LoverBoy
Well-Known Member
Οχι δεν είναι οδηγία της κλινικής αλλά επειδή έχω λιπαρό δέρμα λούζομαι κάθε βράδυ μάζι με ντους(το κάνω γενικά όχι λόγω μεταμόσχευσης)Γιατί λούσιμο καθημερινά, είναι οδηγία της κλινικής ή από μόνος σου το κάνεις?
Οχι δεν είναι οδηγία της κλινικής αλλά επειδή έχω λιπαρό δέρμα λούζομαι κάθε βράδυ μάζι με ντους(το κάνω γενικά όχι λόγω μεταμόσχευσης)Γιατί λούσιμο καθημερινά, είναι οδηγία της κλινικής ή από μόνος σου το κάνεις?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φαινεται να ξεκίνησε η φυτρωση σου φιλε...νομιζω θα πας πολυ καλά...Το μεγαλύτερο σου θέμα βλέπω ειναι στο crown τώρα να κλείσει....γιατι θέλει και πολλά μοσχεύματα αυτη η περιοχη....Παίδες καλημέρα και απο εδώ!Σήμερα είμαι ακριβώς 3 μήνες απο την ΜΜ οι 3 πρώτες φώτο είναι με βρεγμένο μαλλί και η τελευταία με στεγνό!Είναι ακόμα ατίθασα και δεν στρώνουν εύκολα!Έχει ξεκινήσει δειλά δειλά η φύτρωση και αρχίζει το μαλλί μου να ξαναβρίσκει την φόρμα του μετά απο την όλη ταλαιπωρία.......Άτιμο πράγμα το ξύρισμα!!!
Συνεχίζω κανονικά με φίνα 1 mg/day, μίνο σε μορφή αφρού πρωί βράδυ, λούσιμο σε καθημερινή βάση κ λαμβάνω βιταμίνες cystiphane 2 ταμπλέτες το μεσημέρι!Οι φώτο είναι κάτω απο έντονο φως μπάνιου με λευκή λάμπα που δείχνει τις αντιθέσεις......Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να υπάρξει μια ομοιομορφία!Αυτά απο εμένα!Οτιδήποτε ερωτήσεις κάντε ελεύθερα.....................
Ναι ισχυει δεν πάμε για τρελλές πυκνότητες είναι η αλήθεια αλλά να έχουμε μια ομοιόμορφη κάλυψη.....Την τελευταία εβδομάδα μέρα την μέρα μου φαίνεται όλο και καλύτερο.....Είδωμεν τον επόμενο μήνα......Το crown μου είχε ανοίξει και πιο κάτω απο την φώτο αλλά με την φίνα και μίνο όσο και αν φαίνεται περίεργο "ντύθηκε" η περιοχή στο πίσω μέρος!Φαινεται να ξεκίνησε η φυτρωση σου φιλε...νομιζω θα πας πολυ καλά...Το μεγαλύτερο σου θέμα βλέπω ειναι στο crown τώρα να κλείσει....γιατι θέλει και πολλά μοσχεύματα αυτη η περιοχη....
Η φίνα κάνει δουλειά πίσω (και όχι μόνο... και στο mid κάνει δουλειά). Εμένα από σχεδόν γυαλί το σκούρυνε αρκετά αν δεις στον νήμα μου. Πάντως στο 90% των περιπτώσεων >=NW3 χωρις φίνα δεν κάνεις δουλειά..... Ας λένε μερικοί για 50% περενέργειες και παπάτζες.... Να κάνεις μία ΜΜ (ή και περισσότερες), να δώσεις ένα σκασμό λέφτά, να περάσεις την ταλαιπωρία (τουλάχιστον ένος εξαμήνου να φαίνεσαι σαν μαδημένη κότα), να ελπίζεις για κάτι καλό και τελικά να τον πίνεις και να απογοητεύεσαι επειδή φοβήθηκες να πάρεις ένα φάρμακο που το παίρνει και η κουτσή Μαρία χωρίς πρόβλημα..... Δεν λέω σε κάποιους (λίγους) δημιουργεί επίμονες παρενέργειες αλλά με μείωση της δόσης πιστεύω μπορεί να είναι ανεκτό το φάρμακο. Άλλωστε οι σόβαροί γιατροί (πχ Λορέντζο) έτσι δουλεύουν, με customization της δόσης ανάλογα τον ασθενή. Έτσι είναι και ο αδερφός μου δυστυχώς, παρότι έχει και υπερμεγέθη προστάτη δεν παίρνει φίνα παίρνει κάτι φυτικές παπάτζες και κοντεύει να γίνει γλόμπος (NW5) ενώ μέχρι πριν 5-10 χρόνια τον έλεγες και μαιμού.....όταν ήταν δε και μικρός η hairline του πάιζει να ήταν στους 4 πόντους...... λέγαμε δεν θα καραφλιάσει ποτέ..... Τώρα εγώ είμαι ο μαλλιάς της οικογένειας..... Αντιθέτως ο αδερφός της γυναίκας μου που με άκουσε (γιατί άδειαζε στο crown) σχεδόν του έχει γεμίσει (παίρνει 2 χρόνια φίνα) και είναι 53......Ναι ισχυει δεν πάμε για τρελλές πυκνότητες είναι η αλήθεια αλλά να έχουμε μια ομοιόμορφη κάλυψη.....Την τελευταία εβδομάδα μέρα την μέρα μου φαίνεται όλο και καλύτερο.....Είδωμεν τον επόμενο μήνα......Το crown μου είχε ανοίξει και πιο κάτω απο την φώτο αλλά με την φίνα και μίνο όσο και αν φαίνεται περίεργο "ντύθηκε" η περιοχή στο πίσω μέρος!
Συμφωνώ bobby το 50% το κάνει η φίνα εκτός την πυκνωση αλλάζει κ την ποιότητα της τριχας... πιο ελαστικη πιο χοντρη πιο υγιείς γενικά....Ο καθένας πρέπει να βρει την δοση που θα του κάτσει καλά κ τα καλύτερα θα έρθουν αρκεί να υπάρχει υπομονή!Η φίνα κάνει δουλειά πίσω (και όχι μόνο... και στο mid κάνει δουλειά). Εμένα από σχεδόν γυαλί το σκούρυνε αρκετά αν δεις στον νήμα μου. Πάντως στο 90% των περιπτώσεων >=NW3 χωρις φίνα δεν κάνεις δουλειά..... Ας λένε μερικοί για 50% περενέργειες και παπάτζες.... Να κάνεις μία ΜΜ (ή και περισσότερες), να δώσεις ένα σκασμό λέφτά, να περάσεις την ταλαιπωρία (τουλάχιστον ένος εξαμήνου να φαίνεσαι σαν μαδημένη κότα), να ελπίζεις για κάτι καλό και τελικά να τον πίνεις και να απογοητεύεσαι επειδή φοβήθηκες να πάρεις ένα φάρμακο που το παίρνει και η κουτσή Μαρία χωρίς πρόβλημα..... Δεν λέω σε κάποιους (λίγους) δημιουργεί επίμονες παρενέργειες αλλά με μείωση της δόσης πιστεύω μπορεί να είναι ανεκτό το φάρμακο. Άλλωστε οι σόβαροί γιατροί (πχ Λορέντζο) έτσι δουλεύουν, με customization της δόσης ανάλογα τον ασθενή. Έτσι είναι και ο αδερφός μου δυστυχώς, παρότι έχει και υπερμεγέθη προστάτη δεν παίρνει φίνα παίρνει κάτι φυτικές παπάτζες και κοντεύει να γίνει γλόμπος (NW5) ενώ μέχρι πριν 5-10 χρόνια τον έλεγες και μαιμού.....όταν ήταν δε και μικρός η hairline του πάιζει να ήταν στους 4 πόντους...... λέγαμε δεν θα καραφλιάσει ποτέ..... Τώρα εγώ είμαι ο μαλλιάς της οικογένειας..... Αντιθέτως ο αδερφός της γυναίκας μου που με άκουσε (γιατί άδειαζε στο crown) σχεδόν του έχει γεμίσει (παίρνει 2 χρόνια φίνα) και είναι 53......
Καλά τρελές πυκνότητες σε μεγάλες επιφάνειες οπως εχεις και εσυ να καλύψεις ειναι λίγο δυσκολο να πετύχεις...Το σημαντικό ειναι να έχεις μια ομοιόμορφη κάλυψη, οπως ειπες...δεν ξέρεις ποσα βάλατε πίσω στο crown...??Ναι ισχυει δεν πάμε για τρελλές πυκνότητες είναι η αλήθεια αλλά να έχουμε μια ομοιόμορφη κάλυψη.....Την τελευταία εβδομάδα μέρα την μέρα μου φαίνεται όλο και καλύτερο.....Είδωμεν τον επόμενο μήνα......Το crown μου είχε ανοίξει και πιο κάτω απο την φώτο αλλά με την φίνα και μίνο όσο και αν φαίνεται περίεργο "ντύθηκε" η περιοχή στο πίσω μέρος!
Ισχύει ήμουν διάχυτο NW 5-6 και δεν το είχα καταλάβει.......Όχι ακριβώς νούμερο δεν ξέρω αδερφέ!Πλέον μέρα με την μέρα δείχνει καλύτερο!Θα δείξει.....Προς το παρόν καλά πάει!Καλά τρελές πυκνότητες σε μεγάλες επιφάνειες οπως εχεις και εσυ να καλύψεις ειναι λίγο δυσκολο να πετύχεις...Το σημαντικό ειναι να έχεις μια ομοιόμορφη κάλυψη, οπως ειπες...δεν ξέρεις ποσα βάλατε πίσω στο crown...??
ναι έτσι φαινεται από τη φωτογραφία σου πριν πας στη seneca οτι ησουν μεγάλο norwood με μεγάλη επιφάνεια...και δειχνει να έχει αλλάξει ηδη αρκετά η εικόνα σου που θα συνεχίζει να βελτιώνεται...Ισχύει ήμουν διάχυτο NW 5-6 και δεν το είχα καταλάβει.......Όχι ακριβώς νούμερο δεν ξέρω αδερφέ!Πλέον μέρα με την μέρα δείχνει καλύτερο!Θα δείξει.....Προς το παρόν καλά πάει!
Ευχαριστώ Theo αν θυμάμαι καλά 1.000 περίπου για να μην φαίνεται μαδημένη η δότρια!αλλά αυτά όσα μένουν θα τα κρατήσω μήπως μελλοντικά(50 plus) χρειαστώ touch up και συμπληρώματα!Μια χαρα θα γινει. Ποσα grafts στο περιπου σου εχουν μεινει καβαντζα;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Υσχύει η παρατήρηση σου αδερφέ!Άλλά στις φώτο φαίνεται εντονότερα απο ότι live οι αντιθέσεις ίσως επειδή και η λάμπα του μπάνιου είναι φθωρίου(λευκό φως)Δεν ξέρω τι να πω!Πάντως το smp το έχω σκεφτεί σε περίπτωση που δεν υπάρχει ομοιόμορφη κάλυψη!Μια χαρά πάς φιλε. Υπομονή να περάσουν οι μήνες. Έχεις πολύ δρομο ακόμα... Επίσης για το crown μπορεις να κανεις και ενα SMP στο τέλος, για να μειώσεις την αντίθεση δέρματος μαλλιών, επειδη έχεις λευκό δέρμα και μαύρα μαλλια που ειναι δυσμενή χαρακτηριστικά.
Κατάλαβα φιλε. Οπως και να έχει ειναι πολυ νωρίς ακομα στους 4 μήνες. Στο 12μηνο θα το δεις!Υσχύει η παρατήρηση σου αδερφέ!Άλλά στις φώτο φαίνεται εντονότερα απο ότι live οι αντιθέσεις ίσως επειδή και η λάμπα του μπάνιου είναι φθωρίου(λευκό φως)Δεν ξέρω τι να πω!Πάντως το smp το έχω σκεφτεί σε περίπτωση που δεν υπάρχει ομοιόμορφη κάλυψη!
Πολυ φυσική η hairline σου φιλε μου...το ιδιο και ο στροβιλος στο μπιφτέκι...συνολικά πόσα μοσχεύματα έχεις βγάλει από τη δότρια και έχεις ακομα 1000...??Καλησπέρα παίδες απο εδώ και πάλι!4ος μήνας και άρχισαν να φαίνονται κάποιες μικροδιαφορές.....Σιγά σιγά μαυρίζει η περιοχή ενώ μπροστά τα πάει καλύτερα μου φαίνεται(Τα λίγα που βάλαμε ενδιαμεσα στο hairline)!
Συνεχίζω κανονικά φιναστερίδη 1 mg κάθε μέρα και μινοξιδίλη πρωί βράδυ σε μορφή αφρού(μερικές φορές βάζω μόνο βράδυ)......Στις φώτο που έβγαλα δείχνει πιο αραιό απο ότι είναι στα αλήθεια και δεν ξέρω τον λόγο...Ίσως να φταίει η κάμερα του κινητού.....Προς το παρόν είμαι σε αναμονή και ελπίζω να κλείσει όσο μπορεί πίσω....Είμαι ρεαλιστής και ξέρω τι να περιμένω στο περιπού απλά ελπίζω να γίνει λίγο πιο "γεμάτο".
Επίσης λαμβάνω cystiphane βιταμίνες μετά το μεσημεριανό!Αυτά απο εμένα....Οτιδήποτε απορίες ερωτήσεις είμαι πρόθυμος να απαντήσω!
Ευχαριστώ αδερφέ!Έχουν μπει 5000 και κάτι τριχοθυλάκια.......Περίπου 1000 ακόμα αν θυμάμαι καλά θα μπορούμε ακόμα να διαθέσουμε!Πολυ φυσική η hairline σου φιλε μου...το ιδιο και ο στροβιλος στο μπιφτέκι...συνολικά πόσα μοσχεύματα έχεις βγάλει από τη δότρια και έχεις ακομα 1000...??
5000 λες μαζι με την πρώτη που έκανες σε αλλη κλινική...Γιατι στη seneca έβαλες περίπου 3200 σε 2 μμ...Κοίτα πιστεύω αλλα 1500 να μπορεις να βγάλεις και μαζι με γένια 500-1000 να φτάσεις στα 2000-2500....δεν ξερω αν σου έχουν πει τιποτα για τα γένια...Ευχαριστώ αδερφέ!Έχουν μπει 5000 και κάτι τριχοθυλάκια.......Περίπου 1000 ακόμα αν θυμάμαι καλά θα μπορούμε ακόμα να διαθέσουμε!
Με τετοια επενδυση, μετα θα πρεπει να ρωτησει αν καποια ασφαλιστικη εχει συμβολαια για μαλλια5000 λες μαζι με την πρώτη που έκανες σε αλλη κλινική...Γιατι στη seneca έβαλες περίπου 3200 σε 2 μμ...Κοίτα πιστεύω αλλα 1500 να μπορεις να βγάλεις και μαζι με γένια 500-1000 να φτάσεις στα 2000-2500....δεν ξερω αν σου έχουν πει τιποτα για τα γένια...
Ναι κάπου εκεί μαζί μετην πρώτη!Γένια δεν ξέρω αν θα πείραζα αλλά μελλόντικά ίσως έκανα ένα touch up με ότι έχει απομείνει5000 λες μαζι με την πρώτη που έκανες σε αλλη κλινική...Γιατι στη seneca έβαλες περίπου 3200 σε 2 μμ...Κοίτα πιστεύω αλλα 1500 να μπορεις να βγάλεις και μαζι με γένια 500-1000 να φτάσεις στα 2000-2500....δεν ξερω αν σου έχουν πει τιποτα για τα γένια...