LP clinic 2490 grafts 09/01/2025

Bigk

Well-Known Member
Είχα ανεβάσει στους 9 μήνες δεν αλλαξε κατι . Δεν έμεινα ικανοποιημένος και μου έκανε δεύτερη δωρεάν για τα μοσχευματα που έκρινα πως δεν βγήκαν σύμφωνα με τις μετρήσεις μου. Απλά δεν τα έβαλα στο ίδιο σημείο με σκοπό να πετύχω την αρχική πυκνότητα αλλά και πιο πίσω. Τώρα θέλω μελλοντικά μια ακόμα 2500 που χάρη και στην μινοξιδιλη νομίζω τα έχω. Μέχρι τότε βολεύομαι με τοπικ
Μπράβο.. αρκετά τίμιο δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει. Η δοτρια σου σηκώνει άλλη μμ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Μπράβο.. αρκετά τίμιο δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει. Η δοτρια σου σηκώνει άλλη μμ?
Νομίζω το είχα πει ξανά σε άλλο νήμα απλά. Ναι 2κ σίγουρα τα έχω ίσως και παραπάνω νομίζω ότι ο συνδυασμός φιναστεριδη και oral μινοξιδιλη με βοήθησε και στην δοτρια. Αν χρειαστεί ότι μου λειπε σε μαλλί το έχω σε γεννια θα πάρω και από εκεί για το crown :

Bigk

Well-Known Member
Ξεκίνησαν να πέφτουν τα scrubs μαζί με τις τρίχες τους... δυστυχώς... 20250114_133154.jpg

GeorgeXz

Active Member
Φίλε μου σου εύχομαι καλό κουράγιο! Ελπίζω να είναι ελάχιστα τα grafts που θα φύγουν.

Από ότι είδα στο site της κλινικής και από τις παρουσιάσεις που έχει εκεί, τουλάχιστον για τον αριθμό grafts που αναφέρει επίσημα κ δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι θα έλεγε ψέμματα, έχει μικρά ποσοστά επιτυχίας.

Δλδ δείχνει σαν να έχει βάλει ούτε τα μισά grafts από αυτά που δηλώνει.

Πως κατέληξες να τον επιλέξεις? Δεν έχει δείξει κάπου, ούτε στο γιουτούμπι του, κάποια δουλειά που να εμπνέει εμπιστοσύνη

Bigk

Well-Known Member
Φίλε μου σου εύχομαι καλό κουράγιο! Ελπίζω να είναι ελάχιστα τα grafts που θα φύγουν.

Από ότι είδα στο site της κλινικής και από τις παρουσιάσεις που έχει εκεί, τουλάχιστον για τον αριθμό grafts που αναφέρει επίσημα κ δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι θα έλεγε ψέμματα, έχει μικρά ποσοστά επιτυχίας.

Δλδ δείχνει σαν να έχει βάλει ούτε τα μισά grafts από αυτά που δηλώνει.

Πως κατέληξες να τον επιλέξεις? Δεν έχει δείξει κάπου, ούτε στο γιουτούμπι του, κάποια δουλειά που να εμπνέει εμπιστοσύνη
Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν χρόνια. Το budget μου δεν επέτρεπε να σκεφτώ κάτι άλλο όπως Lorenzo πχ. Επειδή όπως είπα τον γνωρίζω χρόνια είχα δει ασθενείς του από κοντά. Αυτοί είχαν πραγματικά καλή εικόνα. Έχει όντως τεράστια λάθη στα περιστατικά που ανεβάζει αλλά τα περισσότερα είναι αρκετά χρόνια πριν. Ο κύριος λόγος όπως είπα είναι ότι ασχολείται εξ ολοκλήρου ο ίδιος σε όλα τα στάδια της μμ.Youtube και άλλα μέσα επειδή τον ρώτησα και ο ίδιος δεν προλαβαινει ο ίδιος να ασχοληθεί. Και το βασικότερο μου άρεσε η διαχείριση της δοτριας που ειχα από την προηγούμενη μου μμ. Τώρα τι να πω ο καιρός θα δείξει και εύχομαι να δικαιωθω για την επιλογή μου.

Kostas97

Well-Known Member
Είχα ανεβάσει στους 9 μήνες δεν αλλαξε κατι . Δεν έμεινα ικανοποιημένος και μου έκανε δεύτερη δωρεάν για τα μοσχευματα που έκρινα πως δεν βγήκαν σύμφωνα με τις μετρήσεις μου. Απλά δεν τα έβαλα στο ίδιο σημείο με σκοπό να πετύχω την αρχική πυκνότητα αλλά και πιο πίσω. Τώρα θέλω μελλοντικά μια ακόμα 2500 που χάρη και στην μινοξιδιλη νομίζω τα έχω. Μέχρι τότε βολεύομαι με τοπικ
η δωρεάν πώς πήγε πάει;

Flag17

Well-Known Member
Καλά Κώστα έχει ολοκληρωθεί πλέον αλλά επειδή δεν έβαλα λόγο οικονομικών παραγόντων τα μοσχευματα που χρειαζόμουν για να κλείσω( έβαλα αυτά του repair+ ελάχιστα ακόμα) Α-B ζώνη θέλω να βάλω αλλά 2500 σε όλο το κεφάλι

GeorgeXz

Active Member
3500 γιούργια για 2500grafts δεν είναι οικονομικά, είναι μία μέση προς υψηλή τιμή την περίοδο αυτή. Κ επίσης δεν πάμε στα δύο άκρα από τη μία Lorenzo κορυφή και από την άλλη, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα του, στον γιατρό που πήγες.

Όλοι πρέπει λίγο να τους σπρώξουμε σε έναν ορθολογισμό τιμών. Δλδ αν αύριο εξελιχθεί η επιστήμη, μέσω κλονοποίησης ή μεταφοράς γκραφτς από άλλον δότη, οπότε θα στο πουλάνε το γκραφτ και δεν θα χρειάζεται πρώτα να σε ξεπουπουλιάζουν, πόσο θα το χρεώνουν?

Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να φτάσει να υπάρχει ένα μέσο κόστος στο μισό γιούρο το γκραφ στην Αθήνα. Είναι καθαρά παροχή υπηρεσίας χωροθετόντας το δικό σου, πολυτιμότατο, προϊόν

Θα έλεγα να περνάνε κ ένα ψυχιατρικό έλεγχο πριν, αλλά ας μην προκαλέσουμε κ άλλο αμόκ στον γνωστό ψύχραιμο ντοτόρε... Αστειεύομαι!

Σε κάθε περίπτωση φίλε μου θα σου ευχηθώ ολόψυχα να έχεις μία καλή φύτρωση!

Bigk

Well-Known Member
3500 γιούργια για 2500grafts δεν είναι οικονομικά, είναι μία μέση προς υψηλή τιμή την περίοδο αυτή. Κ επίσης δεν πάμε στα δύο άκρα από τη μία Lorenzo κορυφή και από την άλλη, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα του, στον γιατρό που πήγες.

Όλοι πρέπει λίγο να τους σπρώξουμε σε έναν ορθολογισμό τιμών. Δλδ αν αύριο εξελιχθεί η επιστήμη, μέσω κλονοποίησης ή μεταφοράς γκραφτς από άλλον δότη, οπότε θα στο πουλάνε το γκραφτ και δεν θα χρειάζεται πρώτα να σε ξεπουπουλιάζουν, πόσο θα το χρεώνουν?

Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να φτάσει να υπάρχει ένα μέσο κόστος στο μισό γιούρο το γκραφ στην Αθήνα. Είναι καθαρά παροχή υπηρεσίας χωροθετόντας το δικό σου, πολυτιμότατο, προϊόν

Θα έλεγα να περνάνε κ ένα ψυχιατρικό έλεγχο πριν, αλλά ας μην προκαλέσουμε κ άλλο αμόκ στον γνωστό ψύχραιμο ντοτόρε... Αστειεύομαι!

Φίλε μισό ευρώ το graft ούτε η Bergman Kord...
Με την λογική σου και μία πλαστική προσωπου που δεν σου κάνουν κάτι λίγο δέρμα σου κόβουν έπρεπε να χρεώνεται 600 -700 ευρώ το πολύ..

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού

Εκλαψα!!!

Εχεις δικιο.
να ...."σπρωξετε".
Θα με ενδιεφερε να ακουσω με ποιον τροπο θα το κανεις εσυ ας πουμε αυτο?
Αναλυσε μου την "οικονομικη στρατηγική σου"
Γιατι θα ειναι τρομερα ενδιαφερον οταν αυτοι που ΔΕΝ εχουν λεφτα ή δεν ΔΙΝΟΥΝ λεφτα ετσι και αλλιως ή ειναι 10 άτομα ολα και ολα που ουτε εχουν ουτε δινουν (αλλιως δεν θα εγραφαν ΚΑΝ εδω μεσα!), να προσπαθησουν να επηρεάσουν τις ΤΙΜΕΣ μια αγορας, αντι να επηρεασουν την ενημερωση ή την ΠΟΙΟΤΗΤΑ μακροπροθεσμα

Για να μην σπαμαρω ξενο νημα, ανοιξε ενα αν θες και παραθεσε την αποψη σου!!!

Ψυχιατρικη εκτιμηση (ετσι λεγεται) απαιτειται σε συγκεκριμενα λειτουργηματα.
Μπορεις να googlgαρεις και τον ορο λειτουργημα, που ειμαι βεβαιος πως δεν ξερεις ΤΙ σημαινει, και ποια ειναι αυτα και γιατι.

Το να ξεβρακωνεις με επιχειρηματα (και με εκατονταδες goals) επωνυμως, 5-6 ανωνυμους κομπλεξοκαραφλους που γραφουν θρασυδειλες μ@λ@κιες από ξεκαθαρο φθονο (και απο κοντα δεν τομλουν να σε κοιταξουν καν στα ματια απο ντροπη), σε μια ψυχιατρική εκτιμηση θα σε περναγε πάντως by να ξερεις.
Γενικα μιλάω, δεν στοχοποιώ ΚΑΝΕΝΑ! Για να ειμαι ξεκαθαρος

GeorgeXz

Active Member
Αμόκ.

Κ ότι λέγαμε ότι πάει καλά όταν παίρνει την αγωγή του...

Βρε ηρέμησε, μη τσιμπάς στο παραμικρό θα πεθάνεις νέος (λέμε τώρα)...

ΥΓ: Ποια ποιότητα, εδώ σε έχουν ξεβρακώσει οι υπόλοιποι γνωρίζοντες τεκμηριωμένα και κατ' επανάληψη :) Κάνε λίγο κράτει, απάντησε κόσμια και εμπεριστατωμένα να κάνεις συζήτηση. Θες να κάνεις μπάχαλο κάθε νήμα του φόρουμ με φωνασκίες και μόνο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bigk

Well-Known Member
Αμόκ.

ΥΓ: Ποια ποιότητα, εδώ σε έχουν ξεβρακώσει οι υπόλοιποι γνωρίζοντες τεκμηριωμένα και κατ' επανάληψη :) Κάνε λίγο κράτει, απάντησε κόσμια και εμπεριστατωμένα να κάνεις συζήτηση. Θες να κάνεις μπάχαλο κάθε νήμα του φόρουμ με φωνασκίες και σε μένα απευθύνεσαι??

Αμόκ.

ΥΓ: Ποια ποιότητα, εδώ σε έχουν ξεβρακώσει οι υπόλοιποι γνωρίζοντες τεκμηριωμένα και κατ' επανάληψη :) Κάνε λίγο κράτει, απάντησε κόσμια και εμπεριστατωμένα να κάνεις συζήτηση. Θες να κάνεις μπάχαλο κάθε νήμα του φόρουμ με φωνασκίες και μόνο...
Σε εμένα απευθύνεσαι????

Anastasakis Hair Clinic

Αμόκ.

Αντρακλα μου εσυ!

Για πες τωρα, πως θα "σπρωξεις" τις αλλαγες τιμων σε ελευθερους επαγγελματιες?

Τελευταία επεξεργασία:

Legend

Active Member
Καλή φύτρωση @Bigk

Ο Dr Λευτέρης Παπανικολάου ειναι έμπειρος γιατρός και πιστεύω θα πας μια χαρά!. Ισως χρειαστείς και αλλη μια για πύκνωση βέβαια.

Γνωρίζεις τι απόθεμα έχει η δότρια σου; Επίσης έχεις φωτογραφίες από την κλινική;

Bigk

Well-Known Member
Ευχαριστώ πολύ. Δεν νομίζω να μπω για αλλη παρότι γνωρίζω ότι το crown θέλει αλλα τόσα τουλάχιστον για να κλείσει... μακάρι να πάει καλά αυτή και βλέπουμε.. ποτέ δεν ξέρεις βέβαια...
Καλή φύτρωση @Bigk

Ο Dr Λευτέρης Παπανικολάου ειναι έμπειρος γιατρός και πιστεύω θα πας μια χαρά!. Ισως χρειαστείς και αλλη μια για πύκνωση βέβαια.

Γνωρίζεις τι απόθεμα έχει η δότρια σου; Επίσης έχεις φωτογραφίες από την κλινική;

Anastasakis Hair Clinic

Ανέμενε εις το ακουστικό σου νεαρέ κ εύελπη...

Έσσεται ήμαρ!
Καλα καλα.
ο Κουμουνισμός εχει πεθανει δεκαετιες τωρα
Η παρεμβαση στην αγορα επισης.
Τσαμπα ονειρευεσαι
Αλλα σιγουρα ειναι πιο ευκολο να ελπίζουν καποιοι να κατεβασουν τιμες ολοι σε ενα κλαδο παρα οι ιδιοι να κοπιασουν και να αποκτησουν μια περιζητητη δεξιότητα που να πληρωνεται πιο καλα και να εχουν λεφτα να αγορασουν αυτο που θελουν και δεν μπορουν....
Ειναι το κλασσικο, θανατος στα αφεντικα :)

Ανοιξε το νημα να γελασω και εγω λιγο! Σκεψου και εμενα!

Μπλουζα