3500 γιούργια για 2500grafts δεν είναι οικονομικά, είναι μία μέση προς υψηλή τιμή την περίοδο αυτή. Κ επίσης δεν πάμε στα δύο άκρα από τη μία Lorenzo κορυφή και από την άλλη, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα του, στον γιατρό που πήγες.
Όλοι πρέπει λίγο να τους σπρώξουμε σε έναν ορθολογισμό τιμών. Δλδ αν αύριο εξελιχθεί η επιστήμη, μέσω κλονοποίησης ή μεταφοράς γκραφτς από άλλον δότη, οπότε θα στο πουλάνε το γκραφτ και δεν θα χρειάζεται πρώτα να σε ξεπουπουλιάζουν, πόσο θα το χρεώνουν?
Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να φτάσει να υπάρχει ένα μέσο κόστος στο μισό γιούρο το γκραφ στην Αθήνα. Είναι καθαρά παροχή υπηρεσίας χωροθετόντας το δικό σου, πολυτιμότατο, προϊόν
Θα έλεγα να περνάνε κ ένα ψυχιατρικό έλεγχο πριν, αλλά ας μην προκαλέσουμε κ άλλο αμόκ στον γνωστό ψύχραιμο ντοτόρε... Αστειεύομαι!
Σε κάθε περίπτωση φίλε μου θα σου ευχηθώ ολόψυχα να έχεις μία καλή φύτρωση!
Εκλαψα!!!
Εχεις δικιο.
να ...."σπρωξετε".
Θα με ενδιεφερε να ακουσω με ποιον τροπο θα το κανεις
εσυ ας πουμε αυτο?
Αναλυσε μου την "οικονομικη στρατηγική σου"
Γιατι θα ειναι τρομερα ενδιαφερον οταν αυτοι που ΔΕΝ εχουν λεφτα ή δεν ΔΙΝΟΥΝ λεφτα ετσι και αλλιως ή ειναι 10 άτομα ολα και ολα που ουτε εχουν ουτε δινουν (αλλιως δεν θα εγραφαν ΚΑΝ εδω μεσα!), να προσπαθησουν να επηρεάσουν τις ΤΙΜΕΣ μια αγορας, αντι να επηρεασουν την ενημερωση ή την ΠΟΙΟΤΗΤΑ μακροπροθεσμα
Για να μην σπαμαρω ξενο νημα, ανοιξε ενα αν θες και παραθεσε την αποψη σου!!!
Ψυχιατρικη εκτιμηση (ετσι λεγεται) απαιτειται σε συγκεκριμενα λειτουργηματα.
Μπορεις να googlgαρεις και τον ορο λειτουργημα, που ειμαι βεβαιος πως δεν ξερεις ΤΙ σημαινει, και ποια ειναι αυτα και γιατι.
Το να ξεβρακωνεις με επιχειρηματα (και με εκατονταδες goals) επωνυμως, 5-6 ανωνυμους κομπλεξοκαραφλους που γραφουν θρασυδειλες μ@λ@κιες από ξεκαθαρο φθονο (και απο κοντα δεν τομλουν να σε κοιταξουν καν στα ματια απο ντροπη), σε μια ψυχιατρική εκτιμηση θα σε περναγε πάντως by να ξερεις.
Γενικα μιλάω, δεν στοχοποιώ ΚΑΝΕΝΑ! Για να ειμαι ξεκαθαρος