στην μεταμόσχευση ανοίγει σαμπάνιες .....Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ))
Άρα καλύτερα να περιμένουμε την πρόοδο των μαλλιών του kwstakis για να έχω πιο καλή άποψη.?
Όσο για εκείνη την προσφορά με 45%, ξέρεις εάν πήγε κανένας στην DHI πρόσφατα για μμ?
Γιατί δεν υπάρχουν πολλές ενημερώσεις, δεν ξέρω τι να υποθέσω..