Kwstakis, fue, λιόσης, 2500 grafts, 17-18/3/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε μου ειναι ακόμη νωρίς να κρίνεις, φυτρωτικά είσαι μέτρια ακόμη, βέβαια μην ξεχνάμε πως έβαλες τα μισά grafts απο τι θα έπρεπε να βάλει κάποιος για την περίπτωση σου, αλλά όπως και να έχει, σε 2 μήνες θα μπορείς να εξάγεις πιο ασφαλή συμπεράσματα. Εννοείτε για να πεις οτι κάλυψες κάπως το κεφάλι σου, σε 1 χρόνο πρέπει να κάνεις ξανά την ίδια συνεδρία. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και υπομονή ακόμη.

Corfu Rider

Active Member
Καλα μ φαινεται παωω
Έλα φίλε kwstakis, ανέβασε καμία φώτο, σε 1 μήνα θα κάνω μμ και θέλω να δω εαν η DHI είναι το ίδιο καλή με την HDC (που είναι όντως εξαιρετική κλινική σύμφωνα με ότι διαβαζω- εκτός κάποιων (ίσως κακοπροαιρετων) σχολίων που γράφουν εναντίον της HDC..). Εγώ επιλέγω DHI λόγω πολυ καλών τιμών και προσφορών σε Έλληνες, γιατι ξέρω οι σε άλλες χώρες οι κλινικές της DHI είναι πιο ακριβές από την Ελλάδα) . Αλλά αφού θα πληρώσω -έστω και οικονομικά- θέλω να είμαι και secure για το.. αποτέλεσμα.

aeratos28

Just aeratos
Πάντως ρε συ corfu γιατί έχεις θέμα με τα μαλλιά σου?από κάτι φωτό που έχω δει μια χαρά είσαι..πλαγια στα αυτια από πάνω σε καταλαβαίνω,έχω και εγώ αραίωση εκεί αλλά πάνω δεν έχεις θέμα πιστεύω..καλά αν βάλεις όσα έβαλε ο Βαγγέλης και πετύχει ή εμφυτευση σου μιλάμε θα μπλέκονται τα δάχτυλα σου μέσα στα μαλλιά..

Corfu Rider

Active Member
Δεν έχω επιφάνεια χωρίς κάλυψη, αλλά εκτός από πλάγια εχω και στην κορυφή και στους κροταφους μικρότερη πυκνότητα και σχετική αραίωση.
Είναι και το γεγονός ότι οι τρίχες μου είναι σχετικά λεπτές και πιο... ντελικατες ίσως. Και για αυτό δεν είμαι πολύ άνετος. Βέβαια, έκανα το smp στην DHI και έτσι σώζεται το πράγμα, γιατι σε βρεγμένο μαλλί φαίνεται η μικρότερη πυκνότητα.
Πάντως και στην DHI μου είπαν ότι δεν το θεωρούν αναγκαίο να μμ περί τις 2000 ρίζες, αλλά αφού το θέλω θα κάνουν την πύκνωση στα σημεία που χρειάζεται. Με ενημέρωσαν βέβαια και για την σχετική πιθανότητα να συνεχιστεί το φαινόμενο της αραιωσης και όταν μεγαλώσω, ώστε να το έχω υπόψιν μου για μελλοντικές μμ.
Μου φάνηκαν εντάξει στην κλινική και δεν με... ώθησαν να κανω πύκνωση, το αντίθετο μάλιστα. Επειδή διέκρινα οτι δεν με τράβηξαν για να κάνω τις συνεδρίες (θα γίνει σε 2 συνεχόμενες ημέρες μου είπαν, γιατί δεν βγαίνει το χρονοδιάγραμμα σε 1 ημέρα ούτε ο οργανισμός μου θα πρέπει να καταπονηθει- επέμβαση πολλών ωρών είναι εξ άλλου) αποφάσισα για τέλος Σεπτεμβρίου (Μετά τις εκλογές, μην με δουν στην Αθήνα κοντοκουρεμενο και με εκλάβουν ως ακροδεξιό κτλ -αν και τα πολιτικά με ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ- )..

aeratos28

Just aeratos
και με το smp που έχεις κάνει έχει δει διάφορα σε σχέση με πριν?και εκτός από αυτο, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα το smp στη εμφύτευση?πάντως ή γνώμη μου είναι πως καλύτερα να έκανες εμφύτευση πρώτα και μετά το smp..και κάτι τελευταίο για να μην χαλάνε το θέμα του Βαγγέλη με off topic..αν ξέρεις corfu βέβαια..αν κανείς εμφύτευση μετά από ποσό διάστημα μπορείς να κανείς smp? μετά από 1 μήνα γίνεται??ή πρέπει να περάσει 1 χρόνος για να μην επηρεασεις την εμφύτευση?

Corfu Rider

Active Member
Είχα διαβάσει σε αγγλικό site οτι μπορεί να γίνει smp 1-2 μήνες πριν την επέμβαση. Όταν έκανα το smp, πριν τελειώσει η διαδικασία είπα στον ιατρό ότι σκέφτομαι να κάνω και πύκνωση. Τότε μου είπε ότι δεν ήταν σωστός ο προγραμματισμός μου, καθώς τα dots του smp θα δυσκολέψουν την τοποθέτηση των θυλάκων, κυρίως γιατί θα υπάρχει οπτικό illusion στους ιατρούς μεταμόσχευσης.
Το σωστό είναι μμ και μετά από 10-12 μήνες, οταν έχουν φυτρώσει οι νέες τρίχες να συμπληρωθεί ως χνούδι το smp
γιατί στην ουσία αυτό είναι, μια εικόνα από χνούδι ή ξυρισμενη τρίχα στο κεφάλι.
Πάντως σε εμένα έκρυψε το άσπρο δέρμα που φαίνονταν λόγω της αραιωσης και μέχρι την μμ αισθάνομαι λίγο πιο άνετα..
Γιατί άλλο να φαίνεται το άσπρο δέρμα λόγω απουσίας τριχών και άλλο να υπάρχει μια οπτική αίσθηση ότι έχει χνούδι σε αυτές τις περιοχές..

aeratos28

Just aeratos
κατάλαβα..πάντως πιστεύω πως αν είναι να κανείς smp πρέπει κάθε 2-3 μέρες να τα παίρνεις με μηχανή,όπως είπε και το παιδί που έκανε..ο andros νομίζω..έχει θέμα τώρα το παιδί,ίσα που βγήκαν λίγο τα μαλλιά του και το smp δεν φαινόταν καν.όπως ακριβώς πριν το κάνει,είπε θα επικοινωνούσε μαζί τους αλλά έχει καιρο να μπει να ενημερώσει..οπότε smp και μηχανη κουρευτική κάθε 2 μέρες πάνε μαζί..δεν νομίζω ότι χαρίζει κάτι σε ποιο μακριά μαλλια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corfu Rider

Active Member
Εχω προσπαθήσει να το κάνω 10 φορές και γράφει στο κινητό μου: 'Αυτή η ενέργεια δεν είναι εφικτή λόγω χαμηλού επιπέδου μνήμης' . Το λέει χαμηλά στην οθόνη, όχι στο site. Μήπως χρειάζεται αναβάθμιση το κινητό? (LG G2)??

Corfu Rider

Active Member
Με το κινητό μόνο μπορώ γιατι ο υπολογιστής χρειάζεται νέο σύστημα motherboard, μνήμης και κάτι άλλο (δεν το θυμάμαι) και θα τα παραγγείλω από eshop (κοστίζουν κάπου €200+, και επιπλέον την αντικατάσταση του συστήματος που εχω). Για αυτό προς το παρών χρησιμοποιώ αποκλειστικά το κινητό, τόσο για διαδυκτιο όσο και για διαχείριση αρχείων. Αλλά θα σβήσω υλικό από το κινητό και θα δοκιμάσω πάλι..

Adriano

Well-Known Member
Να βοηθήσω; Corfu παιχταρά μου.Βάλε το dropbox ή το google drive (σίγουρα έχεις ένα από τα 2 στο κινητό) και κάνε share link ένα folder με τις φώτο από το smp.Πάρε αυτό το link και πόσταρέ το εδώ.

Corfu Rider

Active Member
Εχω το gmail στο κινητό μου, το οποίο είναι LG. όμως τώρα θα ψάξω στο internet, ώστε να εγκαταστήσω το dropbox και το Google drive. Πιστεύω με αυτά τα προγράμματα να μπορώ να αναρτώ φωτογραφιες ώστε να έχετε μια οπτική απεικόνιση από το smp, και εφόσον κανω την πύκνωση στην DHI (τους παρακάλεσα για μια όσο πιο χαμηλή τιμή γίνεται για 2000 θυλακια και θα επικοινωνήσουν εντός της εβδομάδας για να μου πουν το οικονομικό και κάποια extras που εφαρμόζουν (είναι μια μέθοδος με ενέσεις από plasma οι οποίες ενισχύουν παρά πολύ την ανάπτυξη των νέων θυλακιων- το έχω ερευνήσει και σε ξένα sites και δείχνει πολυ καλή ιδέα) .
Μόλις μου πουν ασφαλώς και θα σας ενημερώσω ))

Μπλουζα