Lorenzo Cons, Αθήνα, 8-9/3/2025

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Άμα κεράσεις σουβλάκια (κοτόπουλο τρώμε εμείς οι άντρακλες) θα έρθουμε όλοι!
Χαβιαρι, σαμπανια, Wagyu ιαπωνεζικο και φουα γκρα.
Αν ειναι να ερθετε ομως με ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ (see attached) ωστε να ξερω ποιος ειναι ποιος (ΟΧΙ οπως καποιοι που ηρθαν στην κλινικη μου σαν βρεγμενες γατες, με τα ματια χαμηλωμενα -ευστοχως- και προσευχονταν να μην με δουν κανα) θα εχω ΟΤΙ θες!

Αλλα μαλλον δεν θα το κανει κανεις ;)
st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8.jpg

;) ;) ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Εμένα ντοκτορ με ξέρεις με το όνομα μου. Μιλήσαμε την μέρα που έκανα ΜΜ και σου είπα ποιος είμαι. Βέβαια τότε με κατέταξες στους fan σου τώρα με έχεις στους hater. Εγώ δεν έχω αλλάξει όμως…….ο ίδιος είμαι ούτε fan ούτε hater, απλά αντικειμενικός…..ότι βλέπω το λέω….άρα ή εσύ έχεις αλλάξει ή απλά έδειξες τον πραγματικό σου χαρακτήρα….. αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέω μάλλον την δική σου πλευρά πρέπει να ψάξεις για το πρόβλημα…..

LoverBoy

Well-Known Member
Εμένα ντοκτορ με ξέρεις με το όνομα μου. Μιλήσαμε την μέρα που έκανα ΜΜ και σου είπα ποιος είμαι. Βέβαια τότε με κατέταξες στους fan σου τώρα με έχεις στους hater. Εγώ δεν έχω αλλάξει όμως…….ο ίδιος είμαι ούτε fan ούτε hater, απλά αντικειμενικός…..ότι βλέπω το λέω….άρα ή εσύ έχεις αλλάξει ή απλά έδειξες τον πραγματικό σου χαρακτήρα….. αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέω μάλλον την δική σου πλευρά πρέπει να ψάξεις για το πρόβλημα…..
Πάντως δεν έχεις παράπονο σε έκανε και πλακάτ!

Marios1982

Well-Known Member
Χαβιαρι, σαμπανια, Wagyu ιαπωνεζικο και φουα γκρα.
Αν ειναι να ερθετε ομως με ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ (see attached) ωστε να ξερω ποιος ειναι ποιος (ΟΧΙ οπως καποιοι που ηρθαν στην κλινικη μου σαν βρεγμενες γατες, με τα ματια χαμηλωμενα -ευστοχως- και προσευχονταν να μην με δουν κανα) θα εχω ΟΤΙ θες!

Αλλα μαλλον δεν θα το κανει κανεις ;)
Προβολή συνημμένου 67353

;) ;) ;)
Ντοκ κ μένα με ξέρεις, για μένα το σημαντικό είναι να έχει μοντελάκια όπως στην επίδειξη που ήμασταν κ ας μην έχει τίποτα για φαγητό. Παιχνίδι να γίνεται κ όλα καλά.

Anastasakis Hair Clinic

Απο κοντα εχω πει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορες πως καθε φυσιολογικός ανθρωπος φερεται κοσμια.
Οταν ειναι ΑΝΩΝΥΜΟΙ καποιοι, φερονται σαν χουλιγκαν.
Απο κοντα σιγουρα φερθηκες ευγενικα και στο ανταπεδωσα.
Αν ως ανωνυμος φερεσαι με αγενεια, αλλαζεις κατηγορια σε χουλιγκαν . Τοσο απλα.
Για ΔΕΝ εισαι ο ιδιος.

Επισης, δεν ειναι εντυπωσιακο οτι ΔΕΝ κανεις αυτα ΕΣΥ ο ιδιος για την συμπεριφορα σου και εγκαλεις εμενα να το κανω?
Δεν ειναι πολυ ενδιαφερον πως αν ΕΓΩ σου γραψω "ειμαι απλα αντικειμενικος, οτι βλεπω γραφω, ΕΣΥ εχεις προβλημα, ΕΣΥ εδειξες τον πραγματικο σου χαρακτηρα" θα θεωρηθω υπερμ@λ@κ@ς/αλαζονας/ψωνιο κτλ ενω εσυ το γραφεις για εμενα και οχι μονο δεν τρεχει τιποτα αλλα θα παρεις και like?
Και ΔΕΝ ειναι επειδη ισχυει επειδη το λες εσυ.
Ειναι επειδη ως ανωνυμνοι μπορειτε να λετε ΟΤΙ θελετε, και ξερετ οτι εχετε και αλλους 5-10 στον οχλο που θα συμφωνησουν για αλλους λογους.

Οταν συμφωνησεις οτι ΠΡΩΤΑ κανουμε αυτοκριτικη σε μια συμπεριφορα ΜΑΣ και μετα εγκαλουμε τους αλλους σε αυτη την συμπεριφορα, τα ξαναλεμε.
Εγω οποιον εχω εγκαλεσει για οποιδηποτε θεμα, ΠΡΩΤΟΣ το εχω κανει και με το παραπανω.

bobby

Well-Known Member
Σου έχει πει κανείς ότι οποίος γράφει τελευταίος κερδίζει; Γιατί πάντα θες να έχεις τον τελευταίο λόγο; Δεκάχρονο θυμίζει αυτή η συμπεριφορά.

Σου απάντησα στους προσβλητικούς (και νομικά επιλήψιμους) ισχυρισμούς σου, ούτε σε προσέβαλα (που εσύ το κάνεις ακόμα και στον ύπνο σου…αν κοιμάσαι δηλαδή και δεν παρακολουθείς το φορουμ) ούτε σου έκοψα πελατεία ούτε τίποτα.

Εσύ απεναντίας εδώ μέσα που το θεωρείς μαγαζάκι σου για να ψαρεύεις πελάτες, το μόνο που κάνεις είναι να προσβάλεις όσους έχουν διαφορετική άποψη από εσένα για τα «θεϊκά» σου αποτελέσματα.

Όπως θα έλεγε και άλλη μια ψυχή εδώ μέσα ξεκίνα εσύ την αυτοκριτική σου και τοποθετήσου για τα ανεξάρτητα περιστατικά της κλινικής που παρέθεσε ένα προς ένα ο Πάνος αλλά και και για τα θέματα που έθιξαν οι πελάτες της κλινικής Aldo και Jacksmith και μετά το ξανασυζητάμε.

Γκέγκε;

JimKan1

Well-Known Member
@Anastasakis Hair Clinic

Αυτο εδω το σχολιο το βλεπεις ακομα και στον υπνο σου, σε εχει στοιχειωσει

Anastasakis Hair Clinic

Σου έχει πει κανείς ότι οποίος γράφει τελευταίος κερδίζει; Γιατί πάντα θες να έχεις τον τελευταίο λόγο; Δεκάχρονο θυμίζει αυτή η συμπεριφορά.

Σου απάντησα στους προσβλητικούς (και νομικά επιλήψιμους) ισχυρισμούς σου, ούτε σε προσέβαλα (που εσύ το κάνεις ακόμα και στον ύπνο σου…αν κοιμάσαι δηλαδή και δεν παρακολουθείς το φορουμ) ούτε σου έκοψα πελατεία ούτε τίποτα.

Εσύ απεναντίας εδώ μέσα που το θεωρείς μαγαζάκι σου για να ψαρεύεις πελάτες, το μόνο που κάνεις είναι να προσβάλεις όσους έχουν διαφορετική άποψη από εσένα για τα «θεϊκά» σου αποτελέσματα.

Όπως θα έλεγε και άλλη μια ψυχή εδώ μέσα ξεκίνα εσύ την αυτοκριτική σου και τοποθετήσου για τα ανεξάρτητα περιστατικά της κλινικής που παρέθεσε ένα προς ένα ο Πάνος αλλά και και για τα θέματα που έθιξαν οι πελάτες της κλινικής Aldo και Jacksmith και μετά το ξανασυζητάμε.

Γκέγκε;
Εσυ εισαι ο μη hater που μιλας ευγενικα...

παμε παλι.
1. Οχι εχεις τα κακαλα να το κανεις, αλλα λεμε τωρα: δειξε μου ΕΝΑ σημειο που εχεω βρισει ή κατακρινει καποιον για κριτική.
ΠΟΤΕ. Οποτε, παπαρουνες θα βρεις (καλα, θα πεις δηθεν οτι δεν θα ασχοληεθεις κτλ, αλλα ασχολησε για να γραψεις δηθεν ολα αυτα...)
2. ο @Aldo και ο αλλος ο ασθενής αν θελουν ΑΥΤΟΙ να τοποθετηθω, ευχαριστως. Εχω πει θα ΤΟΥΣ κανω βιντεο.
Για εσενα και για κατι αλλους, αρκει που σας επετραπηκε η εισοδος στην κλινικη μου, αχαριστα παιδακια!
Τωρα, δε εχει ζητησει ο Aldo κατι, εσυ και τρολακι, γιατι πεταγεστε, δεν εχω καταλαβει.
Ελα , πες την αληθεια!
Δεν ειναι οτι σε νοιαζει το ...δικαιο.
Απλα για το μπαχαλο και τη λασπη.
Οποτε μια χαρα θες να κανεις "ζημια"

Συνεχιστε.
Μονο καλο κανετε, αληθεια!
Χρωσταω πολλα το φορουμ τελικα!
Μεσα στην βλακεια τους καποιοι losers εχουν κανει αυτο που εγω δεν θα καταδεχομουν ποτε και δουλευει τελικα: ΟΠΑΔΙΣΜΟ!
Εχω καθε εβδομαδα ατομα που ερχονται και κλεινουν για επεμβαση ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη οπως μου λενε "καποιοι ψυχακηδες στο φορουμ σε βριζουν ενω εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα. ΑΥΤΟ με επεισε ιατρε να ερθω. Γι ανα σε βριζουν αυτοι, εισαι καλος!"

Keep it up boys, εγω θα σας βοηθαω!

bobby

Well-Known Member
Εσυ εισαι ο μη hater που μιλας ευγενικα...

παμε παλι.
1. Οχι εχεις τα κακαλα να το κανεις, αλλα λεμε τωρα: δειξε μου ΕΝΑ σημειο που εχεω βρισει ή κατακρινει καποιον για κριτική.
ΠΟΤΕ. Οποτε, παπαρουνες θα βρεις (καλα, θα πεις δηθεν οτι δεν θα ασχοληεθεις κτλ, αλλα ασχολησε για να γραψεις δηθεν ολα αυτα...)
2. ο @Aldo και ο αλλος ο ασθενής αν θελουν ΑΥΤΟΙ να τοποθετηθω, ευχαριστως. Εχω πει θα ΤΟΥΣ κανω βιντεο.
Για εσενα και για κατι αλλους, αρκει που σας επετραπηκε η εισοδος στην κλινικη μου, αχαριστα παιδακια!
Τωρα, δε εχει ζητησει ο Aldo κατι, εσυ και τρολακι, γιατι πεταγεστε, δεν εχω καταλαβει.
Ελα , πες την αληθεια!
Δεν ειναι οτι σε νοιαζει το ...δικαιο.
Απλα για το μπαχαλο και τη λασπη.
Οποτε μια χαρα θες να κανεις "ζημια"

Συνεχιστε.
Μεσα στην βλακεια τους καποιοι losers εχουν κανει αυτο που εγω δεν θα καταδεχομουν ποτε και δουλευει τελικα: ΟΠΑΔΙΣΜΟ!
Εχω καθε εβδομαδα ατομα που ερχονται και κλεινουν για επεμβαση ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη οπως μου λενε "καποιοι ψυχακηδες στο φορουμ σε βριζουν ενω εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα. ΑΥΤΟ με επεισε ιατρε να ερθω. Γι ανα σε βριζουν αυτοι, εισαι καλος!"

Μεγάλε πληρώσαμε…..έχουμε και τις αποδείξεις…. Δεν μας έκανες καμία χάρη……

Βγάλε μου ένα ένα τα ποστ που εγώ σε έχω βρίσει. Δεν θα βρεις……

Όλα αυτά τα κάνεις για να φιμώσεις όσους σου λένε ότι πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Αυτοί που σου τα λένε αυτά μάλλον έχουν χαμηλό IQ και προφανώς αυτοί αποτελούν και το ακροατήριο που στοχεύεις.

gregkont13

Verified MM member
Συνεχιστε.

Έχεις γράψει 3000 ποστ που λένε ότι τα μέλη σου κάνουν συκοφαντική δυσφημιση και οι haters έχουν καταφέρει να σου κόψουν πελατεία και απειλείς με μυνήσεις.

Έχεις γράψει άλλα τόσα που λες ότι η κριτική που σου κάνουν τα μέλη του φόρουμ, σου φέρνει πελατεία γιατί καταλαβαίνει ο κόσμος ότι είσαι ο καλύτερος.

Είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε με κάποιον κωλοτούμπα που τα γυρίζει όπως θέλει κάθε μέρα και λέει ότι του κατέβει. Ρεζίλι...

Έχεις αρχίσει μέχρι να λες σε μέλη πως θα την φάνε για την επιλογή γιατρού που κάνανε που έγραψες σε κάποιον χθες. Δηλαδή εσύ που είσαι ο ηθικός γιατρός :), αν έμπαινε ένας άλλος γιατρός εδώ μέσα και έγραφε σε ένα πελάτη σου πως θα τη φάει επειδή πήγε στον Αναστασάκη θα σου άρεσε;

Μετά ενώ αρκετοί που στη λένε έχουν πληρώσει παραπάνω το graft από την τιμούλα σου, λες πως τα λέτε όλα αυτά γιατί είστε μπατίριδες και δεν μπορείτε να έρθετε σε μένα.... Ενώ μιλάς με άτομα που έχουν πληρώσει παραπάνω από τις χρεώσεις σου. Γέλιο...

Προσπάθησε όσο θες να κάνεις character assassination σε όλους. Γράφεις και πράγματα του στυλ οι πετυχημένοι δεν φθονούν και με το καλημέρα είχες κάνει ολόκληρη επίθεση στη Seneca που είναι συνάδελφοι σου.

Έιχες ζήτησει από τον Πάνο να κρίνει τα αποτέλεσματα σου, το έκανε και μόλις το έκανε, τον είπες hater και ότι δεν θα ασχοληθείς μαζί του. Εσύ που του ζήτησες να το κάνει... Μετά έλεγες αν θα ασχοληθώ μαζί του θα τον ξεσκίσω λεκτικά, ενώ δεν πήγαινες να απαντήσεις που ξαναλέω εσύ του ζήτησες να σχολιάσει. Μιλάμε δειλία σε όλο της το μεγαλείο. Το πιο αστείο είναι ότι ο CVIAL επέλεξε ο ίδιος τον Πάνο να σχολιάζει να verified σου... Φαντάζομαι θα έχεις φάει τα λυσσακά σου....

Τώρα έγραψες κιολάς ότι είναι αχάριστα παιδάκια αυτοί που πλήρωσαν και έκαναν επέμβαση στη κλινική σου. Δηλαδή έκανες ένα deal εσύ με το Λορετζό, κάποιοι χειρουργήθηκαν εκεί επειδή εσύ έκανες ένα deal να μάθεις κάτι από συνάδελφο, και σου χρωστάνε και χάρη αυτοί που πλήρωσαν Λορέτζο και χειρουργήθηκαν στο χώρο σου; Μιλάμε για συλλογισμό επικό... Ο Λορετζο που δεν είναι μπατιρής και είναι γιατρός μάλλον έχει και αυτός τους λόγους του που δεν θα χειρουργήσει ποτέ ξανά σε σένα και μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά η συνεργασία σας... Ε ρε και να κάνει deal τώρα με κάποια άλλη κλινική Ελλάδα, να δω πόσο θα φας για άλλη μια φορά τα λυσσακά σου.

aeratos28

Just aeratos
Έλα μωρέ ασχολείστε τώρα με τον ανθυπομετριο Τασακη ..μιλάει για losers o τύπος που έβαζε τοπικ στον baggio και το ανέβαζε ως πετυχημένο περιστατικό ..γελαει ο κόσμος ...το κακο για αυτόν ,είναι ότι εμείς εδώ τον ξέρουμε πριν μάθει μπαλιτσα από τον Λορέντζο που οι τεχνικές baseball ,,τα less is more και οι στριπαρες έλα Γιώργη ,πήγαιναν σύννεφο ...θα βάλετε ταμπελακι λέει στον bobby και θα έρθετε..αλλά δεν θα έρθει κανένας και κλείνει το μάτι με φατσούλες ο γλυκούλης .χαχαχαχαχα
Ότι και καλά τι?? Σε φοβόμαστε ? Χαχαχα
Εσένα τρέμουν εδώ και 4 χρόνια τα πόδια σου και δεν απαντάς σε ότι είπε ο aldo εδώ για εσένα..ότι τον παροτρύνες να σταματήσει την παρουσίαση ...και έλεγες και καλά ότι σου ζήτησε λεφτά ο aldo και κάτι τέτοιες κουταμαρες ...και μας λες ότι περιμένεις να απαντησεις ? Ρε θα μας τρελάνει ο Κωτσιμπας ...χαχαχαχα πουλα παπά εσύ εδώ μέσα μπας και σε πιστέψει κανένας ..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Ελα γιατρέ μου τώραααα, δε σε χάλασε που μας επέτρεψες να μπούμε, στην κλινική ,το έβγαλες το εξτραδάκι σου,
τόσοι επι τόσο πόσο?????

Bill155

New Member
Ήρθε η ώρα και για τα νέα που σας είχα υποσχεθεί. Ο Lorenzo όπως ήδη είναι γνωστό έκλεισε οριστικά την κλινική του στη Μαδρίτη στις 31/12/2024. Παρόλο που δεν πρόκειται να ξανανοίξει κλινική στην Ισπανία δεν θα σταματήσει τις επεμβάσεις.

Οι περισσότεροι ξέρετε την ιστορία του με το Ελληνικό φόρουμ και τις επεμβάσεις εδώ. Με χαρά λοιπόν ανακοινώνω ότι στις 8 & 9 Μαρτίου θα είναι στην Αθήνα για consultation, αποκλειστικά για τα μέλη του φόρουμ με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο μέρος που έχουν γίνει και τις προηγούμενες φορές. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να μου στείλουν pm. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να προλάβω εύλογες απορίες, σας ενημερώνω ότι θα υπάρξει και επόμενο βήμα, το οποίο θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της επίσκεψης του.
Καλημερα.Θα ηθελα να ερθω και εγω να με δει ο γιατρος οταν θα ερθει.Πως μπορουμε να συνεννοηθουμε για να μπορεσω να τον δω;Ευχαριστω.

Anastasakis Hair Clinic

Ελα γιατρέ μου τώραααα, δε σε χάλασε που μας επέτρεψες να μπούμε, στην κλινική ,το έβγαλες το εξτραδάκι σου,
τόσοι επι τόσο πόσο?????
Λες γελοιοτητες οπως παντα.
Οχι μονο δεν εβγαλα, μπηκα και μεσα.
Ρωτα τον @CVIAL αν εβγαλα τρολακι και μετα ζητα συγνωμη (καλα, λεμε τωρα, οι συγνωμες ειναι για τους αντρες.... Αν την ζητησεις θα ανακαλεσω)
Δεν με πειραξε ομως γιατι ειδα ενδιαφεροντα πραγματα που θα μου κοστιζε πολυ περισσοτερο να τρεχω σε συνεδρια γαι να τα δω

Γκεγκε?

Anastasakis Hair Clinic

Έλα μωρέ ασχολείστε τώρα με τον ανθυπομετριο Τασακη ..μιλάει για losers o τύπος που έβαζε τοπικ στον baggio και το ανέβαζε ως πετυχημένο περιστατικό ..γελαει ο κόσμος ...το κακο για αυτόν ,είναι ότι εμείς εδώ τον ξέρουμε πριν μάθει μπαλιτσα από τον Λορέντζο που οι τεχνικές baseball ,,τα less is more και οι στριπαρες έλα Γιώργη ,πήγαιναν σύννεφο ...θα βάλετε ταμπελακι λέει στον bobby και θα έρθετε..αλλά δεν θα έρθει κανένας και κλείνει το μάτι με φατσούλες ο γλυκούλης .χαχαχαχαχα
Ότι και καλά τι?? Σε φοβόμαστε ? Χαχαχα
Εσένα τρέμουν εδώ και 4 χρόνια τα πόδια σου και δεν απαντάς σε ότι είπε ο aldo εδώ για εσένα..ότι τον παροτρύνες να σταματήσει την παρουσίαση ...και έλεγες και καλά ότι σου ζήτησε λεφτά ο aldo και κάτι τέτοιες κουταμαρες ...και μας λες ότι περιμένεις να απαντησεις ? Ρε θα μας τρελάνει ο Κωτσιμπας ...χαχαχαχα πουλα παπά εσύ εδώ μέσα μπας και σε πιστέψει κανένας ..
Μην κανεις παλι σαν καραγκιοζακος, εσενα σου εχω πει πως ΟΤΙ ζητησει ο @Aldo ευχαριστως θα γινει.
Τωρα ΕΣΥ τι πεταγεσαι σαν την .... συνεχεια, κανεις δεν καταλαβε ποτε.
Εγω που σε εχω δει απο κοντα βεβαια ΞΕΡΩ, ειναι εμφανες.
Κριμα να μην ασχολησε να βελτιωσεις τον εαυτο σου και απλα σαν κλασσικη γρια κουτσομπολα ασχολησε μονο με τους καλυτερους σου...

Μιλα με τον φιλο σου τον Aldo καλυτερα!
Μπορει να τον πεισεις να ζητησει ΑΥΤΟΣ οτι θελει απο εμενα και θα το εχει.
Ειναι καλο, μοφωμνο παιδι και ασθενης ΜΟΥ.
Εσυ επειδη εισαι ο ορισμος της συμπεριφορας ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ (και επειδη δεν φαινεται να ξερεις και πολλα γραμματα, δεν σε λεω παρασιτο, για συμπεριφορα μιλαω!) δεν παιρνεις ποτε αυτο που ζητας συνεχεια διοτι ΑΗΔΙΑΖΩ με τα παρασιτα.
Τοσο απλα

Bill155

New Member
Καλησπέρα,

κράτησε μια θέση και για μένα. Σου έχω στείλει pm (ελπίζω να το έχω κάνει με το σωστό τρόπο). Αν μπορείς ενημέρωσε με αν δεν το έχεις λάβει. Ευχαριστώ.
Πως στελνουμε pm;Θελω και εγω να του στειλω αλλα δεν ξερω.Αν μπορεις ενημερωσε με.Ευχαριστω.

Μπλουζα