Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έτσι το ονομάζει η κλινική, δεν είναι o χαρακτηρισμός του @kwsTakis
οπως κ αν ακουγεται..οπως κ αν θελει να το λεει ο καθενας,,ενα ειναι σιγουρο,,οτι για να κλεισω ολο αυτο το μπιφτεκι πισω θα χρειαστω πολλα μοσχευματα,,κ θαθελα την γνωμη σας με ποσα γκραφτς θα χω ενα καλο αποτελεσμα?δεδομενου πως ηδη εχω κανει μια μμ
Ναι, βέβαιαΡε παίδες γ να μην ανοιξω νέο νήμα.θα θελα να μάθω αν μετά από fue σε ξυρισμένο κεφάλι φαίνονται τα σημάδια από την δοτρια περιοχή?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Σε τι μήκος πρέπει να ναι το μαλλί για να πεις ότι είσαι οκ δλδ? Με δεδομένο πως κάποιος θέλει κοντό κούρεμα ή πχ λόγω αποτυχίας αναγκάζεται να το κόψει κοντό.Ναι, βέβαια
Κοντό μπορείς, ξυρισμένο δεν μπορείς. Νομίζω πάνω από 2εκ είναι οκΣε τι μήκος πρέπει να ναι το μαλλί για να πεις ότι είσαι οκ δλδ? Με δεδομένο πως κάποιος θέλει κοντό κούρεμα ή πχ λόγω αποτυχίας αναγκάζεται να το κόψει κοντό.
Ναι, βέβαια
Κοντό μπορείς, ξυρισμένο δεν μπορείς. Νομίζω πάνω από 2εκ είναι οκ
στάλθηκε από το Vertu μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τρελός είσαι ρε man? Τι vertu, αυτό είναι το κινητό μουπσσσσσσσ, και vertu o soralteno! άλλο επίπεδο αυτό το παιδί, τι να λέμε τώρα
πσσσσσσσ, και vertu o soralteno! άλλο επίπεδο αυτό το παιδί, τι να λέμε τώρα
Δες την πρώτη φώτο και φαντάσου ότι θα είσαι έτσι με αυτό το μήκος μαλλιού. Αν είσαι ΟΚ με αυτό τότε όλα καλά.Οκ κατανοητό παρόλα αυτά δεν έχει καμία σχέση με την ουλή από το strip και πιστεύω ότι αν ο γιατρός το σβήσει ομαλά και δε φτιάξει εντελώς ευθείες γραμμές στα όρια της δοτριας τότε πιθανον και με πρώτη σκάλα ακόμα να μη γίνεται αντιληπτό...ή μάλλον να μη φαίνεται τόσο άσχημο. Σε μερικές φωτό που εχεις ποσταρει εγώ προσωπικά δε μπορώ καν διακρινω τα dots...
Η ουσία είναι ότι αν θελήσεις ποτέ να ξυρίσεις μαλλί πάλι την πάτησες. Είτε με strip είτε με FUE κάτι λάθος απάνω σου θα το έχεις.θα πρεπει καποιος να ειναι πολυ παρατηρητικος κ σε κοντινη αποσταση για να το καταλαβει,,και παλι δυσκολο
To Vertu το πήρα στο Karlovy Vary. Είχε ενα μαγαζι απέναντι απο το ξενοδοχείο.Και εμένα με έτρωγε να το σχολιάσω με το σχόλιο που είδα σε ένα μήνυμά του...
Τι να κάνει εδω μέσα λέω σαν Mod άν έχει τα λαλα για Vertu!...
Καλά να είναι ο άνθρωπος όπως και να έχει , ΔΕΝ μπαίνουμε στην τσέπη κανενός
Επειδή νομίζω κανείς δεν είναι οκ με αυτή την εικόνα. Να ρωτησω αν ή διάμετρος των εργαλείων π χρησιμοποιούνται τελευταία διορθωνει την κατάσταση σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με την φωτό ή μπα?Δες την πρώτη φώτο και φαντάσου ότι θα είσαι έτσι με αυτό το μήκος μαλλιού. Αν είσαι ΟΚ με αυτό τότε όλα καλά.