Legwg James
Well-Known Member
Έχει φάει το ξύλο της και φαίνεται αλλά θα επανακάμψει μπρο μου μη σε ανησυχεί. Είναι φουλ νωρίς ακόμα. Στο εφτάμηνο πιστευώ θα σαι σένιος .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το εντυπωσιακο δεν ειναι το ξυλο που εχει φαει αλλα οτι εχει καθαρισει τελειωςΈχει φάει το ξύλο της και φαίνεται αλλά θα επανακάμψει μπρο μου μη σε ανησυχεί. Είναι φουλ νωρίς ακόμα. Στο εφτάμηνο πιστευώ θα σαι σένιος .
true datτο εντυπωσιακο δεν ειναι το ξυλο που εχει φαει αλλα οτι εχει καθαρισει τελειως
Γιατί ρε ;
Λογω ονοματος,ΚΑΙ ΜΟΝΟΓιατί ρε ;
Και είναι bobby.Η εικόνα της στο καθρέφτη δεν είναι τόσο κακή, στις φωτό φαίνεται πιο έντονα. Μετά από επικοινωνία με τη κλινική που το συζητήσαμε μου είπαν υπομονή και πως θα επανέλθει, γενικά είναι μακράν η χειρότερη περίοδος νομίζω αυτή του διμήνου οπότε στους επόμενους 4 θα δούμε για που οδεύει.Φαίνεται ζορισμένη η δότρια, βέβαια μετά απο 4k είναι λογικό το ζόρισμα. Ελπίζω να επανέλθε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όντως δύσκολο, αλλά στη δική μου περίπτωση αν εξαιρέσεις την περιοχή που πιάνει temporals (η οποία δε πειραχτηκε) είναι σχετικά ομοιόμορφη η εξαγωγή και λογικά θα ανακάμψει περισσότερο, δεν είχα σκοπό και να ποστάρω πριν το 4μηνο γιατί κάποιο ουσιαστικό συμπέρασμα δε μπορεί να βγει αλλά είδα κάποια παιδιά κάνουν update τη κατάσταση τους update σε αυτό το χρονικό σημείο και έτσι αποφάσισα τελικά και για τη δικιά μουΔεν φαίνεται α΄σχημα συνολικά ή αντίθεση με τα white dots αλλά είναι εμφανές (τώρα αλλα ελπίζω στο 6μηνο 8μηνο να είναι ΟΚ) σε σχέση με την περιοχή temporal όπου δεν έχει κάνει εξαγωγή. Σε γενικές γραμμές είναι λογικό να φαίνεται αραιότερη η περιοχή εξαγωγής. Η μαστοριά όμως του γιατρού (για την εξαγωγή όχι για την τοποθέτηση) είναι η δότρια να φαίνεται ομοιόμορφη. Σε μεγάλες εξαγωγές (>3k) αυτό είναι δύσκολο βέβαια.....
2 μήνες και 4 μέρες μετά...
Το γνωρίζω disco, οι φωτό ανέβηκαν καθαρά για να υπάρχουν φωτό με την εικόνα μου μετά το δίμηνο στο νήμα.Τώρα δεν έχει νόημα να κρίνεις τη δότρια. Θέλει 6-7 μήνες να έρθει στα επιθυμητά επίπεδα.