Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο άρχοντας δεν μοιράζει γνώσεις σε ΙσπανούληδεςΡε εσείς λέτε την καινούργια κλινική ο άρχοντας των γκραφτ να την ανοίγει μαζί με τον Λορεντζο;;;;; Και να μας τρολάρει τόσο καιρό;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτι σε παίχτης-προπονητής ο άρχοντας και τεχνικός διευθυντης ο Λορεντζο;;;;![]()
Μαλλον για Lorenz-akis hairclinics το κόβω..Είμαι περίεργος πως θα ονομάσουν την κλινική όμως…..
Lor-Ana hairclinics ;;;;
Ana-Lor hairclinics ;;;;
Jo-Kon hairclinics ;;;;
Kon-Jo hairclinics ;;;;
Master & Commander hairclinics ;;;;
Πως άραγε;;;;;;;
Πρώτα το ακης!Δεν είμαστε τίποτα τριτοδεύτεροι!Μαλλον για Lorenz-akis hairclinics το κόβω..
Ρε εσείς λέτε την καινούργια κλινική ο άρχοντας των γκραφτ να την ανοίγει μαζί με τον Λορεντζο;;;;; Και να μας τρολάρει τόσο καιρό;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτι σε παίχτης-προπονητής ο άρχοντας και τεχνικός διευθυντης ο Λορεντζο;;;;![]()
Επειδή μπορεί να το πιστέψει και κανείς, ξέρω ότι θα σε απογοητεύσω bobby, αλλά δεν παίζει.
Chuck - Norris clinic....Είμαι περίεργος πως θα ονομάσουν την κλινική όμως…..
Lor-Ana hairclinics ;;;;
Ana-Lor hairclinics ;;;;
Jo-Kon hairclinics ;;;;
Kon-Jo hairclinics ;;;;
Master & Commander hairclinics ;;;;
Πως άραγε;;;;;;;
Αφήστε οι γνωστοί άγνωστοι τον sakis απέξω από το νήμα τούτο , άλλωστε τον βλέπω να περνάει από καμία "νέα " κλινική απέξω στα κρυφά με. περούκα καραφλη μήπως και μαθαίνει τα νέα .
@CVIAL πιστεύω ότι το τελευταίο και πιο καταπονημένο group , αυτό ου Ιουνίου 2023 θα έχει προτεραιότητα στο cons.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για ποιο γκρουπ λες αυτό του παρολιγου Οκτωβρίου 2024;Αφήστε οι γνωστοί άγνωστοι τον sakis απέξω από το νήμα τούτο , άλλωστε τον βλέπω να περνάει από καμία "νέα " κλινική απέξω στα κρυφά με. περούκα καραφλη μήπως και μαθαίνει τα νέα .
@CVIAL πιστεύω ότι το τελευταίο και πιο καταπονημένο group , αυτό ου Ιουνίου 2023 θα έχει προτεραιότητα στο cons.
Αυτό γιατί μ το θυμισες τώρα?Για ποιο γκρουπ λες αυτό του παρολιγου Οκτωβρίου 2024;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα. Βάλε με ήμουν κ στο προηγούμενο consultation !Ήρθε η ώρα και για τα νέα που σας είχα υποσχεθεί. Ο Lorenzo όπως ήδη είναι γνωστό έκλεισε οριστικά την κλινική του στη Μαδρίτη στις 31/12/2024. Παρόλο που δεν πρόκειται να ξανανοίξει κλινική στην Ισπανία δεν θα σταματήσει τις επεμβάσεις.
Οι περισσότεροι ξέρετε την ιστορία του με το Ελληνικό φόρουμ και τις επεμβάσεις εδώ. Με χαρά λοιπόν ανακοινώνω ότι στις 8 & 9 Μαρτίου θα είναι στην Αθήνα για consultation, αποκλειστικά για τα μέλη του φόρουμ με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο μέρος που έχουν γίνει και τις προηγούμενες φορές. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να μου στείλουν pm. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να προλάβω εύλογες απορίες, σας ενημερώνω ότι θα υπάρξει και επόμενο βήμα, το οποίο θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της επίσκεψης του.
Κανε υπομονη 1 μηνα.Ρε εσείς μήπως αγόρασε το κατάστημα από κάτω και κάνει κλινική;
![]()
Ντοκ εγώ θα έρθω γιατί είσαι ωραίος !Κανε υπομονη 1 μηνα.
Στα εγκαινια θα σας καλεσω ΟΛΟΥΣ.
Και επειδη ειστε γενναιοι και αντρακλες περηφανοι και ναωτερες ψυχες, ξερω πως θα ερθετε ολοι, ετσι δεν ειναι?
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Άμα κεράσεις σουβλάκια (κοτόπουλο τρώμε εμείς οι άντρακλες) θα έρθουμε όλοι!Κανε υπομονη 1 μηνα.
Στα εγκαινια θα σας καλεσω ΟΛΟΥΣ.
Και επειδη ειστε γενναιοι και αντρακλες περηφανοι και ναωτερες ψυχες, ξερω πως θα ερθετε ολοι, ετσι δεν ειναι?
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Καλησπέρα,Ήρθε η ώρα και για τα νέα που σας είχα υποσχεθεί. Ο Lorenzo όπως ήδη είναι γνωστό έκλεισε οριστικά την κλινική του στη Μαδρίτη στις 31/12/2024. Παρόλο που δεν πρόκειται να ξανανοίξει κλινική στην Ισπανία δεν θα σταματήσει τις επεμβάσεις.
Οι περισσότεροι ξέρετε την ιστορία του με το Ελληνικό φόρουμ και τις επεμβάσεις εδώ. Με χαρά λοιπόν ανακοινώνω ότι στις 8 & 9 Μαρτίου θα είναι στην Αθήνα για consultation, αποκλειστικά για τα μέλη του φόρουμ με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο μέρος που έχουν γίνει και τις προηγούμενες φορές. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να μου στείλουν pm. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να προλάβω εύλογες απορίες, σας ενημερώνω ότι θα υπάρξει και επόμενο βήμα, το οποίο θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της επίσκεψης του.