Θα συμφωνήσω ότι δεν είναι σωστό, ειδικά για τις επίσημες παρουσιάσεις. Όπως προείπα οι συνθήκες πρέπει να είναι ίδιες αλλιώς δεν βγαίνει ξεκάθαρη εικόνα.
Bobby θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου οτι για να βγαλουμε σωστο συμπέρασμα θα επρεπε η φωτογράφιση καθε φορα να γινεται στο ιδιο σημείο με το ιδιο φως και το ιδιο κινητο η φωτογραφική.
Στην συγκεκριμένη παρουσιαση εχω πει εξαρχης οτι μς το φιλο μου εχουμε 200κμ απόσταση.εχω μονο Κυριακή ελςυθερη μερα να συναντηθω μαζι του και προκύπτουν ολο απροοοπτα και το ακυρωνουμε.
Μεχρι ομως το 12 μηνα εννοειται πως θα τον δω θα τον φωτογραφήσω και θα τον βιντεοσκοπησω και θα παρουσιασω οσο μπορω καλύτερα αυτο που θα βλέπω με τα ματια μου.
Τελος θα ηθελα να πω οτι προσωπικά δεν ειμαι με κανεναν γιατρό ουτε κανω την παρουσίαση επειδή εγινα φιλος με τον τυρκαλα.
Καλως η κακως ( θα φανει στο αποτέλεσμα) εγω και ο φιλος μου επιλεξαμε τον τυρκαλα να κανουμε την μεταμοσχευση μας.
Εξαρχης ενημερωσαμε και οι 2 τον γιατρο οτι τα περιστατικα μας θα τα παρουσιασουμε στο forum.το γνωριζε εξαρχής αυτο το πράγμα.
Αποψη μου ειναι οτι εφοσον ο γιατρός ξερει οτι η δουλειά του θα εκτεθει στο forum θα δωσει τον καλύτερο του εαυτό (το κατι τι παραπανω) για να διαφημιστει και ο ιδιος.
Ετσι ειμαστε ολοι ωφελημένοι .και εμεις σαν πελατες ο γιατρος θα μας προσεξει πιο πολυ εφόσον ξερει οτι η δουλειά του "εκτίθεται "δημοσίως αλλα και ο γιατρός εφοσον παρουσιάζει καλα αποτελέσματα η δουλειά του και η ζήτηση ανεβαινουν.