Lorenzo Cons, Αθήνα, 8-9/3/2025

bobby

Well-Known Member
Ρε εσείς λέτε την καινούργια κλινική ο άρχοντας των γκραφτ να την ανοίγει μαζί με τον Λορεντζο;;;;; Και να μας τρολάρει τόσο καιρό;;;;;
:p :p :p :p :p :p :p
Κάτι σε παίχτης-προπονητής ο άρχοντας και τεχνικός διευθυντης ο Λορεντζο;;;;:p:p:p:p:p:p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Ρε εσείς λέτε την καινούργια κλινική ο άρχοντας των γκραφτ να την ανοίγει μαζί με τον Λορεντζο;;;;; Και να μας τρολάρει τόσο καιρό;;;;;
Κάτι σε παίχτης-προπονητής ο άρχοντας και τεχνικός διευθυντης ο Λορεντζο;;;;:p:p:p:p:p:p
Ο άρχοντας δεν μοιράζει γνώσεις σε Ισπανούληδες

bobby

Well-Known Member
Είμαι περίεργος πως θα ονομάσουν την κλινική όμως…..
Lor-Ana hairclinics ;;;;
Ana-Lor hairclinics ;;;;
Jo-Kon hairclinics ;;;;
Kon-Jo hairclinics ;;;;
Master & Commander hairclinics ;;;;
Πως άραγε;;;;;;;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Επειδή μπορεί να το πιστέψει και κανείς, ξέρω ότι θα σε απογοητεύσω bobby, αλλά δεν παίζει.

aeratos28

Just aeratos
Σιγά μην ασχοληθεί ο md .....tasakis με τον πλεμπαιο τυχάρπαστο ανίδεο Ισπανό τριχοθυλακιοτοποθετητη ...
Και σιγά μην μπει και στη μαρκίζα κιόλας το όνομα του Ισπανού...
Σύρε φέρε μάνατζερ θα τον κάνει τον Ισπανό ,και πολύ του είναι του ισπανουλη..αν θέλει να προκόψει και να μάθει τη δουλειά δίπλα στον Md ,gt,gti,bi turbo compressor ,θα ξεκινήσει από χαμηλά ,μαζεύοντας τις τρίχες από το κούρεμα πριν την επέμβαση...βοηθό punch θα τον έχει τον Λορέντζο...(Από το βοηθός πιστολάκι):oops:

tasos33

Well-Known Member
Αφήστε οι γνωστοί άγνωστοι τον sakis απέξω από το νήμα τούτο , άλλωστε τον βλέπω να περνάει από καμία "νέα " κλινική απέξω στα κρυφά με. περούκα καραφλη μήπως και μαθαίνει τα νέα .

@CVIAL πιστεύω ότι το τελευταίο και πιο καταπονημένο group , αυτό ου Ιουνίου 2023 θα έχει προτεραιότητα στο cons.

aeratos28

Just aeratos
Έχεις δίκιο..μένει απέξω ο τύπος ..σωστός
Αφήστε οι γνωστοί άγνωστοι τον sakis απέξω από το νήμα τούτο , άλλωστε τον βλέπω να περνάει από καμία "νέα " κλινική απέξω στα κρυφά με. περούκα καραφλη μήπως και μαθαίνει τα νέα .

@CVIAL πιστεύω ότι το τελευταίο και πιο καταπονημένο group , αυτό ου Ιουνίου 2023 θα έχει προτεραιότητα στο cons.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member

Για ποιο γκρουπ λες αυτό του παρολιγου Οκτωβρίου 2024; :p :p :p :p :p :p

Marios1982

Well-Known Member
Ήρθε η ώρα και για τα νέα που σας είχα υποσχεθεί. Ο Lorenzo όπως ήδη είναι γνωστό έκλεισε οριστικά την κλινική του στη Μαδρίτη στις 31/12/2024. Παρόλο που δεν πρόκειται να ξανανοίξει κλινική στην Ισπανία δεν θα σταματήσει τις επεμβάσεις.

Οι περισσότεροι ξέρετε την ιστορία του με το Ελληνικό φόρουμ και τις επεμβάσεις εδώ. Με χαρά λοιπόν ανακοινώνω ότι στις 8 & 9 Μαρτίου θα είναι στην Αθήνα για consultation, αποκλειστικά για τα μέλη του φόρουμ με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο μέρος που έχουν γίνει και τις προηγούμενες φορές. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να μου στείλουν pm. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να προλάβω εύλογες απορίες, σας ενημερώνω ότι θα υπάρξει και επόμενο βήμα, το οποίο θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της επίσκεψης του.
Καλημέρα. Βάλε με ήμουν κ στο προηγούμενο consultation !

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ρε εσείς μήπως αγόρασε το κατάστημα από κάτω και κάνει κλινική;
:p:p:p:p:p:p
Κανε υπομονη 1 μηνα.

Στα εγκαινια θα σας καλεσω ΟΛΟΥΣ.
Και επειδη ειστε γενναιοι και αντρακλες περηφανοι και ναωτερες ψυχες, ξερω πως θα ερθετε ολοι, ετσι δεν ειναι?
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Marios1982

Well-Known Member
Κανε υπομονη 1 μηνα.

Και επειδη ειστε γενναιοι και αντρακλες περηφανοι και ναωτερες ψυχες, ξερω πως θα ερθετε ολοι, ετσι δεν ειναι?
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Ντοκ εγώ θα έρθω γιατί είσαι ωραίος !

bobby

Well-Known Member
Κανε υπομονη 1 μηνα.

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Άμα κεράσεις σουβλάκια (κοτόπουλο τρώμε εμείς οι άντρακλες) θα έρθουμε όλοι!

Priftis

New Member
Ήρθε η ώρα και για τα νέα που σας είχα υποσχεθεί. Ο Lorenzo όπως ήδη είναι γνωστό έκλεισε οριστικά την κλινική του στη Μαδρίτη στις 31/12/2024. Παρόλο που δεν πρόκειται να ξανανοίξει κλινική στην Ισπανία δεν θα σταματήσει τις επεμβάσεις.

Οι περισσότεροι ξέρετε την ιστορία του με το Ελληνικό φόρουμ και τις επεμβάσεις εδώ. Με χαρά λοιπόν ανακοινώνω ότι στις 8 & 9 Μαρτίου θα είναι στην Αθήνα για consultation, αποκλειστικά για τα μέλη του φόρουμ με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο μέρος που έχουν γίνει και τις προηγούμενες φορές. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να μου στείλουν pm. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να προλάβω εύλογες απορίες, σας ενημερώνω ότι θα υπάρξει και επόμενο βήμα, το οποίο θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της επίσκεψης του.
Καλησπέρα,

κράτησε μια θέση και για μένα. Σου έχω στείλει pm (ελπίζω να το έχω κάνει με το σωστό τρόπο). Αν μπορείς ενημέρωσε με αν δεν το έχεις λάβει. Ευχαριστώ.

Μπλουζα