Loverboy 2η ΜΜ FUE 1.560grafts Seneca 27/06/24

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα παίδες στο νέο μου νήμα!Σας αποστέλλω φωτογραφίες απο δότρια και λήπτρια!Σήμερα έβγαλα τις γάζες και έχω λούσει την δότρια!Τσούζει λίγο η περιοχή αλλά είναι αναμενόμενο!Η επέμβαση μου πήγε καλά και ξεκούραστα μπορώ να πω!Όλα καλά στην κλινική ο γιατρός Δρ.Γούναρης πολύ προσεχτικός και αυτή την φορά πάτησε όπου δεν έβλεπε τρίχα γιατί όπως μου είπε δεν ήμουν πουθενά "άδειος"(φαλακρός)αλλά υπήρχε αραίώση και έπρεπε να μπούμε ανάμεσα και όχι πολύ επιθετικά καθώς δεν μας το επέτρεπε ούτε η δότρια ούτε και η λήπτρια να μην τραυματίσουμε τυχόν άλλες περιοχές η εξαγωγή έγινε με 0,9!Έχω ξεκινήσει τα φάρμακα μου κανονικά μέχρι την Κυριακή!Συνεχίζω κανόνικα Φιναστερίδη(ο γιατρός είπε μετά απο 5 μέρες όχι ότι υπάρχει κάποια αντένδειξη αλλά μη φορτώνομαι με φάρμακα).
Το σχέδιο μας ήταν να μπούμε crown και να προχωρήσουμε μέσα στην Β όσο μας πάρει......Πυκνώσαμε το hairline και ο Θεός βοηθός παιδιά!Μακάρι να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα!Θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη μου!Απο φώτο με δυσκολεύει το πίσω αλλά θα τα καταφέρω

Συνημμένα

• 1719570343394.jpg
    1719570343394.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 246
  • 1719570343389.jpg
    1719570343389.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 220
  • 1719570343384.jpg
    1719570343384.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 199
  • 1719570343380.jpg
    1719570343380.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 211
  • 1719516103172.jpg
    1719516103172.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 213
  • 1719516103182.jpg
    1719516103182.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 208
  • Στατιστικά.pdf
    521.3 KB · Προβολές: 64
  • 1719574170702.jpg
    1719574170702.jpg
    371.7 KB · Προβολές: 232
  • 1718920553598.jpg
    1718920553598.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 159
  • 1718996685909.jpg
    1718996685909.jpg
    2.4 MB · Προβολές: 167
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sansiro

Member
Καλή επιτυχία loverboy..βάλε και εδώ καμία φωτογραφία με το πριν να υπάρχει για να φαινεται το πρόβλημα στο crown.. στο crown πόσα από αυτά βάλατε και πόσα στη hairline γνωρίζεις ; Πόση ώρα διήρκησε το κάθε στάδιο εξαγωγή και τοποθέτηση; Επίσης ποσο σε χρέωσαν για αυτη την επέμβαση;

LoverBoy

Well-Known Member
Καλή επιτυχία loverboy..βάλε και εδώ καμία φωτογραφία με το πριν να υπάρχει για να φαινεται το πρόβλημα στο crown.. στο crown πόσα από αυτά βάλατε και πόσα στη hairline γνωρίζεις ; Πόση ώρα διήρκησε το κάθε στάδιο εξαγωγή και τοποθέτηση; Επίσης ποσο σε χρέωσαν για αυτη την επέμβαση;
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Ναι θα προσθέσω φωτογραφίες για το πρίν έχεις δίκιο! Δεν γνωρίζω πόσα βάλαμε στο crown αλλά θα ενημερωθώ.. το μόνο που ξέρω είναι 200 και κάτι μπήκαν στην ενίσχυση του hairline! Εξαγωγή διήρκησε 2 ώρες και εισαγωγή 3.5 ώρες και η τιμή ήταν στα 2.500

LoverBoy

Well-Known Member
όντως ζορισμένη η δότρια, αλλά στη λήπτρια θα είσαι πένα!!!!!!! Καλή επιτυχία φίλε!!!
Ευχαριστώ bobby φιλαράκι μου!Μακάρι.....Ο γιατρός μου είπε ότι για λιγότερο με πήγαινε αλλά έβαλε τα δυνατά του!Έκανε καλή εξαγωγή όμως και το ομογενοποίησε και άλλο!Ο πρώτος με είχε γδάρει......!

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Λοβερ παιχταρα μου καλη επιτυχία που θα την έχεις σίγουρα !τωρα medrol,Depon,ορός και το αντίθετο !!σου χαν λείψει όλα αυτά ε;
Ευχαριστώ τρελλέ μου!Να είσαι καλά!Σαφώς και μου λείψανε χαχαχα τελικά τα πάθη στην ζωή δεν τα κόβεις εύκολα!Depon δεν πήρα καθόλου εκτός απο την πρώτη μέρα αμέσως μετά την επέμβαση!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimak48

New Member
Καλησπέρα παίδες στο νέο μου νήμα!Σας αποστέλλω φωτογραφίες απο δότρια και λήπτρια!Σήμερα έβγαλα τις γάζες και έχω λούσει την δότρια!Τσούζει λίγο η περιοχή αλλά είναι αναμενόμενο!Η επέμβαση μου πήγε καλά και ξεκούραστα μπορώ να πω!Όλα καλά στην κλινική ο γιατρός Δρ.Γούναρης πολύ προσεχτικός και αυτή την φορά πάτησε όπου δεν έβλεπε τρίχα γιατί όπως μου είπε δεν ήμουν πουθενά "άδειος"(φαλακρός)αλλά υπήρχε αραίώση και έπρεπε να μπούμε ανάμεσα και όχι πολύ επιθετικά καθώς δεν μας το επέτρεπε ούτε η δότρια ούτε και η λήπτρια να μην τραυματίσουμε τυχόν άλλες περιοχές η εξαγωγή έγινε με 0,9!Έχω ξεκινήσει τα φάρμακα μου κανονικά μέχρι την Κυριακή!Συνεχίζω κανόνικα Φιναστερίδη(ο γιατρός είπε μετά απο 5 μέρες όχι ότι υπάρχει κάποια αντένδειξη αλλά μη φορτώνομαι με φάρμακα).
Το σχέδιο μας ήταν να μπούμε crown και να προχωρήσουμε μέσα στην Β όσο μας πάρει......Πυκνώσαμε το hairline και ο Θεός βοηθός παιδιά!Μακάρι να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα!Θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη μου!Απο φώτο με δυσκολεύει το πίσω αλλά θα τα καταφέρω
Καλη επιτυχία φίλε το αξίζεις!!!

ctrl-z

New Member
Λόβερ σιδεροκέφαλος και πολύτριχος εύχομαι.
Απ’ ό,τι φαίνεται στο φόρουμ, έχεις δώσει πόνο αυτά τα χρόνια που ασχολείσαι. Να είναι το αποτέλεσμα το βέλτιστο λοιπόν!

LoverBoy

Well-Known Member
Λόβερ σιδεροκέφαλος και πολύτριχος εύχομαι.
Απ’ ό,τι φαίνεται στο φόρουμ, έχεις δώσει πόνο αυτά τα χρόνια που ασχολείσαι. Να είναι το αποτέλεσμα το βέλτιστο λοιπόν!
Ευχαριστώ φιλαράκι!Και σε εσένα το ίδιο εύχομαι και σε όλους όσοι μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία!

Greg83

Member
Ευχαριστώ bobby φιλαράκι μου!Μακάρι.....Ο γιατρός μου είπε ότι για λιγότερο με πήγαινε αλλά έβαλε τα δυνατά του!Έκανε καλή εξαγωγή όμως και το ομιογενοποίησε και άλλο!Ο πρώτος με είχε γδάρει......!
Καλή επιτυχία Loverboy και σου εύχομαι τα καλύτερα!! Μια διευκρίνηση για τον πρώτο που λες ότι σε είχε γδάρει.. αναφέρεσαι στην πρώτη σου μμ σε άλλη εταιρεία? Οπότε είναι η 3η σου μετ. μαλλιών συνολικά, σωστά?

LoverBoy

Well-Known Member
Καλή επιτυχία Loverboy και σου εύχομαι τα καλύτερα!! Μια διευκρίνηση για τον πρώτο που λες ότι σε είχε γδάρει.. αναφέρεσαι στην πρώτη σου μμ σε άλλη εταιρεία? Οπότε είναι η 3η σου μετ. μαλλιών συνολικά, σωστά?
Ευχαριστώ φίλε μου!Ναι είναι η 3η που έκανα η πρώτη είχε γίνει σε άλλο γιατρό-κλινικη πριν 4 χρόνια περίπου και είχαμε κάνει Α ζώνη

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα