LoverBoy
Well-Known Member
Ευχαριστώ αδερφέ!Τι κάνεις εσύ?Πως πάει?Συνεχίζεις θεραπείες τοπικές κτλ?Καλή επιτυχία φίλε!!
Ευχαριστώ αδερφέ!Τι κάνεις εσύ?Πως πάει?Συνεχίζεις θεραπείες τοπικές κτλ?Καλή επιτυχία φίλε!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μια χαρά είμαι, νιώθω έφηβοςΕυχαριστώ αδερφέ!Τι κάνεις εσύ?Πως πάει?Συνεχίζεις θεραπείες τοπικές κτλ?
Τι να μην νιώθεις!Εγώ στην θέση σου θα τα έπιανα κοτσίδες!!!Μαλλούρα έκανες αδερφέ να το χαίρεσαι!Μια χαρά είμαι, νιώθω έφηβος
4-5 φορές τη βδομάδα τοπικά μινοξ-φίνα
Ευχαριστώ φίλε μου!Μακάρι!Καλη φύτρωση φιλε μου....Σου ευχομαι να πας εξαιρετικά και σε αυτη την εμφυτευση οπως και στην 1η....
Να σαι καλά σε ευχαριστώ!Κανονικά αν κάποιος έχει την οικονομική δυνατότητα το καλό είναι να κάνει διήμερη και να τελειώνει!Καλή φύτρωση φίλε και καλή επιτυχία. Και με την πρώτη τα πήγες πολύ καλά. Η κλινική φαίνεται να δίνει καλά αποτελέσματα ίσως ζητήσω κ εγώ γνώμη για την δεύτερη. Απλά να σε ρωτήσω το εξής? Γιατί δεν έβαλες από την αρχή 3000 και το έσπασες? Και από τιμή γύρω στο 1.50-1.60 ειδα το τιμολογουν και εκείνοι.
Ναι το οικονομικό είναι ένα μεγάλο ζήτημα!!! Επίσης η κλινική δεν κάνει ακουρευτες μμ?? Ζητάει πιο πολλά?Να σαι καλά σε ευχαριστώ!Κανονικά αν κάποιος έχει την οικονομική δυνατότητα το καλό είναι να κάνει διήμερη και να τελειώνει!
Δεν είχα σκοπό να κάνω άμεσα την επόμενη αλλά όταν έχει φτιάξει το υπόλοιπο σε χαλάει πολύ μετά να βλέπεις να φεγγίζει έντονα κάποια περιοχή στο τριχωτό!Έτσι μετά απο προσπάθεια μάζεψα χρήματα ξανά θυσίασα ακόμα ένα καλοκαίρι διακοπές κτλ και πλέον είμαι σε αναμονή της φύτρωσης!
Οχι δεν ζητάει παραπάνω!Εμένα με ρώτησε και ο γιατρός πριν προχωρήσω στην ΜΜ αν θέλω να κουρευτώ!Είπα ναι για να έχει και ο ίδιος καλύτερο "έδαφος" να δουλέψει και για εμένα όσο αφορά την περιποίηση μετά!Ναι το οικονομικό είναι ένα μεγάλο ζήτημα!!! Επίσης η κλινική δεν κάνει ακουρευτες μμ?? Ζητάει πιο πολλά?
δεν κοστολογουν με το μόσχευμα αλλα με τη συνεδρία στη seneca...ανεξάρτητα ποσα θα βάλεις δηλαδη...ας πούμε μέχρι 2200 grafts, 2500€..ετσι δεν ειναι @LoverBoy ;Καλή φύτρωση φίλε και καλή επιτυχία. Και με την πρώτη τα πήγες πολύ καλά. Η κλινική φαίνεται να δίνει καλά αποτελέσματα ίσως ζητήσω κ εγώ γνώμη για την δεύτερη. Απλά να σε ρωτήσω το εξής? Γιατί δεν έβαλες από την αρχή 3000 και το έσπασες? Και από τιμή γύρω στο 1.50-1.60 ειδα το τιμολογουν και εκείνοι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστώ φίλε μου!Δεν γνωρίζω κατανομή grafts αλλά τα περισσότερα τα βάλαμε πίσω καθώς εκεί υπήρχε το περισσότερο θέμα πλέον....Ζήτησα στον γιατρό να μου βάλει και κάποια ενδιαμεσα για πύκνωση στο hairline αλλά ακριβως νούμερο δεν ξέρω.....Υπήρχαν όντως κάποια μαλλιά ενδιάμεσα τα οποία δυνάμωσαν με την θεραπεία (μίνο-φίνα)....Μια χαρά πάει. Σε 3μηνες επανήλθες πληρως. Θα στρώσει ωραία όλο μαζί. Ξέρεις καθόλου κατανομή των grafts. Πόσα crown πόσα μπροστά? Βέβαια εχεις κ δικό σου μάλλι κ αυτό βοήθαει πολύ. Καλή φύτρωση πάντως
Πας για ολική μεταμόρφωση σιγά σιγά φίλε @LoverBoy .Παίδες καλημέρα και απο εδώ!Σήμερα είμαι ακριβώς 3 μήνες απο την ΜΜ οι 3 πρώτες φώτο είναι με βρεγμένο μαλλί και η τελευταία με στεγνό!Είναι ακόμα ατίθασα και δεν στρώνουν εύκολα!Έχει ξεκινήσει δειλά δειλά η φύτρωση και αρχίζει το μαλλί μου να ξαναβρίσκει την φόρμα του μετά απο την όλη ταλαιπωρία.......Άτιμο πράγμα το ξύρισμα!!!
Συνεχίζω κανονικά με φίνα 1 mg/day, μίνο σε μορφή αφρού πρωί βράδυ, λούσιμο σε καθημερινή βάση κ λαμβάνω βιταμίνες cystiphane 2 ταμπλέτες το μεσημέρι!Οι φώτο είναι κάτω απο έντονο φως μπάνιου με λευκή λάμπα που δείχνει τις αντιθέσεις......Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να υπάρξει μια ομοιομορφία!Αυτά απο εμένα!Οτιδήποτε ερωτήσεις κάντε ελεύθερα.....................
Να σαι καλά αδερφέ.......Πόσο δίκιο έχεις..........Ακριβώς η λέξη που είπες είναι....Ψυχική ελευθερίαΠας για ολική μεταμόρφωση σιγά σιγά φίλε @LoverBoy .
Ακόμα πιο δυνατή φύτρωση σου εύχομαι στη συνέχεια, και ψυχική ελευθερία από την "γάγγραινα" της αλωπεκίας που μας ταλαιπωρεί όλους.
Ευχαριστώ φίλε μου!Αυτό είναι όντως ένα πρόβλημα που απασχολεί όπως έχω ξαναπεί αρκετούς άνδρες με περιορισμένο μπάτζετ!Η αγορά είναι ανοιχτή για όλους!Ο καθένας επιλέγει με τα δικά του κριτήριαΚαλή επιτυχία @LoverBoy! Η δική σου περίπτωση είναι σημαντικό να εχει επιτυχία γτ θα δώσει ελπίδα σε ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε στους πιο ακριβούς γιατρους/κλινικες
Γιατί λούσιμο καθημερινά, είναι οδηγία της κλινικής ή από μόνος σου το κάνεις?λούσιμο σε καθημερινή βάση