Είσαι φαντασμένος και τπτ άλλο .νομίζεις ότι γλεντας εμάς ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει αυτό που λένε ότι νομίζεις πως βρέχει αλλά δεν βρέχει..ξέρεις τι συμβαίνει..σε πονάει και κάνεις σαν τη χήρα στο κρεβάτι που δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ισχύουν αυτά που λέμε για τα μέτρια ως προς την πυκνότητα αποτελέσματα σου..για να μας γλεντήσεις θα έπρεπε να έχεις ανεβάσει πολλά αποτελέσματα σαν αυτά που σου λέμε εδώ και ένα χρόνο ..αλλά δεν το κάνεις γτ δεν έχεις ..και λες ότι σου κατέβει άκυρο και σου περνάει μετά από το μυαλό και νομίζεις ότι μας γλεντας κιόλας..εκτίθεσαι και δεν λες να το καταλάβεις...και αυτό είναι το χειρότερο από όλα ..είσαι ένας μέτριος ,βάση αποτελεσμάτων και τα λεφτά που ζητάς θεωρώ πως δεν τα αξίζεις σε καμία περίπτωση.οτι και να λες ,όσο και να λες ότι και καλά μας γλεντας (γελάω) δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι πέραν του μετρίου .αυτό είναι ντεφακτο..πασαληματα ,less is more και δικαιολογίες για φίνες ,ανάδρομο Ερμή και και και..
Ναι Λαχανεμπορα, με ...ποναει που 4-5 ανωνυμοι χουλιγκαν μου επιτιθενται από καθαρη ζηλοφθονια ποτ πλεον σας έχει καταλάβει όλο το φορουμ. Αληθεια, ενα χρονο πριν δεν ήταν έτσι, πολλοι σιγονταραν, καποιοι μαλιστα συμφωνούσαν.
Πλεον, εχετε μεινει 4-5 γραφικοι, στην γωνια της εξεδρας και σας αγνούν όλοι.
Δες σχολια, λαικσ κτλ. 95% κατω από περυσι στο δηλητηριο που καποιοι ποσταρετε από καθαρη κακοηθει ακαι ζηλια.
Επισης, αν εχεις παρατηρησει ΠΟΤΕ δεν εχω γραψει οτι εχετε ΑΔΙΚΟ ή οτι ΕΙΝΑΙ πυκνα και δεν βλεπετε καλα.
Ουτε σου εχω ...δικαιολογηθει.
Σκεψου το λιγο: ΕΓΩ σε ΕΣΕΝΑ να δικαιλογηθω. Κανε το εικονα, να χαρεις, λαχανεμπορα. (κλαιω!)
Αντιθετα, απανταω μόνο σε ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ προσωπικες και σε ΑΔΙΚΑ σχολια.
Κριτικες ανιδεων yoytubιστων δεν έχω χρονο ναν ασχολουμαι.
Και ξερεις γιατι δεν σου λεω τι εχεις άδικο?
Διοτι ΔΕΝ θα καταλαβεις ΚΑΝ τι θα γραψω (το προσπαθησα) και θα υπερασπιστεις την ανιδεη ...θεση σου μεχρι θανατου.
Διότι ΔΕΝ έχεις κατι αλλο να σε κανει να νιωθεις σημαντικός.
Οπότε, δεν ...κερδιζεσαι, για σενα και 3-4 άλλους ειναι θεμα ζωης ή θανάτου της αυτοεικονας σας.
Σας τσιγκλαω για να ξεμπροστιαζεατι συνεχως η κακοήθεια, η ζηλοφθονια και η μιζερια σας ΔΗΘΕΝ μεταμφιεσμενη ως "κριτική".
Τωρα, τι θεωρεις εσυ για την δουλεια μου, τι να σου πω?
Αν σου πω "σεβαστη η αποψή σου" θα το πιστεψεις?
Και αν το πιστεψεις, οταν θα πας να κοιταχτεις στο καθρεπτη θα συνεχισεις να το πιστευεις?